Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Ajankohtaisia uutisia Disney-maailmasta

(43 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: AnacondaDisneyn opetuspeli voi olla vaaraksi lapsen kehitykselle
Olisi kyllä mukava nähdä tuo peli. Ei näytä löytyvän tämänkaltaista osaamista Disneyltä lainkaan. Kuinka vaikea on tehdä sanavarastoa kehittävä, mutta samalla jännittävä peli?
Salwer1st/
Kyllä se on vanhempien ja muiden ihmisten tehtävä kehittää lasten sanavarastoa, ei minkään pelien.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kyllä se on vanhempien ja muiden ihmisten tehtävä kehittää lasten sanavarastoa, ei minkään pelien.
Etkö muka tiedä nykyisistä opetuspeleistä? Niitähän on lukematon määrä, ja jokainen aikuinen haluaa siitä omasta lapsestaan oikein erikoisen, ja sokeudessaan sitten ostavat jotain tuollaista.
Kääk13
Moni muistaa varmaan Aku Ankan numerossa 39/2009 julkaistun artikkelin, missä kerrotaan Hollannissa ilmestyneestä DONALD-aikakauslehdestä. Nyt on sitten vastaavanlainen tulossa suomeen.

Aikuisten Aku Ankka.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Moni muistaa varmaan Aku Ankan numerossa 39/2009 julkaistun artikkelin, missä kerrotaan Hollannissa ilmestyneestä DONALD-aikakauslehdestä. Nyt on sitten vastaavanlainen tulossa suomeen.

Aikuisten Aku Ankka.

No niin, johan tätä on Suomeen odoteltukin. ;D Kuulostaa jopa mielenkiintoiselta, "aikuisten Aku Ankka", aikakauslehti unisex-aiheilla. Kuulostaa Avulta Aku-viittauksilla, joten pakkohan tämäkin on aikanaan katsastaa.
Kääk13
Ensi viikolla italiassa Topolinon numerossa 2832 alkaa viimein pitkään odotettu jatkosarja "TOPOLINO E L'ISOLA DI QUANDOMAI" Toivottavasti laittavat nettiin joitain maistiasia sarjakuvasta kuten Tuplanollasta ja Ultraheroes:takin. Olen odottanut tuon tarinan julkaisemista heti siitä asti kun näin ensimmäisen mainosjulisteen ja nyt kun se viimein nähdään Italiassa voi suomessa julkaisun ajankohtaa jo alkaa arvailemaan tai ainakin toivomaan.

Alla vielä linkki tulevan Topolinon tietoihin.
http://www.disney.it/publishing/topolin ... i/2832.jsp
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Ensi viikolla italiassa Topolinon numerossa 2832 alkaa viimein pitkään odotettu jatkosarja "TOPOLINO E L'ISOLA DI QUANDOMAI" Toivottavasti laittavat nettiin joitain maistiasia sarjakuvasta kuten Tuplanollasta ja Ultraheroes:takin. Olen odottanut tuon tarinan julkaisemista heti siitä asti kun näin ensimmäisen mainosjulisteen ja nyt kun se viimein nähdään Italiassa voi suomessa julkaisun ajankohtaa jo alkaa arvailemaan tai ainakin toivomaan.

Alla vielä linkki tulevan Topolinon tietoihin.
http://www.disney.it/publishing/topolin ... i/2832.jsp

Vaikuttaa todella lupaavalta!!! Toivon todella, että tämä nähdään joskus Suomessakin!
SUPER-FANI
Niin minäkin=D.Vaikuttaa tosi hyvältä jutulta.
Kääk13
Löysin nettiä haravoidessani seuraavanlaisen uutisen n. kahden viikon takaa:
Roope-sedän ja Akun veljenpoikien ympärillä pyörivä Ankronikka tekee paluun.

Valitettavasti kyse onkin vain sarjakuvasta, vaikka otsikosta saattaa helposti erehtyä luulemaan, että kyseessä olisi -80-90-lukujen taitteessa tuotettu piirrosarja.

Linkistä saatte lisätietoa.
http://www.findance.com/uutiset/10711/a ... kee-paluun

Tutustukaa ihmeessä myös tähän linkkiin:
http://www.comicsalliance.com/2010/03/1 ... m-studios/
AkeMake
Ääh.. Minä kun jäin todella kovasti kaipailemaan näitä ankronikka-piirrettyjä, kun niitä silloin joskus vuonna pipo ja lapaset tuli ja sitten loppui. Nytkin ehdin kunnolla innostua, kun luulin, että itse tv-sarja tulisi takaisin, mutta ei.. Ei saisi tällaisia toivonkipinöitä herättää. ;D Minä kun pidin varsinkin Ankronikan hahmojen suomenkielisistä äänistä, joten sarjakuva tuskin tulee korvaamaan omassa ajatusmaailmassani itse tv-sarjaa. Voi kunpa sekin vielä joskus palaisi ruutuihin niin en varmasti missaisi yhtään jaksoa.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Moni muistaa varmaan Aku Ankan numerossa 39/2009 julkaistun artikkelin, missä kerrotaan Hollannissa ilmestyneestä DONALD-aikakauslehdestä. Nyt on sitten vastaavanlainen tulossa suomeen.

Aikuisten Aku Ankka.

Ja tänäänhän tämä ilmestyi. Arvatkaapa vain huviksenne kuka oli aamulla kärppänä paikalla kun kaupanovet seitsemän jälkeen avattiin? :D

Erittäin mielenkiintoiselta läpyskältä vaikuttaa, mitä nyt olen sitä selaillut ja lueskellut. Hyviä aiheita ja kirjoituksia, hauskoja suomalaisten sarjakuvataiteilijoiden Aku-aiheisia raapustuksia sekä muuta mukavaa. Tämän ykkösnumeron hinnastakin tykkäsin. 1,90€ Lehdessä kuitenkin paljon asiaa ja jopa 168-sivua.

Mukana muuten vartavasten suomalaiseen AKU.un tehty sarjakuva Wilma Van Den Bochilta ja ikiklassikko 10-sivuinen Carl Barksilta.
Suosittelen tutustumaan. :)
Viiru
No niin, kuten Kääk tuossa huomauttikin, nyt putkahti se "aikuisille suunnattu" AKU. lehtipisteisiin, kääk. Olin aluksi epäluuloinen tätä ideaa kohtaan, mutta jo kannessa ankkamaisesta sanailusta oli nähtävästi otettu ilo irti, joten pakkohan minun sitten oli mainostaa lehteä isälle, joka innostui tarjoushinnasta ja hommasi sen ruokaostoksien ohessa kuulemma ihan huvikseen. Ja tietysti varasin lehden luettavaksi itselleni heti ensimmäisenä, vaikken täysin kohdeyleisön ikäryhmään saati kaksilahkeisten joukkoon kuulukaan... ;D Ilman alennusta AKU. on melko hintava, 8 ja puoli euroa, toki aviisi oli varsin laadukas, sille kuuluisalle kiiltävälle paperille painettu, ja sen tekoon sekä artikkeleihin on selkeästi panostettu, mutta löytyihän sivuilta melkoisesti mainoksiakin.
Ja sitten spoilereihin...

Sisällöstä vielä sen verran, että urheilusivujen, ankkareseptien (ankkaa uunipannulla, ankkaraksut ja -burger), akkareista tuttujen matkakohteiden, kirkkaanpunaisten avoautojen, niiden sarjisten ja monen muun lisäksi löytyi myös juttua Suomen Akusta, Hannusta, Roopesta ja Pellestä, sekä mukavana piristeenä ankkavivahteiset yksisivuiset Milla Paloniemeltä, Jubalta - kyllä, Wagnerin ja Akun yhteinen Sihi-juomahetki -, Markus Majaluomalta sekä Pertti Jarlalta - muistattehan toki Fingerporin? -. Jokseenkin yllättävää mutta mielenkiintoista antia oli myös Yövissyn Tuomas Holopaisen keräilyaarteiden esittely.
Jos kiinnostaa, suosittelen siis kipaisemaan lehtihyllylle (ja hyödyntämään tarjouksen), ei AKU. todellakaan turha hankinta ole.
souffleur m
Holhoojat ostivat eilen meidänkin kotiimme tuon "Aku pisteen" ja tulihan sitä sitten lueskeltua. Epäilin kyllä aluksi koko lehden tasoa, enkä sitä itse olisi välttämättä ostanut, mutta ihan hyvältähän tuo loppujen lopuksi vaikutti, vaikka kaikista jutuista en jaksanutkaan innostua. Artikkeleissa oli sekoitettu onnistuneesti Aku Ankka- ja IRL-elämää, kiinnostavinta oli kenties lukea kotimaisten kuuluisuuksien mietteitä Disney-maailmasta. Myös yksisivuiset olivat ihan mukavia ja toivat vahvasti mieleen vuoden 2001 mahtavat onnittelusarjat. Olisi muuten hauskaa, jos noita kotimaisten sarjakuvataiteilijoiden sarjoja julkaistaisiin välillä myös itse Akkarissa (muutenkin kuin onnittelumielessä siis), esimerkiksi otsikon "vierailevat tähdet" -alla. ;D Joka tapauksessa siis kaikin puolin positiivinen yllätys, mutta mitenkään pitkäikäiseksi en usko ko. julkaisun jäävän (jos jatkoa siis on edes luvassa).
Sivuja: 1 2 3