Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paska Ankka

(46 viestiä)
Essi Ankka
Juu, ei tänne mitään linkkejä tarvii laittaa, mutta kirosana "paska" luulis olevan tuttu kaikille...
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaJuu, ei tänne mitään linkkejä tarvii laittaa, mutta kirosana "paska" luulis olevan tuttu kaikille...
Eihän "paska" ole kirosana, mutta aika ruma sanahan se on. ;) ::)
Turtana
Enpä oo onneks Paska Ankkaan törmänny. Kuulostaa juuri niin typerältä, kuin monet muut netistä löytyvät eri sarjoihin viittaavat pilaversiot.
Uka Ankka
Vuosia sitten muistan lukeneeni näitä ja tuli naurettuakin ihan älyttömästi näille. Mutta älytöntä kiroilua ja ynm niissä kyllä oli totta tosiaan.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: Uka AnkkaVuosia sitten muistan lukeneeni näitä ja tuli naurettuakin ihan älyttömästi näille. Mutta älytöntä kiroilua ja ynm niissä kyllä oli totta tosiaan.
Itekkin luin joskus 4 luokalla kirjaston tietokoneella kavereitten kanssa ja repeiltiin sille sarjikselle koko ajan. Nykyään ei jaksa kiinnostaa yhtään... Jos joku välttämättä haluaa lukea Paska-Ankkaa, käyttäkön googlea... En kyllä hirveästi kuitenkaan suosittele...
Essi Ankka
Kai se sitten vaan on joku tilapäinen villitys... No ainakin on herättäyt keskustelua :D
Anonymous
Ihan älytön koko juttu, luin itsekkin sitä pari vuotta sitten ja sillon saatto ehkä vähän nauraa, mutta nykyään niissä ei oo enää yhtään järkee. Sellasii ei sais löytyy mistään netistä.
Essi Ankka
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: Essi AnkkaJuu, ei tänne mitään linkkejä tarvii laittaa, mutta kirosana "paska" luulis olevan tuttu kaikille...
Eihän "paska" ole kirosana, mutta aika ruma sanahan se on. ;) ::)

No jaa, riippuu näkökulmasta...
Anonymous
Eikös tuo tunneta myös nimellä aikuisten Aku Ankka? Kerran satuin eksymään sivuille missä oli tuota Aikuisten Aku Ankkaa. Todella huonoa huumoria ja nimensä mukaan tehty katottuna jo Tupun Hupun ja Lupun puhe oli todella *****.
Bomber
Aikuisten Aku Ankka ::DD wtf? Lähinnä pikkukakaroiden Aku Ankka.
Donald-91
En ennen tänne tuloani en ollut moisesta edes kuullutkaan! Eli en ole lukenut Aku Ankan pilaversiota. Nimeltä en sitä viitsi edes kirjoittaa. Pyrin pitämään nämä minun viestini siisteinä myös täällä Ankkiksessa.

Tämän topicin nimestä ajattelin ensin, että tämä olisi jokku spämmi-topic, mutta ei aivan taidakkaan olla. Ja jos tämä sellainen olisi, niin tämä olisikin uskoakseni täältä jo poistettu.

Ps. Kyllä niitä aa.fi:ssäkin on joitain turhimpia topicceja poistetttu. Ja joitain topicceja vähän yleisemmin lukotettu. Että kyllä sielläkin valvonta edes jotenkin toimii.
Eltharion
Hei oikeesti, eikö aa-offtopic riittänyt vaan pitää tulla joka topicciin kertomaan jotain juttua kuinka AAssa on jopa toimiva ylläpito joka on tietääkseni itsestäänselvyys jokaisella foorumilla. Ja puhutaan vaan asioista niiden oikeilla nimillä.
Donald-91
No voi kuules, aikusten oikeasti: Ei kannata aina olla hermostumassa joka asiasta. Elämässä pärjää paljon paremmin, kun osaa säilyttää malttinsa.

Ja mitä ... sitten vaikka vähän sivuankin aa.fi:tä? Onko se muka niin suuri ja paha peikko sinulle, ettei siitä saisi missään puhua? Ja sinäkö päätät, mitä minä näillä sivuilla kirjoitellessa saan puhua? Luulenpa, että sivuston säännöt määräävät sen asian.
jojo3
Donald-91, annas nyt jo olla. Ei Eltharion mitenkään hermostunut, vaan puhui ihan asiaa. Ja mä olen samaa mieltä, lopeta jo tuo aa.fi:stä jauhaminen. Vaikka kuinka hokisit täällä sitä joka viestisi lopussa, niin kenenkään suhtautuminen tuskin muuttuu.

Joten, ole jo hiljaa koko asiasta.
Donald-91
Anteeksi nyt vaan. Ei ollut tarkoitus tai yritys mitenkään aivopestä ketään. Jokainen ajatelkoot siitä mitä haluaa. Kunhan ei riko lakia. Ja kukaan ei ole tietääkseni rikkonutkaan.

Saatan vähentää täällä käyntiä. Mutta vaikka minua täällä ei keskustelu kiinnostaisikaan, niin on nuo kuitenkin nuo yksityisviestit aina, joiden tarkistaminen vetää minua tänne.
Sivuja: 1 2 3 4