Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paska Ankka

(46 viestiä)
Essi Ankka
no huh huh kun ei osata pysyä aiheessa... Joka tapauksessa Paska Ankasta on taidettu jauhaa nyt jo aivan riittävästi XXDDDD.
Mr. A.A
Ei kylläkään ole mitään järkeä noissa Paska Ankoissa, on kyllä sellaista kielen käyttöä että huhhuh. Mutta tulihan siinä sitten jossain vaiheessa naurettuakin jollekkin asialle aika paljonkin, kaikkein typerintä siinä oli kuitenkin se, että sisällys oli pelkkästään sitä samaa jankkausta, olisi voinut sisältää edes jonkin verran muutakin kuin kiroilua, roiseja juttuja, sekä huumeista puhumista. Aivan järjetöntä tuollaisten laittaminen nettiin.
_wonderlust_
En ollut koskaan edes kuullut Paska-Ankasta, joten piti googlata. Täytyy sanoa, että todennäköisesti iskee ehkä kymmenenvuotiaisiin tuo huumori, mutta nyt koin lähinnä myötähäpeää lukiessani. Periaatteessa tekstejä muokkaamalla voisi saada hauskojakin uusia versioita aikaan, vaikka sitten semisti alatyylisiä, jos toteutus olisi parempaa. Nyt "hauskuus" tuli lähinnä huonosta kielestä, ja ne pienetkin oivallukset oli osattu aika lahjakkaasti kätkeä muun sonnan alle.
Barksi
Ei nyt varsinaista Paska-Ankkaa, mutta monenmoista Aku-parodiaa on kuitenkin julkaistu Suomessakin omakustanteina. Aku Ankka 2 (tai joku vastaava) valittiin taannoin vuoden haitallisimmaksi pienlehdeksi, joten taattua laatua aivan taatusti. Dikki Hiiren seikkailujakin on tainnut ilmestyä omakustanteena. Näitähän voisi alkaa etsimään lisääkin!
Tom ankka
Nuo on ihan surkeita paras on Naku Ankka!
Ankkafani315
No itse asiassa en pidä noista akkari-parodioista, nimimerkki taitaapi jo kertoa sen. Aina kun näen niitä jossain, yritän vaan välttää näköyhteyttä :) mutta joskus saattaa tulla luettua sellainenkin. :s Mutta kyllä tuo akkari on ainoa oikea ankkasarjis, se täytyy myöntää, vaikka kuinka "huvittava" parodia keksittäisiin.

~Af315
Tonnikala313
Siis täysin hullua kirosanojen jankkaamista.Onneksi tälläisiä keskusteluja ei ole A.A.fissa.Koko Paska Ankka on suunnittelut jollekin kauhu-kakaroille.Pilkkaa Akua!

Tonnikala313
Eltharion
Siis mitä tuokin nyt tarkoitti. No, onneksi täällä ei ole sitä aa.fi:n spämmerimäärää ja sitä ylläpitoa.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Tonnikala313Onneksi tälläisiä keskusteluja ei ole A.A.fissa.
Ei mutta kiitokset päivän parhaista nauruista. Ne aa.fi:n keskusteluthan ovat tunnetusti laadullisesti kaiken käsityksen edellä. :)
Bomber
Tonnikala = Donald91:sen kakkosnikki?
wierii2
Lainaus käyttäjältä: BomberTonnikala = Donald91:sen kakkosnikki?
Samaa mietin minäkin, mutta epäilisin, ettei se se kuitenkaan ole.

Kiitokset kuitenkin Tonnikalalle päivän nauruista!
_aku-fani_
en oo koskaan kuullukkaan koko jutusta.toivottavasti en tuu näkemäänkään koska minä en lue muuta kuin ainoata oikeata aku ankkaa
Lily
Minä olen yksi niistä, jotka saivat tietää tästä n. minuutti sitten. Aluksi, kun luin tämän topan otsikon, niin ajattelin, että joku häirikkö on tullut tänne Akkareita haukkumaan XD
Mutta joo, googlettamallahan löysin, jonkun sivuston missä näitä on. Joo, omaan maailman mustimman ja huonoimman huumorintajun, että kyllä nämäkin jutut naurattaa : D
Mörkkis
Paska Ankka on nimensä mukainen... Joskus kymmenvuotiaana nämä jutut naurattivat vielä, nykyään tuntuvat lähes säälittäviltä.
Dents
Kyllähän tämä ainakin mut sai hiukan tyrskähtelemään. Ihan älytöntä kyllä.
Sivuja: 1 2 3 4