Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Kirpparilöydöt

(58 viestiä)
jho
Sain aika typerän idean.
Kaikki lähti siitä kun, kävin tänään aamulla Turussa kirppiksellä ja tein aivan uskomattomat ostokset!
Eli tähän ketjuun kaikki voi kertoa onnistuneet ostoksensa (siis aku ostokset, eikä mitään karkkiostoksia).
Ite ostin sieltä kirppikseltä -91 ja -93 hyväkuntoset Aku Ankka vuosikerrat kymmenellä eurolla!! Plus -98 alkuvuoden Akut vitosella (ei mikään mahtiostos, mutta multa puuttuu just toi) ja Turun antikvaarikaupan (Antikka Hati) kojusta Mahtiankka Roope -vihon missä on 5 Barksin Roope -tarinaa eurolla ja 50 sentillä.
Eli yhteensä 17,50, sis. kaks ja puoli vuosikertaa Aku Ankka lehteä + Barksin 5 hyvää Roope tarinaa. Aika hyvin mun mielestä.

EDIT. Näin jälkikäteen muokkasin otsikkoa ja alotusviestiä.
akuankka1313
Öh...löysin tänään kaksi kauan etsimääni taskaria, Luunelosen ja Räjähtävän tempauksen.
Bomber
Ostin pari päivää sitten antikvariasta 5 ropsua ja taskarin kuudella eurolla. Voitteko kuvitella?!
Nigoz
Meillä sais noi kaks kertaa halvemmalla. http://pixelcars.com/style_emoticons/De ... lleyes.gif[/img]

Ei ollut vattuilua.
Bomber
Nonii, mut mitä me ostettiin olikin yli 20 vuot vanhoi. 6 eurol sais kaupassa vaa 2 ropsuu tai yhen taskarin. Voitkos muuten Nigoz
kertoa mikä se teiän antikvaria on kun noi halvalla saa? Jos ei oo kauheen kaukana niin voisintulla sinne kauppaa tekemään.
Nigoz
Hesassa Kontulan divarista saa halvalla, taskarit noin 1€ hyväkuntoset, ropsut viel halvempii. Tänää ostin kolme hyväkuntosta neon genesis evangelionia 8€. En kyl tiiä mis asut mut jos satut käymää hesas ni tsekkaas! http://pixelcars.com/style_emoticons/Default/wink.gif[/img]
Bomber
Täytyy kyl käydä kympin kanssa vilkasemassa.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: NigozHesassa Kontulan divarista saa halvalla, taskarit noin 1€ hyväkuntoset, ropsut viel halvempii. Tänää ostin kolme hyväkuntosta neon genesis evangelionia 8€. En kyl tiiä mis asut mut jos satut käymää hesas ni tsekkaas! http://pixelcars.com/style_emoticons/Default/wink.gif[/img]
Kiva että on noin lähellä. Onkos siellä uudempia taskareita? 200-300?
Nigoz
Khyl. Tosin hinnat saattaa vaihdella kunnosta riippuen.
jho
Ostin tänään -90 vuosikerran Roope-sedät 6€ ja numerot 1-7 -91 vuosikerrasta 3.50€, yht. 9.50€ 19 Roopea. Aika hyvin, kun vielä kaikki ihan priimakuntosia.
Bomber
Mistä sä noin hyvin ostat!!!?
jho
Kirppikseltä. Sieltä "sain" kerran Ankkalinnan konnakronikka -kovakantisen kirjan, mikä oli hyvässä kunnossa ni kahella eurolla! Kirppikset on täynnä "tyhmiä" myyjiä, kellä ei ole mitään käsitystä Aku Ankka -tuotteiden arvosta.
Hupu
Voisitteko kertoa missä päin noita divareita on, kun itselläni on hieman hankaluuksia löytää sellainen.
jho
Turussa on Yliopistonkadulla Antikka Hati. Se on ihan hyvä paikka. Paljon Roope-setiä ja taskareita, joiden hinnat on ihan kohtuullisia.
TKal
Helsingissä on Kulkukatin poika, jota olen kuullut useaan otteeseen kehuttavan (itse en ole siellä käynyt). Joka tapauksessa, lisätietoa paikasta löytyy täältä.

Jos joku foorumilaisita on käynyt tuolla niin saa kertoa paikasta omia kokemuksiaan.
Sivuja: 1 2 3 4