Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Kirpparilöydöt

(58 viestiä)
Kreach
Todellinen löytö kirpparilta 15€ vuoden 2002 ankat. Sisältää vielä hyviä tarinoitakin: Mustakaavun ensirötökset, Kirje joulupukille, Unohda Koko juttu, Culebran liikenero ja paljon, paljon muita. Tiedä sitten, olisiko ollut vuosi 2003 parempi... Mitä mieltä olette?
Crosby
Lainaus käyttäjältä: KreachTodellinen löytö kirpparilta 15€ vuoden 2002 ankat. Sisältää vielä hyviä tarinoitakin: Mustakaavun ensirötökset, Kirje joulupukille, Unohda Koko juttu, Culebran liikenero ja paljon, paljon muita. Tiedä sitten, olisiko ollut vuosi 2003 parempi... Mitä mieltä olette?
Huuto.netissä noita vuosikertoja menee koko ajan noihin hintoihin. Toki postikulut päälle sieltä vielä eli ihan mukava löydös, muttei mikään aarre.
Bomber
Löyty todella hieno löytö kirpparilta:
Hyväkuntoinen Juhlasarjat 1 ainoastaan 4 euroa.
Mitä itse olette mieltä, onko hyvä löytö?
Fauntleroy
Lainaus:Ei,ei kyllä tulee poika kateelliseksi kun lukee näitä teidän löytöjä...
Voi #¤%& kun oon kateellinen teille pääkaupunkiseutulaisille kun on joka kulman takana divari.
Meiltä lähimpään divariin 30km.
Hengenheimolaisia? :-

No niin, korjaantuupa tämäkin asia. Sain nimittäin tietooni, että siskoni muuttaa Ouluun ja toinen sisko muuttaa Helsinkiin.
Lomilla tulee aika varmasti käytyä, joten ehkä puolen vuoden päästä kirjoitan tänne, että olen tehnyt hyvän löydön. 8)

Anteeksi pienoinen OT.
jho
Lainaus käyttäjältä: KreachTodellinen löytö kirpparilta 15€ vuoden 2002 ankat. Sisältää vielä hyviä tarinoitakin: Mustakaavun ensirötökset, Kirje joulupukille, Unohda Koko juttu, Culebran liikenero ja paljon, paljon muita. Tiedä sitten, olisiko ollut vuosi 2003 parempi... Mitä mieltä olette?No ei nyt mikään hirmuinen löytö, mä ostin vuoden 2000 Akkarit kansioissa kaheksalla eurolla hyväkuntoisina. Kannattaa aina koittaa tinkiä ja jos olisit nyttenkin ostanut molemmat vuosikerrat niin oisit varmaan saanut ne jollain 25:llä eurolla.
Anonymous
Tietääkö kukaan hyyvä divaria/kirppistä Lahden seudulta? Siellä missä käyn, on Taskarit 2-2,5€ ja Roopet 70cent, ei taida olla ihan unelma hintoja?
Crosby
Lainaus käyttäjältä: OzKiTietääkö kukaan hyyvä divaria/kirppistä Lahden seudulta? Siellä missä käyn, on Taskarit 2-2,5€ ja Roopet 70cent, ei taida olla ihan unelma hintoja?
Hinnat mielestäni normaalit ja asialliset, jos kunto on suunnilleen hyvä. Roopet jopa alakanttiin. Perunamaalta löytyy listaus osoitteineen Lahden divareista. Sinne siis etsimään.
Aku-fani13
Sain vuosi sitten: Ankkalinnan konnakronikka-kirjan eurolla. Ostin sen kirjan: sanoisiko "markkinoilta", mutta kuitenkin laatu on todella hyvä.
Juzz1
Ostin tässä parin viikon aikana:

Roope-sedän aarrearkku: Kilpaa Key westiin. 2,50€
Aku ankka: Kun taivaalta satoi rahaa ja muita parhaita. 2€
Mikin dekkari pokkari 7 1,50€
Ankronikka: Timantti kuume. 3€
Sitten joitain murre Aku Ankkoja toinen 1€ ja toinen 3€

Maanantaina uudestaan...
Rosa fani
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: akuankka1313Nyt voin kai paljastaa hyvän divarivinkin...
Kulku-Katin poika Helsingissä Sturenkadun ja Braheninkadun kulmassa.

Aikamoinen paljastus! Suomen tunnetuin divari. Eiköhän lähes kaikki Kulku-Katin tiedä, ainakin nimeltä.

Heh heh ;D

Ei,ei kyllä tulee poika kateelliseksi kun lukee näitä teidän löytöjä...
Voi #¤%& kun oon kateellinen teille pääkaupunkiseutulaisille kun on joka kulman takana divari.
Meiltä lähimpään divariin 30km.
Hengenheimolaisia? :-

Mulla on sama juttu, lähinpään divaariin matkaa noin 25km. Tässäkin divarissa aika kallista, kaikki taskarit hintaan 2,50€. Toki olen löytöjäkin tehnyt esim. taskari 169 tarrojen kanssa, hinta 2,50€.
Salwer1st/
Joskus vuonna kivi ja keppi löytyi kirppikseltä Ankalliskirjasto 4 hintaan 5€. Oli aika kannattava ostos. Sen lisäksi on taskareita halvalla lähtenyt, mutta en niitä nyt rupea mainitsemaan.
Juzz1
Tänään ostin:

Taskarin teemanumero 11: BANZAI 3,50€
Taskarin teemanumero 2: Tutkivaa journalismia 1,50€
Mikin dekkaripokkari 6 1,50€
John Carioca erikoisnumero 1,50€
Tupu, Hupu ja Lupu: Hiljaa mäessä 1,50€

Kertokaahan kannattiko?
_aku-fani_
No ei täältä kyllä oikein löytöjä tee, koska ei oo muuta ku kaks kirppistä ja toisessa ei myydä Aku Ankkoja ja toisessa melko harvoin. Joten repikääpä siitä. Onneksi mennään ensi kesänä äidin tädille kylään Espooseen, nii sieltä voi katella.
Sivuja: 1 2 3 4