Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta-saaga

(39 viestiä)
Karhula
Eli kyseessä on tämä uusimmassa akkarissa alkanut Taikaviitta-saaga joka on 5 osainen.

Käsikirjoitusksesta vastaavat Giorgio Salati ja Riccardo Secchi. Ensimmäisen osan piirsi Giorgio Cavazzano, toisesta osasta Marco Palazzi, kolmannesta Marco Gervasio ja neljännestä Roberto Vian.

Ensimmäisessä osassa Taikaviitta kohtaa Hak Kermakin ja Kollon, toisessa kauhukaksoset Tim ja Tom, kolmannessa Zafire ja neljännessä koko jutun suunnittelija Herra Näkymätön.

Aku Ankan nettisivuilla aukeaa äänestys näiden neljän osan jälkeen jossa äänestetään kuka kohtaa Taikaviitan toisen kerran ja viides osa tulee noin viikolla 26/08.

Ensimmäinen osa oli kyllä ihan mieluinen, mutta vähän liian nopea lopetus johon en edes kiinnittänyt huomiota. Piirrokset tietenkin hyvät. Mitä mieltä itse olet tästä?
Fauntleroy
Tuo eka osa loppui hieman nopeasti. Hak Kermakin ja TK:n taistelua ja vaarallisia tilanteita olisi saanut olla lisää. Mutta ihan hyvä osa oli ja piirrokset olivat erittäin hyviä. Ja ovathan nuo kaikki piirtäjät Italian parhaita.
The Aku Man
Olin hieman pettynyt tähän ekaan osaan.Piirrokset oli hyvät,mutta juoni ei ollut niinkään hyvä.Tapahtuma kulki tavattoman nopeasti.Mutta kyllä oli luettavaa,joka ikinen sivu.
Saapas nähdä miten hyvä on toinen osa.
Lööperi
Mukavaa, että Taikaviitta sarjojakin nähdään edes vähän.
Tämän viikkoisen osan lopetus taphatui hiukan liian nopeasti.Muuten tarina oli kohtalainen kaikin puolin.
Mutta idea on ihan hyvä, voisi näitä lisäääkin tulla, jos ne toteutettaisiin hyvin.
Kreach
Aivan suoraan sanoen p.stä. Herra Näkymätönkin on jo niin lapsellisen kuuloinen nimi, että hermot menee. Vie vaan tilaa akkarista, eikä ne edes sovi sinne.
Bomber
No keksikää sit ite parempi! ;D
Mutta kyllä se on aika huonosti keksitty nimi, tulee mieleen joku lastentarhalaisten roolipeli.
Onkohan se myös italiassa italiaksi sen nimi Herra Näkymätön? Se olis kiva tietää. Luulen et se on tyyliin
Usvapäällikkö (joo joo en parempaa keksiny sorkke!) tai vastaava.
Karhula
Jaa, toinen osa oli vähän parempi kuin edellinen osa, koska tässä tapahtui vähän enemmän eikä juoni kulkenut ihan niin nopeasti. (Kuitenkin melko nopeasti.) Palazzin piirroksetkin olivat kivoja, koska ne muistuttivat niin Cavazzanon piirroksia.
Kreach
Minustakin toinen osa oli paljon edellistä parempi (lukekaa arvosteluni "Uusin Aku Ankka -lehti" aiheesta.)

Edit: Herran Näkymätön varmaankin Italiassa Signore Invisibile ja Englannissa Mr. Invisible.
Turtana
Tarina ei ole kovin hyvä. Pahikset ovat kaikki niin olevinaan. "...saamme tarpeeksi valtaa näyttääksemme yhdessä kaapin paikan koko maailmalle. Häh häh hää!", juuri tuollaista sitten valtaamme maailma -touhua. Mutta toka osa oli ekaa parempi. Ja piirrosjäljessä ei ole moittimista :)
TKal
Ensimmäinen osa oli juoneltaan melko huono, Cavazzanon piirrokset pelastivat paljon. Toinen osa olikin sitten jo paljon parempi, juonessa oli sillä kerralla paljon enemmän järkeä.

Toivottavasti sarja jatkaa paranemistaan loppua kohden. Taidan kyllä edelleen, hyvästä toisesta osasta huolimatta, olla sitä mieltä, että tämän lyhyistä sarjoisa koostuvan saagan tilalle olisi sopinut paremmin vaikkapa yksi kolmen lehden ajan kestävä jatkosarja. Siihen sivumäärään olisi jo pystynyt tekemään todella loistavan Taikaviitta-sarjan. (todennäköisesti italialaiset olisivat myös onnistuneet siinä paremmin kuin näissä lyhyissä sarjoissa)
Anonymous
Minulla on aika samanlaiset mielipiteet Taikaviitta-saagasta kuin muilla. Asiat tapahtuu liian nopeasti ja yhden hahmon nimi on aika tyhmä eli "Herra Näkymätön". Eivät kyllä piirroksetkaan tähän mennessä ole kovin mahtavia ja juoni on tapahtumien nopeuden lisäksi jotenkin tönkkö. Kauhukaksosetkin mukamas ovat niin tyhmiä, että riitelevät niin kovasti keskenään, että Taikaviitta voittaa heidät. Kokonaisuudessaan tyhmä sarja tähän mennessä.
Anonymous
Taikaviitta on tähän mennessä voittanut vihollisensa tuurilla?

Osassa yksi se johto irtosi ja toisessa osassa kaksosilla oli riitaisa luonne. Että siinä mielessä aika huono käsikirjoitus. :(
Anonymous
Kolmas osa oli selvästi parempi, kuin edelliset. Tässä ei ollut yhtä outo juoni, kuin edellisissä. Mutta piirrokset ovat samaa luokkaa, kuin aiemmin eli huonoa, ehkä kuitenkin hieman paremmat, kuin kakkososassa. Täytyy sanoa, että monet fanitarinoista täällä Ankkiksessa ovat selvästi parempia, kuin tuo sarja. No, saa nähdä millainen osa Herra Näkymättömällä on.
Karhula
Zafiren suunnitelma kyllä paljon parempi kuin Hak Kermakin tai Kauhukaksosten suunnitelma, koska Zafiren suunnitelmassa oli järkeä. Piirrokset erinomaiset eli ne mitä Gervasiolta voi odottaa. ::) :)
Turtana
Joo, aina vaan paranee, kolmas oli edellisiä parempi. Vaikka vieläkin Taikaviitan voittoon on kovasti osallisena myös tuuri.
Sivuja: 1 2 3