Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta-saaga

(39 viestiä)
Fauntleroy
Tarina on parantunut osa osalta. Pirrokset ovat hyviä, niistä ei tarvitse valittaa. Ainoa valittamisen aihe on se iänkaikkinen tarinoiden lyhyys ja sisällötön juoni. Taidan äänestää Zafirea tai Mr. Näkymätöntä viimeiseen osaan. Saa nähdä minkälainen loppuhuipennus tulee...
Anonymous
Herra Näkymättömälläkin oli outo osa. Siinä Taikaviitta pääsi pälkähästä jollain ihmeen lasin rikkoutumisella. Jos täytyy sarjalle antaa arvosana niin: 7 arvosanaa paransi tuo Zafire-osa, mutta huononsi muiden tarinoiden käsikirjoitus ja kaikkien tarinoiden piirrokset.
Itse olen päättänyt äänestää Zafirea, sillä hänen jakso oli paras.
Karhula
Tämäkin osa melko tavallinen, mutta siitä tuolla Uusin Aku Ankka-lehti aiheessa.

Nyt pitäisi päättä äänestääkö Zafirea vaiko Mr. Näkymätöntä. No onhan tässä vielä aikaa miettiä... ::)
Kreach
Jos nyt laitan tarinoista paremmuus järjestyksessä listan:

1. Kauhukaksoset
2. Zafire
3. Herra Näkymätön
4. Hak Kermak

Melkoinen pohjanoteeraus koko saaga. Monta hyvää tarinaa jäi puuttumaan, kun puolet lehdestä menee johonkin ihan surkeaa Taikaviitta on kingi tarinoihin. Kauhukaksoset ja Zafire olivat ainoa "hyvät" Näkymätön surkea ja Hak Kermakille en viitsi edes sanoa mistä hänen tarinansa oli.
Ei näitä enää Akkareihin. Taskareihin mieluummin.
nWo
Näitä tarinoita on vaivannut selvästi lyhyys. Ainoat vaihtoehdot joita voisi ajatella ovat Kauhukaksoset ja Zafire. Zafiren paluu olisi mielenkiintoista nähdä, kun kerran hän tietää Taikaviitan kasvot ja ainakin omasta mielestäni Kauhukaksosten kinat oli ihan mukavaa seurattavaa.
The Aku Man
No nyt on nää neljä tarinaa takanapäin. Itse petyin pahasti näihin. Koko sarjalla antaisin 7+. Tämmöiset tarinat sopisi paremmin Taskariin eikä Akuun, kun huomaa selvästi että koitettiin änkeä Aku lehen sivumäärään sopivaksi. :-
jho
Akkarin nykytasoon nähden ihan hyvä tarina. Italialaiset piirrokset ei tosin sovi Akkariin kauheen hyvin ja osat olivat harmittavan lyhkäsiä, mutta kokonaisarvosana (ottaen huomioon Akkarin nykytaso) on jotain 8½ luokkaa. Tuorein osa selkeästi paras, ja mä toivoisin herra Näkymätöntä siihen uusintaotteluun.
Mikko M
Näemmä tarinoiden laatu ja hahmot ovat tarinoidensa kanssa laadullisessa järjestyksessä.
1. Zafire: 8,75
2. Herra Näkymätön: 8,5
3. Kauhukaksoset: 7,5
4. Hak Kermak: 7,5
Hahmojärjestys on siis mielestäni sama kuin tarinoiden parhausjärjestys. Saagan suurimmat virheet olivat pieni sisältö, Taikaviitta voitti jokaisen vihollisen tuurilla ja liian selväksi vedetty jaksotus tähän tyyliin: "Jos/kun Taikaviitta voittaa sinut, on sitten sinun vuoro, sitten sinun ja sitten minun". Itse tein muutama vuosi takaperin täsmälleen samanlaisen Taikaviitta-tarinan: neljä/viisi superroistoa taistelevat vuorotellen Taikaviittaa vastaan ja aina Taikaviitan voitettua yhden, on seuraavassa tarinassa toisen vuoron. Vaikka piirrokset eivät vedäkään vertoja Taikaviitta-saagalle, niin mielestäni oma saagani onnistui paremmin yllä olevissa Taikaviitta-saagan heikoissa puolissa. Monipuolisuus ja sisältö oli ehkä paremmin esillä sekä runsaampana ja jaksotus ei ollut niin selvillä. No, minun lienee turha vertailla saagoja keskenään.

Vielä on siis yksi osa jäljellä. Kannatan Zafirea, sillä tämä on Taikaviitalle suurin uhka ja henkilöllisyyden tietäminen mahdollistaa jännittäviin juonikuvioihin. Lisäksi kaikkialla muualla maailmassa hra Näkymätön on aina voittanut. Tällä menolla kaikkien hahmojen jatko-osia ei tule koskaan julkaistuksi.
Turtana
Mikään niistä neljästä ei mitenkään hirveän hyvä ollut. Kokoajan tuntui pahiksillekin olevan päivänselvää, että he häviävät. Muutenkin juoni tuntui paikoittain vähän väkisin väännetyltä. Zafire kuitenkin oli varmaan paras, koska siinä Taikaviitta joutui enemmän koville kuin muissa. Surkein oli Hak Kermak.
Viimeinen oli aika kaukaa haettua, ensin joku lasi ei meinaa rikkoutua millään, ja sitten kun siihen nojaa niin sehajoaakin täysin.
Tällaiset kuuluu taskareihin.
samppali
En ole lukenut kuin tuon viimeisen osan, mutta sen perusteella en halua lukea muitakaan. Surkeaa sontaa, taikaviitta ei edes käytä konnaa vastaan kunnon supervälineitä...Ei kuulosta hyvältä, eikä varsinkaan tuntunut kun tarinaa luin. Muutenkin aivan liian lyhyt. En myöskään ymmärrä, miksi taikaviitta ei hypännyt veneestä laiturille silloin kun se lähti käyntiin. Omituinen tarina hyvillä piirroksilla. Saisi olla tällaista piirrosjälkeä enemmän akkarissa, hakkaa Vicarit ja muut. Kässäri oli kuitenkin vain 5+ arvoinen. En pitänyt käytännössä yhtään.
Anonymous
Munki mielestä koko juttu on täyttäö sontaa,jossa Taikaviitta onnistuu vain sen takia
että rikollisilta on jäänyt huomaamatta jokin pikku seikka jonka seurauksena taikis
on voittanu ne >:( Ja tässä mun rikollis parhauslista:
1 Elikkä paras:Herra Näkymätön
2:Zafire
3:Hak Kermak
4:Kauhukaksoset.
Siinä ne idioottimaiset hahmot
Essi Ankka
Taikaviitta-saagan vika osa ratkesi turhan nopeasti, eikä siinä ollut juuri juonenkäänteitä. Taikaviitta-saagan kansi on kyllä tyrmistyttävän upea :o!
Anonymous
Ku luin viimeisen osan,ajattelin että:JES! Tämä loppuu.
Oli aivan turha koko saaga, koska osat ratkes turhan nopeesti ja niissä misään ei ollu mitään
jännittävää :P
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: KhillKu luin viimeisen osan,ajattelin että:JES! Tämä loppuu.
Oli aivan turha koko saaga, koska osat ratkes turhan nopeesti ja niissä misään ei ollu mitään
jännittävää :P

Eipä lopukkaan vaan tulee vielä yksi osa! Itse äänestin Zafirea, koska on hauska nähä mitä tapahtuu ku se tietää Taikaviitan henkillöllisyyden.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KhillKu luin viimeisen osan,ajattelin että:JES! Tämä loppuu.
Oli aivan turha koko saaga, koska osat ratkes turhan nopeesti ja niissä misään ei ollu mitään
jännittävää :P
Lainaus käyttäjältä: samppaliEn ole lukenut kuin tuon viimeisen osan, mutta sen perusteella en halua lukea muitakaan. Surkeaa sontaa, taikaviitta ei edes käytä konnaa vastaan kunnon supervälineitä...Ei kuulosta hyvältä, eikä varsinkaan tuntunut kun tarinaa luin. Muutenkin aivan liian lyhyt. En myöskään ymmärrä, miksi taikaviitta ei hypännyt veneestä laiturille silloin kun se lähti käyntiin. Omituinen tarina hyvillä piirroksilla. Saisi olla tällaista piirrosjälkeä enemmän akkarissa, hakkaa Vicarit ja muut. Kässäri oli kuitenkin vain 5+ arvoinen. En pitänyt käytännössä yhtään.Lainaus käyttäjältä: TurtanaMikään niistä neljästä ei mitenkään hirveän hyvä ollut. Kokoajan tuntui pahiksillekin olevan päivänselvää, että he häviävät. Muutenkin juoni tuntui paikoittain vähän väkisin väännetyltä. Zafire kuitenkin oli varmaan paras, koska siinä Taikaviitta joutui enemmän koville kuin muissa. Surkein oli Hak Kermak.
Viimeinen oli aika kaukaa haettua, ensin joku lasi ei meinaa rikkoutua millään, ja sitten kun siihen nojaa niin sehajoaakin täysin.
Tällaiset kuuluu taskareihin.

Miksi puhutte tästä niinkuin saaga olisi loppunut? Vielä yksi osa tulossa, eikö?
Sivuja: 1 2 3