Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paljonko kulutat sarjakuviin kuukaudessa?

(46 viestiä)
Fauntleroy
Tämmöinen on tuolla Kvaakissakin, muuta suurin osahan ankkislaisista ei ole rekisteröitynyt Kvaakkiin, niin laitan sitten tännekkin tämän. Viimeinen vaihtoehto on muuten suora lainaus Laineen Jukalta Kvaakista, joka kirjoitti "Kuinka monta sarjakuvaa sinulla on" -aiheeseen noin. ;)

Eli yksinkertainen kysymys. Kuinka paljon kulutat/törsäät/tuhlaat/sijoitat sarjakuvaharrastukseesi kuukaudessa? Omani on kuukaudesta riippuen joko 25-50 tai 50-100. Viime kuussa meni yli 50€ ja melko varmasti tässäkin...
Aku Vankka
Kyllä se 50-100 euroa menee kuukaudessa.
rhino
Keskimäärin 5-10 €, mutta joissain kuissa saatta mennä lähemmäksi sataa euroa, esim jos on ollu synttärit, joulu tms.
TKal
Pitää myöntää, että omia rahoja ei sarjakuviin mene kuukaudessa yleensä yhtään, ja kovakantisetkin pyydän useimmiten joulu- tai synttärilahjaksi. Taskareita en ole keräillyt aikoihin.
Bomber
Taskarit menee äidin laskuun vielä. :D
Mutta kun olen isän kanssa kaupassa, se ei suostu maksamaan vaan vähentää viikkorahoista.
Divarissa budjetti on yleensä siinä vitosen kieppeillä.
Kirpparillakin menee jonkun verran kovakantis-löytöihin,
mutta ylensä äiti maksaa niistä jonkun verran..

Suunnilleen 10-25 ekeä menee kuukautta kohden.
Karhula
Vaihtelee välillä, sillä välillä 5 ja sitten saattaa mennä enemmänkin. No jaa, noin 5-30 euroa menee kuussa, mutta joissakin kuissa saattaa mennä kyllä vähemmänkin... ::)
akuankka1313
Ostan kerran viikossa divarista yhden taskarin, kuten yhden studiokäynnin jälkeenkin. Studiot ovat ihan satunnaisia, joten 10-25e olkoon vastaukseni.
Crosby
Vaihtelee aika paljon. Välillä ei yhtään, välillä ostan netistä jotain toisaalta myynkin pois välillä tavaraa. Ynnäilinpä tässä siis paljonko vuodessa ehkä tulee kulutettua miinus myynnit jolloin sain tuloksen haarukkaan 10-25 euroa. Yhdellä divarireissulla voi mennä vaikka kolmekymppiä ja sitten on neljä kuukautta ilman ostoksia. Ei mitään mahdottomia summia onneksi mene. Toisaalta aivan tarpeeksi ja liikaakin.
Barksi
Aika satunnaisesti tuo menee. Neljän kuukauden välein tulee tietenkin Barksin kootut, joka nostaa hintaa mukavasti. Sitten vielä tämä jenkkiversio, jos/kun ilmestyy. Divareissakin tulee käytyä, muutama kymppi sinnekin aina uppoaa, usein enemmänkin. Plus tietenkin kaikki muut Disney-tuotteet. Sarjakuvat eivät ole ainoa keräilykohteeni. Laitoin tuohon äänestykseen kuitenkin yli 100€. 1200€ vuodessa kuulostaa kyllä paljolta (tosin ei liian kovalta summalta :)), mutta kuten sanoin, Kootut vievät leijonan osan.
Akuhullu97
Kulutan minäkin kuukaudessa 50-100€.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Kulutan minäkin kuukaudessa 50-100€.
Viisikymppiä kuukaudessa on aika kova noin nuorelle.
Väärennätkö pätäkkää, kavallatko valtiolta vai mitä?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: Akuhullu97Kulutan minäkin kuukaudessa 50-100€.
Viisikymppiä kuukaudessa on aika kova noin nuorelle.
Väärennätkö pätäkkää, kavallatko valtiolta vai mitä?

Itse meinasin kysyä ihan samaa mutta mikäs siinä jos on rahaa. Tai sitten vanhemmilla on...
Turtana
Se vaihtelee paljon... Joskus enemmän, joskus vähemmän.. Viime aikoina en ole paljonkaan sarjiksiin kuluttanut.
Peetukka
Yli 25-50€
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaSiis tuossa summassahan on Aku Ankka ja Roope-Setä -lehtien tilaukset.
Aku Ankan vuosimaksu (kestotilaus) on siinä kahdeksankympin paikkeilla. Eli irtonumeron hinta tilattuna on noin 1,54€ eli kuukaudessa 6,16€. Roope-sedän vuosihinta (kestotilaus) sen sijaan on 37€ eli kuukauden lehti maksaa 3,08€. Sarjisekstra on 33€ vuodessa (kestotilaus) joten yksi numero on 2,75€. Eli kuukaudessa menee tilauksiin noin 12€ (jos tilaa jokaista lehteä).
Sivuja: 1 2 3 4