Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paljonko kulutat sarjakuviin kuukaudessa?

(46 viestiä)
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: PeetukkaSiis tuossa summassahan on Aku Ankka ja Roope-Setä -lehtien tilaukset.
Aku Ankan vuosimaksu (kestotilaus) on siinä kahdeksankympin paikkeilla. Eli irtonumeron hinta tilattuna on noin 1,54€ eli kuukaudessa 6,16€. Roope-sedän vuosihinta (kestotilaus) sen sijaan on 37€ eli kuukauden lehti maksaa 3,08€. Sarjisekstra on 33€ vuodessa (kestotilaus) joten yksi numero on 2,75€. Eli kuukaudessa menee tilauksiin noin 12€ (jos tilaa jokaista lehteä).

Ai sori hirveästi. Katsoin, että toi oli vuodessa. Pitää ollajatkossa tarkkavaisempi. Muokkaan viestiäni..
Ankka313
Riippuu kuukaudesta kulutan ehkä 20-200e/kk..
Yleisimmin about 50e-100e...
The Aku Man
Tuo on paha kysymys...Hmm, jos tässä ny hetken miettii nii, eikohän niihin mee semmoset (vain) 20-40 euroa riippuu ostanko kovakantisia tai pelkkiä taskareita. Itse siis en lue kuin ankkaa.
Etsivä Kaasi
Riippuu todella paljon siitä mikä kuukausi. Joskus menee yli 100 euroa, joskus noin 50 euroa, joskus vähemmän. Yleensä menee sellainen 25-50 euroa kuukaudessa. ;)
Ankka313
Tämä kuukausi on ollut aika törsäyskuukausi. 5.9. Ostin AA Juhlasarjat 6 ja 7 sekä Pilkun Paikka -albumin yht. 34e. Heti seuraavana päivänä (6.9) ostin Hesan divareista n. 80eurolla akkareita. Viime viikollakin meni vähän yli kymppi kirppareilla ankkoihin. Ja huomenna menen taas kirpparikierrokselle ja luulen että tulee törsättyä ainakin pari kymppiä... Eli pari sataa varmaan tämän kk:n aikana kuluu... Ja ensi kuukausikinon yhtä törsäystä, sillä jo pelkästään kirjamessuilla kuluu luultavasti toista sataa euroa. Mutta sitten taas marras- joulukuussa en varmastikaan niin paljon kuluta. Joinakin kuukausina voi olla, että hädin tuskin kulutan 5-10e! Näin se aina vaihtelee aika rajusti.
Lumpair
Hei! Keskimäärin käytän Disney-sarjiksiin yli 100 euroa kuukauden aikana.

Terveisin lumpair
jho
Lasketaanko tähän mukaan Akkarin, Roope-sedän ja Ekstran tilaus? Mutta oletan että ei lasketa mukaan (ja enhän mä edes niitä maksa ;)).

Niin, ihan satunnaisesti kuluu rahaa ankkoihin. Välillä saatan jossain divareissa ja kirppiksillä käydä kattomassa taskukirjoja niin sillon voi mennä semmonen 2-10e kuussa riippuen ihan siitä mitä niillä reissuilla mukaan sattuu, mutta viime divarikierroksen taisin tehdä joskus kesälomalla.. ::) Ja joskus harvoin, siis erittäin harvoin, ostan joko Ankantekijät tai Ankalliskirjasto -sarjojen kirjan lähikirjakaupasta niin sillon sitten menee tietenkin vähän enemmän rahaa kuussa sarjiksiin. Mutta jos viime vuoden keskimääräisen kulutuksen kuukaudessa ankkoihin laskee niin veikkaisin sen olevan jossain viiden euron paikkeilla.
Mirkku
Tässä kuussa on mennyt yli satasen, mutta laitoin vastausvaihtoehdoksi toisen. Normaalisti osta Taskarin, välillä kovakantisia, ei erityisen usein, joskus harvoin jotain vanhoja.
Tribe
Eilen käytin 86 euroa Rosan kovakantisiin, mutta muuten käytän alle 10 euroa kuukaudessa, mikä on aikasten vähän.
Salwer1st/
Varmaan siinä 20-100 jurmua menee. Pitäisi varmaan hillitä tuota törsäystä, mutta minkäs teet. Pakko se on nyt jotain ankkoja kuukausittain hankkia. Tässä kuussa hankkimieni julkaisujen arvo lähenee jo sataa...
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Varmaan siinä 20-100 jurmua menee. Pitäisi varmaan hillitä tuota törsäystä, mutta minkäs teet. Pakko se on nyt jotain ankkoja kuukausittain hankkia. Tässä kuussa hankkimieni julkaisujen arvo lähenee jo sataa...
Siellä ankkakuume menossa, vai? No, joo. Ettei ihan aiheen vierestä mene, niin sanon, että nykyisin itselläni menee kuukausittain ankkajulkaisuihin noin 10 eurosta aina 40 euroon, eli aika vähän tuohon Salweriinkin verrattua.
Aku-fani13
Itse kulutan sarjakuviin minimaallisen vähän tai en oikeastaan kuluta yhtään sarjakuviin. No ei.
Menee se 30 vuodessa, kun kaikki RS ja AA-lehtien maksut menevät äidin tililtä. No kyllä muutenkin teen yleensä niin että toivon joululahjaksi tai saan isältä. En voi tajuta kuinka paljon oikein tuhlaatte sarjakuviin.
wierii2
Siinä 50-100€ menee. Voi kuukausittain hieman vaihdella.
Tribe
Päivitystä: Nykyään en käytä rahaa sarjakuviin melkein yhtään. Sanoisin, että sellainen 3€:sta nollaan kuukaudessa. Nykyään en oikein enää edes jaksa lukea sarjakuvia. Tai no... Oikeastaan ei ole oikein edes aikaa lukea sarjakuvia, mutta kyllä nyt silloin tällöin.
akkaridekkari
Menee sinne vajaaseen kolmeenkymppiin. Ensinnäkin taskarista pulitan 4,5€ joka kuukausi ja sitten lisäksi joku pehmeäkantinen pikkuopus. Tuostahan ei vielä kerry paljon kymppiä enempää, mutta kun melkein joka kuukausi ostan kovakantisen, niin sittenhän siinä on jo jonkin verran rahaa pelissä! Akkarin ja Aku Ankka Ekstran tilauksen maksavat isovanhempani.
En käytä rahaani hirveästi muuhun kuin Ankkoihin (ja lahjoihin, kun jonkun perheenjäseneni synttärit tai joulu tulee).
Sivuja: 1 2 3 4