Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paljonko kulutat sarjakuviin kuukaudessa?

(46 viestiä)
Akuhullu97
No joo.. Olen jo tänne vastannut, mutta kerrottakoon yksi juttu. Viime kuukautena, siis tammikuussa taisin tuhlata ennätysmärän rahaa. Taisi mennä 250-300€ johtuen kahdesta divarikierroksesta ja yksittäisostoksista. ;D
Juzz1
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97No joo.. Olen jo tänne vastannut, mutta kerrottakoon yksi juttu. Viime kuukautena, siis tammikuussa taisin tuhlata ennätysmärän rahaa. Taisi mennä 250-300€ johtuen kahdesta divarikierroksesta ja yksittäisostoksista. ;D
11 vuotiaalla 250-300€ :o Itellä menee jotain 10-25€ yleensä ja sitten joitain poikkeuksia joskus.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: Juzz1Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97No joo.. Olen jo tänne vastannut, mutta kerrottakoon yksi juttu. Viime kuukautena, siis tammikuussa taisin tuhlata ennätysmärän rahaa. Taisi mennä 250-300€ johtuen kahdesta divarikierroksesta ja yksittäisostoksista. ;D
11 vuotiaalla 250-300€ :o Itellä menee jotain 10-25€ yleensä ja sitten joitain poikkeuksia joskus.
Heh! Onhan se sitten kai aika järkyttävää, mutta muuhun kuin akkareihin en rahaa käytä. Ne rahat voi sitten tuohon käyttää. Ja onhan Aku Ankka laatulukemista, sekä sijoituskohde. Sitä saa jatkossakin myytyä, toisin kuin esimerkiksi syötyä karkkia. ;D
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Viime kuukautena, siis tammikuussa taisin tuhlata ennätysmärän rahaa. Taisi mennä 250-300€ johtuen kahdesta divarikierroksesta ja yksittäisostoksista.  ;D
:-O Älytön määrä rahaa! Olet varmaan rikas! Minulla menee vain 5-10 euroa, koska yleensä pyydän sarjiksia lahjaksi. Onneksi vanhemmat maksaa Akkarin tilauksen.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: Akuhullu97Kulutan minäkin kuukaudessa 50-100€.
Viisikymppiä kuukaudessa on aika kova noin nuorelle.
Väärennätkö pätäkkää, kavallatko valtiolta vai mitä?

Itse meinasin kysyä ihan samaa mutta mikäs siinä jos on rahaa. Tai sitten vanhemmilla on...
No, saan rahaa noukkimalla palautuspullot maasta, kuukausirahasta, ylimääräsistä töistä yms. Ja joinakin hyvinä päivinä saattaa jopa 5€ löytää maasta. :) Ja muutenkin, en kuluta rahaa mihinkään karkkiin tms kovinkaan paljoa...
Ankkaristi
Minullakin yleensä menee jotain vajaa kymppi kuukaudessa, mutta satasta en ikinä ole kuluttanut, vaikka olisinkin joskus viiskymppiä. Harvemmin tulee nimittäin ostettua mitään albumeita sun muuta sellaista.
T@IK@VIITTA
Minulta menee rahaa Ankkoihin 10€-25€. Sataa euroa en ole ikinä kuluttanut, joskus ehkä viisikymppiä tulee kulutettua.
Toke
Minä äänestin kohtaa 25-50 euroa kuukaudessa. Tässähän ei kysytty, että paljonko kulutat ankkoihin kuukaudessa vaan kaikkiin sarjakuviin yhteensä. Ostan kuukaudessa yleensä pari taskaria, muita ankkoja (albumeja tms.) kaupoista ja mahdollisesti divareista. Lisäksi Tex Willerin maxeihin, kronikoihin ym. ja Korkeajännitykseen sekä Ken Parkeriin menee rahaa. Toki nuo viimeisimmät eivät ilmesty säännöllisesti, mutta lähes joka kuukausi tulee kauppojen lehtihyllyille jotain, mitä ostan. Toki tämä rahamäärä vaihtelee kuukausittain, mutta n. tuo 25-50 € se on.
Peetukka
Tässä kuussa on mennyt harvinaisen paljon rahaa ankkoihin. Yhteen divariin yksistään satasen verran, kirppareille kymppi pari, sekä sekalaisia ostoksia melkein pari kympin edestä. Yhteensä siis melkein 140 euroa.
Anonymous
Keksimäärin vuodessa menee noin 5-10 euroo,riipu vähä. Jos on kunnon harvinaisuuksii divarissa niin sillon voi mennä reilustu yli 30€ mutta yleensä siellä on vaan ne samat vanhat niin käyn siellä ehkä 2-3 kertaa kuukaudessa.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: ___Aku Ankka___Keksimäärin vuodessa menee noin 5-10 euroo,riipu vähä.
On siinä kunnon keräilijä. ;)

Repesin.
Imfromfinland08
No, se vähän vaihtelee, tässä kuussa olen tuhlannut niihin ehkä noin 15 euroa.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: ___Aku Ankka___Keksimäärin vuodessa menee noin 5-10 euroo,riipu vähä.
On siinä kunnon keräilijä. ;)

Repesin.

Voi hitto, kirjotin vähän väärin, tarkotin kuukaudessa.
Nuno
Se riippuu kuukaudesta, nyt ei ole moneen kuukauteen mennyt yhtään rahaa Ankkoihin (ellei lasketa lehteä, jonka äiti tilaa). Joskus, kun olen taas kunnolla kiinnostunut niistä, niin niihin voi mennä jotain 10- 20 euroa.
Mr. A.A
Normaalisti minulta menee vain Taskukirjoihin ja kirpputorilta löydettyihin ostoksiin kuukaudessa yhteensä vain 45 euroa, mutta se riippuu täysin kuukaudesta, esimerkiksi muutama kuukausi sitten ostin kymmenellä eurolla Aku Ankka-julkaisuja, mutta kesälomalla (Elokuussa) ostin yli 100 eurolla Aku Ankka-julkaisuja. Eli rahani menevät täysin ostamis-halun ja ns. tarpeen mukaan kuukausittain.
Sivuja: 1 2 3 4