Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Satunnaiset kysymykset

(150 viestiä)
Aku Vankka
1867.

Voisikos joku muuten kertoa, miksi luin topicin ensin ''Syntiset kysymykset''? ;D
Donald-91
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka1867.

Voisikos joku muuten kertoa, miksi luin topicin ensin ''Syntiset kysymykset''? ;D

En tiedä, näitähän sattuu. Mutta on kyllä melko hauskasti väärin luettu! ;D :)
ankkaetsivä
Muuten, montako Taikaviitta lehteä ilmestyi silloin aikanaan (oliko se 2000 luvun alussa)??? Minulla nimittäin on yksi taikaviitta-lehti, ja haluaisin tietää.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväMuuten, montako Taikaviitta lehteä ilmestyi silloin aikanaan (oliko se 2000 luvun alussa)??? Minulla nimittäin on yksi taikaviitta-lehti, ja haluaisin tietää. Muistaakseni 1999 vuonna ilmestyi kaksi lehteä. Vuonna 2000 taas ilmestyi sitten viimeiset 12 lehtistä. Eli yhteensä niitä ilmestyi aikanaan 14.

//Muistaakseni Carl Barks on maininnut, että ankanpojat olisivat toisella luokalla. Tosin se vaihtelee tekijöiden mukaan.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyLainaus käyttäjältä: ankkaetsiväMuuten, montako Taikaviitta lehteä ilmestyi silloin aikanaan (oliko se 2000 luvun alussa)??? Minulla nimittäin on yksi taikaviitta-lehti, ja haluaisin tietää. Muistaakseni 1999 vuonna ilmestyi kaksi lehteä. Vuonna 2000 taas ilmestyi sitten viimeiset 12 lehtistä. Eli yhteensä niitä ilmestyi aikanaan 14.Vai niin. Eli aikamoinen harvinaisuus nuo taikaviitta-lehdet??? Kuinka monennella luokalla Tupu, Hupu ja Lupu ovat?
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväVai niin. Eli aikamoinen harvinaisuus nuo taikaviitta-lehdet??? Kuinka monennella luokalla Tupu, Hupu ja Lupu ovat?
Harvinaisuuksiksi en noita lehtiä menisi sanomaan, nyt kuitenkaan. Jokaisesta kirjastosta löytyy monta kappaletta ja eiköhän niitä divareista ja antikvariaateistakin löydy jo jonkin verran.
Tupun, Hupun ja Lupun luokkaa ei käsittääkseni ole määritelty yhdessäkään tarinassa. En ole kuitenkaan aivan varma asiasta.

Ediittiä: Jaa, että kaksi Aalla. Itse olen kuvitellut heidät aina joiksikin ainakin nelosluokkalaisiksi.
Minä en edes pidä noista Taikaviitta-lehdistä, joten se vähentää ajatusta ylpeillä sillä, että itsellään on Taikaviitta-lehti, joka on harvinaisuus. En kuitenkaan edelleenkään menisi harvinaisuudeksi kutsumaan, kun kaikki tietävätkin kyseiset lehdet ja hyvin monet ovat hankkineet niitä silloin vuosituhannen alussa...
Akuhullu97
Ankkaetsivä, kysy jokainen kysymys samassa viestissä.. :)

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiHarvinaisuuksiksi en noita lehtiä menisi sanomaan, nyt kuitenkaan. Jokaisesta kirjastosta löytyy monta kappaletta ja eiköhän niitä divareista ja antikvariaateistakin löydy jo jonkin verran.

Taikaviitta2000/Taikaviitta-lehtien harvinaisuudesta, kai niiden jonkin verran on pakko olla harvinaisia.. Arvo niillä ehkä 5-10e/kpl, itselläni on kaikki nuo, paitsi toinen noista 1999-lehdistä, 2/1999. Ei niitä kuitenkaan kasoittain missään divareissa näy, ellei esimerkiksi Makedoniassa, tai Libriconissa käy.. Mutta hinnat ovat silloin enemmän kuin 5-10e/kpl useimmiten...

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiTupun, Hupun ja Lupun luokkaa ei käsittääkseni ole määritelty yhdessäkään tarinassa. En ole kuitenkaan aivan varma asiasta.
Tupu, Hupu, ja Lupu ovat Aku Ankka Koulusalapoliisina-tarinan mukaan 2A:lla, mutta hiukan ihmettelen, että jos he ovat kahdeksanvuotiaita, ovat he kovin järkeviä ikäisekseen. ;)
Padi
Minä tässä mietin, kun näin autot- ja hot wheels-lehden samalla hyllyllä. Eivätkö ne molemmat ole Sanoman tuotteita? Onko niissä mitään eroa toisiinsa? Itseäni ei oikein kiinnosta tuollaiset "lasten autolehdet" mutta olisi silti kiva tietää. Mitä järkeä on kahdessa samantyyppisessä lehdessä?
kirja
Sama kun kysyisi, miksi on Aku Ankan taskukirjat ja Roope-Sedät ja Aku Ankka-lehdet ja niin edelleen.

Jokainen tuo/on tuovinaan jotain erilaista.
~kirja
jojo3
Niinpä, oikeastaan juuri Aku Ankka, Roope-setä ja Aku Ankan taskukirja ovat vielä lähempänä toisiaan kuin Autot ja Hot wheels. Niitä lehtiä en ole ikinä yhtään lukenut (enkä tule koskaan lukemaankaan), mutta kansistakin jo näkee että Autot-lehti pohjautuu samannimiseen elokuvaan ja Hot wheels vähän muihin autoihin tai jotain.
Mattiii
Tuli tässä mieleen eräs kysymys, kun lueskelin vuoden 1995 alkupään Aku Ankkoja. Lukiessani löysin pari Mikki-tarinaa Kalmankurun kummajaiset sekä erillispainos 1/1995:stä Kivettymien kintereillä. Kyseisissä tarinoissa Mikki seikkailee ystävänsä Onni Ojaksen kanssa ja tarinoihin liittyy olennaisena osana kloonatut dinosaurukset. Kysyisinkin, että missä julkaisussa on ensimmäinen tällainen Mikki-tarina ja kuinka monta tällaisia tarinoita on yhteensä julkaistu?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: MattiiiTuli tässä mieleen eräs kysymys, kun lueskelin vuoden 1995 alkupään Aku Ankkoja. Lukiessani löysin pari Mikki-tarinaa Kalmankurun kummajaiset sekä erillispainos 1/1995:stä Kivettymien kintereillä. Kyseisissä tarinoissa Mikki seikkailee ystävänsä Onni Ojaksen kanssa ja tarinoihin liittyy olennaisena osana kloonatut dinosaurukset. Kysyisinkin, että missä julkaisussa on ensimmäinen tällainen Mikki-tarina ja kuinka monta tällaisia tarinoita on yhteensä julkaistu?
Lienee siis tämäm hahmo:

http://coa.inducks.org/character.php?c=Buck+Calhoun

Hän on seikkailut vain kolmessa tarinassa, eli näissä:

http://coa.inducks.org/character.php?c= ... =4&c1=date

Ja hahmon nimi on siis Onni Ojanen? Vaiko joku muu? (Kirjoitit nimittäin "Onni Ojaksen", joka viittaa johonkin muuhun kuin Ojaseen. Päätin kysyä nimeä vain sen takia, että sitä ei ole Inducksissa suomennettu. Voisin tuon nimen siis mainita Inducks-tiimillekin, jotta he sen sinne voisivat lisätä...)
Mattiii
Kiitos Barksille tiedoista. Juu, ja tarkoitin hahmoa Onni Ojanen, taivutus meni vähän väärin.
Fauntleroy
Mikki seikkailee Onnin ja dinosaurusten kanssa myös tässä Noel Van Hornin piirtämässä tarinassa. Tuossa käsikirjoituksesta on vastannut myös Carol McGreal, muissa kolmessa Pat McGreal yksin. Tämä saattaa näkyä myös tarinan tasossa...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMikki seikkailee Onnin ja dinosaurusten kanssa myös tässä Noel Van Hornin piirtämässä tarinassa.
Onko se tosiaan Onni? Onko siinä mukana myös hänen lemmikkidinonsa Sal (joka suomeksi on varmaankin Salli, pystyykö joku tarkastamaan)? Jos mukana on tosiaan Onni ja Salli, täytyy tuostakin tehdä maininta Inducksiin...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10