Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Satunnaiset kysymykset

(150 viestiä)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Juzz1Kun joissain esimerkiksi taskareissa lukee alkuteos niin tarkoittaako se ensimmäistä painosta?
Tarkoittaa.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: Juzz1Kun joissain esimerkiksi taskareissa lukee alkuteos niin tarkoittaako se ensimmäistä painosta?
Tarkoittaa.

Ei tarkoita.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaTietääkö kukaan, milloin kansikuvakilpailun voittajat oikein julkaistaan? Sehän piti julkaista jo 2008 syyskuussa. Onnettaren suosikithan on jo ilmoitettu, mutta parhaita ideoita ei. Vai onko?  ???
Joo, ajattelinpas tämän nyt tässäkin mainita ihan siltä varalta, jos joku ei tätä AA.fi:n toimituksen blogia erityisemmin seuraa. Eli siis tällä hetkellä kansikuvat ovat vielä työvaiheessa ja kilpailun voittajat julkistetaan vasta valmiiden kansien yhteydessä, joten tovin jos toisenkin saamme niitä siis vielä odotella.

http://www.akuankka.fi/blogi/artikkeli? ... 2983340042
Pullasorsa
Aikas omituista touhua. Olisi ollut ihan kiva nähdä ajallaan tuo kansi, mutta minkäs teet. :(
Toke
Kuinka moni ankkislainen tilasi/vanhemmat tilasivat Carl Barksin kootut silloin, kun ne pystyi tilaamaan? Tänne ei tilattu, hintakin oli aika suolainen, oliko se jotain 2000 euroa. Nythän se sarja jo alkaa piakkoin olla tilaajien hyllyissä...
Barksi
Kaksi osaa vielä!

Eikä tuo hinta nyt niin suolainen ole. Melkein kalliimmaksi tulee ostaa kaikki Barksit erikseen, ja lisäksi sehän on työläämpää.
Toke
Lainaus käyttäjältä: BarksiMelkein kalliimmaksi tulee ostaa kaikki Barksit erikseen, ja lisäksi sehän on työläämpää. No, tottahan se tämäkin on!
Ankka313
Tilasitko kootut itsellesi, Barksi??
Barksi
Tietenkin!
Toke
Tietääkö kukaan, paljonko jumbo-pokkarit maksoivat euroajan alussa esim. 2002 tai 2003? Nykyäänhän hinta on kaupoissa se mukava 8,90 €. Divareista jumbojakin toki löytyy halvemmalla...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TokeTietääkö kukaan, paljonko jumbo-pokkarit maksoivat euroajan alussa esim. 2002 tai 2003? Nykyäänhän hinta on kaupoissa se mukava 8,90 €. Divareista jumbojakin toki löytyy halvemmalla...
Inducksin mukaan hinta on ollut vuonna 2002 8,30€. Seuraavana vuonna 8,50€ ja siitä lähtien noussut lähes tasaisesti 10 tai 20 senttiä.

Tampere Kuplii -tapahtumassa muuten myytiin paria numeroa jumboja 3€/kpl.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTampere Kuplii -tapahtumassa muuten myytiin paria numeroa jumboja 3€/kpl.
Joo, Sarjisfestareilla ja Messuilla näitä usein on tarjolla vähän halvemmalla...

Täytyypä muuten mainita, että Fauntleroylla on yksi Ankkiksen hienoimmista avatarista. Onnea siitä!
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: FauntleroyTampere Kuplii -tapahtumassa muuten myytiin paria numeroa jumboja 3€/kpl.
Joo, Sarjisfestareilla ja Messuilla näitä usein on tarjolla vähän halvemmalla...

Myydäänköhän noita sitten huonosti sillä normaalilla hinnalla? Ja ylijäämät myydään sitten yli puolet halvemmalla. Yritin löytää jonkunnäköistä myyntitilastoa mutta en löytänyt vaikka tein kaikkeni.

Lainaus:Täytyypä muuten mainita, että Fauntleroylla on yksi Ankkiksen hienoimmista avatarista. Onnea siitä!
Kiitos! Sinulla on myös tuossa avatarin alla komea poliisin...öh... tunnus?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMyydäänköhän noita sitten huonosti sillä normaalilla hinnalla? Ja ylijäämät myydään sitten yli puolet halvemmalla. Yritin löytää jonkunnäköistä myyntitilastoa mutta en löytänyt vaikka tein kaikkeni.
Ei välttämättä. Onhan noissa muutenkin paljon halpaa Ankkaa tarjolla. Messuilla on usein ollut laatikollinen taskareitakin 1-2€/kpl myynnissä. Jo on kaupaksi käynyt! Varastoihin noita jää aina, kovakantisia kirjoja ehkä lukuunottamatta.
Toke
Kiitoksia vastauksista Fauntleroylle ja Barksille!
Minä olen ostanut Kirjakassista täysin uusia jumboja hintaan 4,90 euroa kappale. Kyseisestä liikkeestä löytyy kirjoja laidasta laitaan ale-hinnoilla. Ja kaikki ovat täysin uusia, jotain kustantajien tarjous- ja loppukirjaeriä. Sarjakuviakin on usein tarjolla, mm. Ankkaa, Texiä, Fingerporia, Lucky Lukea yms.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10