Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Julisteet ynnä muut ankka oheistuotteet

(43 viestiä)
jho
Herätämpä tälläisen ketjun henkiin.
Mulla on tällä hetkellä 2 Rosan julistetta seinällä, sekä pari italialaispiirtäjän tekemää "töherrystä". Kaj Stenvallin taulun aion hankkia lähiaikoina.
Uka Ankka
Kyllähän julisteita on ollu seinällä, mutta nyt odottelen jos tulisi jokin uusi juliste Aku Ankan mukana, koska tällä hetkellä on vain yksi juliste seinässä. Lisäilen kummiski aina julisteita sitä mukaan kun tulee, ja eikä ne minusta mitään turhaa ''krääsää'' ole.
Tiala
En revi ikinä julisteita ja muita pois lehdistä!
Joskus voisi hankkia kakkosnumerot niistä lehdistä, joissa on tullut juliste mukana, ja laittaa seinälle... ;)
hjhh
Julisteet on ihan kivoja.
Kymmenkunta on jo seinällä. 8)
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: hjhhJulisteet on ihan kivoja.
Kymmenkunta on jo seinällä. 8)

Pistän paremmaksi! Seinällä omassa huoneessa 20! Tosi hienoja. :D
Anonymous
Mulla on kyllä yks juliste jossain mut se ei oo nyt seinällä. Ne on muutenkin täynnä omia Aku Ankka ja Iines Ankka kuvia :)
Helmi
Mulla on 2 seinällä, muut on jossakin laatikossa. Liitteitä löytyy myös pöydältä :)
Karhula
Minulla on kolmetoista julistetta, 8)
mutta niistä vain kahdeksan on ankka
aiheisia julisteita. :-
Tive
Tämän ketjun innoittamana pistin pari Don Rosa -julistetta seinälle!!! Ainiin, onhan minulla vielä Roope-setä 3/2006 -lehdessä julkaistu juliste seinällä...
akuankka1313
On tullut hirveä juliste-buumi päälle. Nyt on seinällä kaksi jättikokoista Rosa julistetta ja pikkuisia Ropsu-julisteita kahdeksantoista verran... :D
Turtana
Julisteet on kivoja :D Itselläni on kaksi Rosa julistetta. Kumpikaan tosin ei näy silloin kun avaan oven. Ja sitten on jotain muita ankkakuvia. (Ankkajuttujen lisäksi seinillä on hirveästi muita kuvia)
Minulla on tapana repiä lehdistä julisteet ja muut. Jos ne on siellä välissä, lehti aukeaa aina keskiaukeamalta, ja se on aika ärsyttävää.
Aku Vankka
Kyllä mulla julisteita on.
Aikakone
Noita julisteita jonkun verran seinillä. Ne Aku lukkarit on kivoja ;) .
Essi Ankka
Ruotsin Kalle Ankan mukana tulee todella usein kaikenmaailman ei-ankkaaista rihkamaa. Eipä näytä järin kutsulta, mutta pidän kuitenkin ankkapaidoista, pehmoleluista yms. Muuten, onko kenelläkään hallussaan nostalgisia roope-säästöpossuja. Minulla on nimittäin peräti kolme ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaMuuten, onko kenelläkään hallussaan nostalgisia roope-säästöpossuja. Minulla on nimittäin peräti kolme ;)
Yksi iso-sininen, kaksi pientä-punaista, pieni-pronssinen ja pieni-sininen. Vihreäkin saattaa olla jossain, en tähän hätään löytänyt. Joskus olen sellaisenkin omistanut...
Sivuja: 1 2 3