Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Taiteilijoiden teille rustaamat kirjoitukset/kuvat, entäpä..

(9 viestiä)
samppali
...säilytys?

Niin. Siinähän se asia jo tulikin.

Eli olettekos saaneet/hankkineet itsellenne kenenkään Aku Ankka piirtäjän tai käsikirjoittajan piirtämiä kuvia/tekstejä? entä miten säilytätte niitä, jos ne on esim: irtopapereilla?

Itse omsitan vain "Naurettavat naapurit" kirjassa olevan A.Ankan vihaisen profiilin, sekä kirjoitusta. Itse tässä olen miettinyt, että kun tuo piirustus on piirretty lyijykynällä, lähteekö se ajan kanssa pois, niinkuin lyijärillä on tapana: se siis kuluu. Miten sen saisi pysymään, jos noin käy? Kellään omakohtaisia kokemuksia siitä kuvien kulumisesta yms?
Haluasin kumminkin, että komea kuva säilyisi kautta aikojen! :D [/b]
jarski
Minulla on Aku Ankka lehti jossa on Korhosen nimmari ja hänen piirtämä kuva.
Barksi
Minulla on erillisellä paperilla olevat piirustukset muovitaskuissa ja hyvin ovat tähän mennessä kestäneet. Kirjoissa olevat nimmarit eivät ole myöskään olleet ongelmaksi, siellä kansien välissä nimmarit eivät oikein pääse kulumaan.
samppali
Jeo, mutta eikös saata käydä niin, että lyijykynä ajankuluessa vain...häipyy..siis vaikka tarttuu toiseen sivuun ja sitämyöten kuluu pois?
korri
Ne nimmarit mitä olen käynyt kyselemässä on tehty kirjan sille ensimmäiselle aukeamalle, irtopapereille en ole kysynyt mitään kun en nimmareita varsinaisesti keräile.

Ja ne on paras saada mustekynällä, tussilla tms, lyijykynä on tosiaan huono tuollaiseen kulumisen vuoksi.
Ankka313
Kaikki piirtäjien nimmarit, mitä olen saanut, ovat kovakantisten kirjojen sivulla. Kirjat säilytän siististi hyllyssä. Jos mulla olisi nimmarit, kuvat tms. pelkällä paperiarkilla, säilyttäisin ne tietysti muovitaskuissa.
Fauntleroy
Tässä onkin jo todettu kaikki oleellinen. Nimmarit säilyvät siellä kirjan välissä. Sitä paitsi Don Rosa signeerasi tussilla (neljä mestaria värikynällä). Se ei ainakaan pääse kulumaan. Irtopaperilla olevat menevät sitten varmaan muovitaskuun, tosin minulla ei ole irtopaperilla signeerauksia (toistaiseksi).
Aku-fani13
Minulla on vain neljä ankka-taiteilija nimmaria ja kaikkia varmaan arvaavatkin että ne ovat neljältä mestarilta, joilta kävin hakemassa nimmarit Helsinginkeskustan Suomalaisesta.
Anonymous
Mulla on yks lyjy kynällä rustattu nimmari ja on se pitäny ihan hyvin. Ei siinä muuta ku älä pistä mitään vettä tai muuta vastaavaa ja yritä pitää mahollisimma kuivassa, niin se on mulla kestäny.
Sivuja: 1