Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan toimitus

(63 viestiä)
Jukka
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Oikein kiva, että olit haastatellut toimitusten työn tekijöitä.
Nyt tiedän paljoltikin paremmin, että kuka työskentelee minkäkin lehden parissa.

Voisitko kysellä onko Don Rosan kiertue ajankohdista mitään tietoa?
Entä tuleeko Roopen juhlanumeroon kennen lisäksi vaikkapa varhaista Rosan sarjakuvaa?
Onko Don Rosan sarjistulevaisuudesta mitään tietoa?

Minä ja varmasti moni muu Ankisti olisi takuulla mielissään.

Niin ja nyt kun tuli Rosasta puhe, niin tuo ottamasi valokuva Rosan piirtämästä kuvasta on juuri passeli esimerkki siitä, kuinka herra piirtää ilman viivainta. Siinä näkyy hänen oikea piirrustustyyli. ;)

Voin jo suoraan vastata tuohon, että toimituksella ei ole mitään tietoa Rosan kiertueesta. Kiertueen järjestää Keskinen, joten häneltä saa ainoastaan tietoa.. Voi olla, että tämän päivän juttu ilmestyy yhdessä perjantain jutun kanssa huomenna, sillä saan haastattelun toivonmukaan huomiseksi.
Etsivä Kaasi
Kiva, kun pääsit TET:ttiin Akkarin toimitukseen. Mun toive ammatti. :D
Jukka
Noniin, nyt se on pulkassa. :)
Aivan mahtava kokemus ollut kyllä.

Antakaa yleisarvosana koko raporttisarjalle ja perustelut tietysti, kiitos.

PS. Toivottavasti, Kääk13 ja/tai hjhh et suuttunut vikan raportin jälkeen.. ;)
crackmann
Arvosanaksi on kyl pakko antaa 10! Oli hyviä raportteja, sekä hyviä kuvia. Noi haastattelut oli kans tosi hyviä! :)
Crosby
Kuten jo aiemmin sanoin kuvat olivat erittäin hyviä sekä teksti mielenkiintoista, ytimekästä ja helposti luettavaa. Loistavaa työtä siis kaikinpuolin. Erityiskiitokset vielä toistamiseen siitä nahkakantisen näköispainoksen kuvasta sekä Ankalliskirjasto 8:n kuvasta ja esimausta. Hienoa työtä kaikinpuolin. Olisi ihan mukava varmasti ammattinakin työskennellä tuolla mutta eipä taida olla minulla sinne asiaa kun piirtää en osaa enkä tietääkseni kielellisestikään ole mikään virtuoosi. Käsikirjoituksia en tosin ole kokeillutkaan tehdä ikinä. Ehkä voisi joskus yrittää jos joku ne suostuisi piirtämään. ;) Onkos tuolle alalle muuten mitään sopivaa koulutusta? Jos vaikka kääntäjäksi tai toimittajaksi tuonne haluaisi niin ainakin äidinkieli ja englanti ilmeisesti olisi hyvä olla hallussa?
Kääk13
Kiva juttu, että viihdyit toimituksessa. Varmaan olisit viihtynyt pidempäänkin. ;)Lainaus:Sain palaverin aikana idean tulostaa ja antaa toimituksen tutkittavaksi Kääk13:sta piirtämät sarjakuvat (+ toisen, jonka hjhh oli käsikirjoittanut). Aki Hyyppä kehui sarjakuvia ja piti erityisesti siitä, että tarinaa oli kuvattu eri kulmista. Toivottavasti ette pahastu siitä, että annoin sarjakuvanne toimitukselle "ilman lupaa".. ;-)VITSAILETKO? :o Tottakai sarjakuvani saa antaa itselleen toimitukselle. Asiasta ei sen enempää tarvitse kysellä.
Kun huomasin, että minun piirtämänäni Ankkatarinat ollaan nähty toimituksessa ja, että niitä on oikein kehuttu, niin.... en voi edes kuvailla sitä ilon tunnetta joka minut valtasi kun luin yllä lainatun tekstin pätkän ja näin vieläpä valokuvan.;D :D :) Voin sanoa, että olen kovasti kiitollinen ja otettu sinun hyvästä ideastasi. Olen todella imarretu siitä, että toimitus pitää sarjakuvistani noinkin paljon.
Kai sieltä nyt kuitenkin vähän kriteeriäkin tuli? ::)
En usko, että hjhh:lakaan on yhtään nokan koputtamista. Varmaan yllättyy itsekin positiivisesti. ;)

Tämä oli mielestäni paras loppuhuipennus koko jutullesi. Ja kivaa oli myös lukea Jukka Heiskasen haastattelu.

KIITOS JUKKA.
TKal
Täältäkin voisin antaa kiitokseni tästä artikkelisarjasta. Erityisen kiinnostavia olivat kuvaukset toimituksesta, sen työntekijöistä ja toiminnasta. Kokemus oli varmasti mieleenpainuva ja mukava.
Kääk13
Ai niin unohdin kokonana mainita, että viimeisessä päivityksessäsi ei taaskaan näkynyt niitä loppukuvia.
Mistähän tämä mahtaa johtua?

Niin ja voisihan sitä jonkinlaisen arvosanankin työstäsi antaa antaa.
En tiedä annoinko hieman alakanttiin, mutta pitäisitkö (peruskouluasteikko) numerosta 13?
Uskon, että olet tyytyväinen itseesi.

P.S. olit aanut hyvän TET-todistuksen. Onneksi olkoon. ;)
Jukka
Lainaus käyttäjältä: CrosbyKuten jo aiemmin sanoin kuvat olivat erittäin hyviä sekä teksti mielenkiintoista, ytimekästä ja helposti luettavaa. Loistavaa työtä siis kaikinpuolin. Erityiskiitokset vielä toistamiseen siitä nahkakantisen näköispainoksen kuvasta sekä Ankalliskirjasto 8:n kuvasta ja esimausta. Hienoa työtä kaikinpuolin. Olisi ihan mukava varmasti ammattinakin työskennellä tuolla mutta eipä taida olla minulla sinne asiaa kun piirtää en osaa enkä tietääkseni kielellisestikään ole mikään virtuoosi. Käsikirjoituksia en tosin ole kokeillutkaan tehdä ikinä. Ehkä voisi joskus yrittää jos joku ne suostuisi piirtämään. ;) Onkos tuolle alalle muuten mitään sopivaa koulutusta? Jos vaikka kääntäjäksi tai toimittajaksi tuonne haluaisi niin ainakin äidinkieli ja englanti ilmeisesti olisi hyvä olla hallussa?
Kielien osaaminen on ehdottomasti se tärkein juttu. :) En puhu vain ulkomaisista kielistä, vaan myös suomen kielestä. Koulutuksesta en nyt tarkasti osaa sanoa, monet toimituksessa työskentelevät toimittajat ovat suorittaneet (tai jättäneet suorittamatta) akatemiaopintoja.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Kai sieltä nyt kuitenkin vähän kriteeriäkin tuli? ::)
Ei ainakaan mitään sellaista, mitä olisin kuullut..

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Ai niin unohdin kokonana mainita, että viimeisessä päivityksessäsi ei taaskaan näkynyt niitä loppukuvia.
Mistähän tämä mahtaa johtua?

Mitä internetselainta käytät?
Entä onko sinulla jotain laajennuksia tms, jotka voisivat estää kuvien näkymisen?

Kiitos palautteesta!
Kääk13
Lainaus:Mitä internetselainta käytät?
Entä onko sinulla jotain laajennuksia tms, jotka voisivat estää kuvien näkymisen?

Selainta en nyt muista, mutta joskun kuvat kyllä näkyvät ja joskus taas eivät.
Saman voisin laittaa näinkin. Jotkut kuvat kyllä näkyvät ja jotkut eivät. ;D

Hmm... Varsin hämmentäävää etten sanoisi. :(
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: CrosbyOnkos tuolle alalle muuten mitään sopivaa koulutusta? Jos vaikka kääntäjäksi tai toimittajaksi tuonne haluaisi niin ainakin äidinkieli ja englanti ilmeisesti olisi hyvä olla hallussa?
Tuollaisia ehtoja on ollut, jos toimittajaksi haluaa: http://www.ankkis.net/index.php?topic=253.0
Vamaan hyvin pitkälti samat nykyäänkin.
Barksi
jho
Hauskaa ja hyvää luettavaa niinkuin Jukankin raportit. :)
Jukka
Vähän päivitystä, eli olen myös saanut kesähommia toimituksesta. Työskentelen n. 4-5 viikkoa verkkotuottaja Virvan apulaisena, alkaen 2.6. :) Otan taas vastaan kysymyksiä. Eli jos teillä on jotain järkeviä/kiinnostavia kysymyksiä esittää, niin laittaa vastausta tähän. Toimitan kysymykset henkilökohtaisesti toimitukselle. Vastaukset saatte myös lukea sitten.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: JukkaVähän päivitystä, eli olen myös saanut kesähommia toimituksesta. Työskentelen n. 4-5 viikkoa verkkotuottaja Virvan apulaisena, alkaen 2.6. :) Otan taas vastaan kysymyksiä. Eli jos teillä on jotain järkeviä/kiinnostavia kysymyksiä esittää, niin laittaa vastausta tähän. Toimitan kysymykset henkilökohtaisesti toimitukselle. Vastaukset saatte myös lukea sitten.
Hehe, mahtavaa. :) Mikäs se sinun palkkasi olikaan, 1000€/kk? ::)
Kysymyksellä voisin heittää...no juuri nyt ei tule mitään järkevää kysyttävää mieleen.
Sivuja: 1 2 3 4 5