Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: D.U.C.K.

(37 viestiä)
Tupu Ankka
Oon yleensä aina löytänyt Rosan kannesta/kuvasta D.U.C.K:in.Onhan sitä hauska etsiä,mutta kun sitä etsii vimmatusti ja ei löydä niin kyllähän siinä joskus hermot menee.
Aikakone
Selittäkää mullekkin vähän?? ??? En alotusviestistäkään oikein mitään älynny. Vaan sen älysin että on ilmeisesti hauska ettiän jotainkansista ja ekoista ruuduista?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AikakoneSelittäkää mullekkin vähän?? ??? En alotusviestistäkään oikein mitään älynny. Vaan sen älysin että on ilmeisesti hauska ettiän jotainkansista ja ekoista ruuduista?
Don Rosa piilottaa jokaisen tarinansa(tai kansikuvan)aloitusruutuun pienellä tekstin D.U.C.K.Se on lyhenne sanoista Dedicated to Unca-Carl from Keno= suomeksi Omistettu carl-sedälle Kenolta.
Keno on Don Rosan ensimmäinen nimi ja Carl-sedällä tarkoitetaan tietysti Carl Barksia.
Eräänlainen kunnianosoitus siis.
Aku-fani13
Ne on niin parhaita ne D.U.C.K.- omistukset ja Mikeistä mieleen tulee Kolme caballeroa tarinasta eläin(en tiedä nimeä), jolla on lehdistä korvat ja housut.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13(en tiedä nimeä)
Kyseinen eläin on Capybara eli vesisika.
Anonymous
D.U.C.K on aina kiva etsiä ennen kuin alkaa lukea tarinaa. Olen vain pari kertaa joutunut lunttaamaan, mutta joskus se on kestänyt todella kauan. Voi etsiä sitä jopa tunteja ennen kuin katson luntti kirjoituksesta.
wierii2
Minä pidän myös noista D.U.C.K -ilonpilaajista. Niitä on kiva etsiä. Tietääkö jouku mitä tuo D.U.C.K tarkoittaa? Itse en ole varma. Onko se Dedicated to Unca Carl from Keno. Jos ei niin mikä muu se voisi olla?

//MUOKSIVIIKATE On. Ja saa niitä edellisiä viestejä oikeasti lukeakin! Viimeisin D.U.C.K.-selvennys kolme viestiä sitten! -July
Sivuja: 1 2 3