Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankka-aiheiset tv-ohjelmat

(20 viestiä)
TKal
Loremissa on ollut jo kauan aihe, jossa puhutaan tv-ohjelmista yleisesti, mutta tässä on aihe Aku Ankan maailmaan liittyvistä tv-ohjelmista, joihin kuuluvat ainakin Akun tehdas, Ankronikka, Varjoankka ja Nokkapokka. Oletko nähnyt em. ohjelmia, ja mitä mieltä olet niistä?

Itse olen katsonut lähinnä Ankronikkaa, taisin olla esikouluiässä kun aloitin seuraamisen. Ainakin tuolloin pidin siitä erittäin paljon, tosin mietin aina silloin tällöin, miksi Aku esiintyi sarjassa niin harvoin.

Muita mainitsemiani tv-sarjoja en ole katsonut juuri yhtään. Akun tehtaasta ja Nokkapokasta olen nähnyt muutaman jakson, Varjoankasta pelkän mainoksen.

Jos ylläpito näkee tämän aiheen olevan liian lähellä loremissa olevaa tv-aihetta, poistakaa tai lukottakaa ihan rauhassa.
HN Erkka
Ankronikkaa olen yhden jakson katsonut. Nokkapokka on ehkä paras,
harmi että lopettivat. Muista en ole edes kuullut... :P
Karhula
Ankronikkaa olen katsonut ja Nokkapokkaa ja Ankantahtiin. Nokkapokka on ehkä paras.
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaNokkapokka on ehkä paras,
harmi että lopettivat.

Niin, mutta Nokkapokkahan tulee Toon Disneyltä nimellä Guack pack uusintoina. ;)
Tiala
Aika vähän on tullut "silloin ennen" katsottua, nykyään vielä vähemmän. Se on ainakin surke jossa THL ovat teinejä :S
Disney Channeliltä tulee ihan hyvä ohjelma 'House of Mouse'. Siinä on kaikkia vanhoja lyhäreitä ja myös uutta animaatiota.
Tive
Itse olen joskus hiukan tuota Ankronikkaa seurannut. Siinä on muutamia varsin hauskoja hahmoja esim. Heimo Huima on tosi hauska hahmo. Sitten nämä vanhat klassikkopiirretyt, joita tulee joskus telkkarista, ovat tosi hyviä. Harmi, että niitä tulee aika vähän...
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: TKalMietin aina silloin tällöin, miksi Aku esiintyi Ankronikassa niin harvoin.
Itsekin olen ollut pitkään ymmälläni tuon samaisen asian kanssa.
Etsin pitkään ja hartaasti vastausta tähän ja lopulta osuin jollekin sivulle (osoitetta en enää muista) jolla kerrottiin, että silloin kun Ankronikka sarjaa alettiin kehittelemään kävi niin ikävästi, että alkuperäinen Akun ääninäyttelijä Clarence Nash kuoli.
Koska kukaan ei silloin osannut matkia Nashia yhtä hyvin, päätettiin Akun hahmo lähes kokonaan sivuuttaa.
Sarjalle tehtiin kehysertomus, jossa Aku pestautuu töihin paikalliseen laivastoon nähdäkseen maailmaa, ja jättää sukulaispoikansa Roope-setänsä huostaan.
Vaihtoehtoinen syy on arvatenkin se, että Akun mukana olo olisi suosiollaan sysännyt päähenkilöksi tarkoitetun Roopen sivuhahmoksi.

Koska Roope kuitenkin tarvitsi apulaisen seikkailuretkillään, Akun tilalle kehiteltiin Heimo Huima.
Heimon ansiosta Roopella oli mukana hahmo, jonka syyksi laittaa kaikki vastoinkäymiset ja jota morkata aina tilaisuuden tullen.
Akun suosio oli kuitenkin niin suuri, että Disney tuotti muutaman jakson jossa Akukin sai olla mukana, mutta selvästi sivuosassa. Muita perusankkahahmoja joita sarjassa on esiintynyt vain harvakseltaan on
mm. Milla Magia (Sarjassa Millan korppi ei ole Korri vaan linnuksi taiottu veli)
Kultu Kimallus
Hannu Hanhi
Neiti Näpsä

Sitä mietin, miksi sarjasta ollaan puhuttu suomeksi vain murto-osa jaksoista, sillä niitä tehtiin aikoinaan 100 kappaletta ja yksi kokoillan elokuva.
Tekstitettyä versiota ollaan kuulemma joskus näytetty alkuajan TV-kanavilla suomessakin, mutta nykyään uusintoina pyörivät vain kaikki suomeksi dupatut jaksot.
Nämä kaikki minulla on nauhalla vanhoilla VHS-kaseteilla.

Minusta Ankronikka on kaikkien aikojen paras TV-sarja jonka Disney on ikinä tehyt.
Se jopa panosti kaikkein eniten juuri Ankronikan tuottamiseen. Koska suosio oli huima, sarjan tekijät tuottivat vielä muutaman animaatiosarjan, kuten Varjo Ankan ja Nokka Pokan, jotka ovat myös suuria suosikkejani.
Varjo Ankkaa ei jostain syystä vain olla lähetetty uusintana 90-luvun alun jälkeen lukuisita pyynnöistä huolimatta.
hjhh
Oikeastaan kaikkia mitä on joskus 90 ja 2000-luvulla telkkarista tullut on jonkinverran nähty.
Ankronikkaa on hieman televisiosta, joskus katsottua, ja videoita löytyy ainakin viisi. Kaikki todella moneen kertaan katsottu.
Hyvä sarja, kuvittelen Ankkojen äänet vieläkin, samanlaisiksi kuin ne tässä olivat. :D

Akun tehdasta ja Nokkapokkaa on ihan muutamia jaksoja nähtynä.
Akun tehdas menee, mutta Nokkapokasta en ikinä pitänyt.

Varjoankasta löytyy kolme videota.
Hyvä sarja myös tämä. Todella moneen kertaan myös katsottu silloin joskus. ;)
jojo3
Mä olen nähnyt ainoastaan Ankronikkaa, Akun tehdasta ja Nokkapokkaa.

Ankronikasta pidän näistä eniten. Kaikki mitä nähnyt on TV:stä tullut, videoita/dvd:itä ei löydy yhtään kappaletta. Jäänyt hankkiminen vähemmälle. Olen nähnyt kuitenkin sen elokuvan, mikä Kadonneen lampun metsäjät olikaan.

Akun tehdasta seurasin aika paljon, se oli kyllä ihan hyvä ohjelma.
Nokkapokkaakin seurasin aika paljon. Kyllä se ihan ok ohjelma oli, tosin poikien ei olisi teini-ikäisiä tarvinnut olla.

Varjoankasta olen nähnyt vain mainoksia.

Josko noita Ankronikkoja voisi yrittää jostakin ostaakkin, kyllä ne sen verran hyviä ovat. Akun toilailuja kyllä kaipailisin niihin.
rulezman
Kyllä minä katson klassikkopiirrettyjä aina sunnuntaisin (vai lauantaisin?) jos olen hereillä. Joskus olen Ankronikkaakin katsonut, mutta se ei niin paljoa iskenyt...
Turtana
Olen katsonut vähän Ankronikkaa, mutta en pidä siitä kovin paljon. Nokkapokkaa olen nähnyt muutaman jakson, mutta siitä on jo vuosia. Muista en ole tainut kuullakaan.
Etsivä Kaasi
Itse en ole paljon katsonut ankka-aiheisia tv-ohjelmia. Ainoastaan klassikkopiirretyt ovat todella hyviä ja ne katson yleensä. :)
Uka Ankka
Ankronikkaa ja Nokkapokkaa olen joskus kattonut mutta häviävät kumpikin Klassikkopiiretyille, joita saatan joskus kattoa, mutta en usein.
Kurmeloinen
Itse on tullut tiirailtua Disney Channelilta Nokkapokkaa ja Ankronikkaa. Joskus pienempänä pidin Ankronikasta, mutta ei se hirveästi enää kiinnosta. Suomenkieliset ääninäyttelijät ovat mielestäni hieman rasittavat Ankronikassa (varsinkin ankanpoikien) ...mutta ei se ole se syy, miksen siitä pidä. Olisi ehkä parempi jos Aku olisi voinut olla myös menossa mukana, mutta sitähän emme saa tietää.

Nokkapokka taas on aivan erilainen tapaus, ja myös omalla tavallaan poikkeava (kun ankanpojathan ovat jo teini-ikäisiä kyseisessä sarjassa). Nokkapokan suomenkieliset ääninäyttelijät ovat kyllä loistavia. ;)

DC:llä on varmaan kaikki Nokkapokat jo pyörineet monia kertoja läpi, eihän niitä jaksoja taida ollakaan kuin muistaakseni n.30(?)

Kyllä ne klassikot kuitenkin parhaita on.
Kreach
Nokkapokka ja viiden-kymmenen minuutin hauskat Aku kommellukset ovat ainoita hyviä sarjoja. Varsinkin Nokkapokkaa tuli joskus katsottua melko montakin jaksoa.
akuankka1313
Disneyn klassikkopiirrettyjä on aina kiva seurata, vaikka useimmat onkin jo meillä DVD:nä :'(
Nokkapokkaa ja Akun tehdastakin olen seurannut, HARMI kun niitä ei tule enää...
Sivuja: 1 2