Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Ankka-aiheiset tv-ohjelmat

(20 viestiä)
Fauntleroy
No vastataan nyt sitten tähän, kun tuohon ei viitsi. 8)

Nokkapokkaa on tullut eniten katsottua, säännöllisen epäsäännöllisesti. Varmaan siksi kun tuli niin aikaisin aamulla. Ihan hauska sarja vaikka vähän häiritsee se ankanpoikien teini-ikäisyys. Saisikohan tätä DVD:nä mistään?
Ankronikkaa en ole nähnyt pitkiin aikoihin.
Akun tehdasta on jonkin verran tullut katsottua, ja se on ehkä paras näistä.

Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenKyllä ne klassikot kuitenkin parhaita on.
Niinhän ne on.
Aku Vankka
Pienempänä katsoin Ankronikkaa, kun se tuli Mtv3 -kanavalta aamuisin :)
Mutta kyllähän sitä tulee nykyäänkin katsottua, kun on Disney Channel
kerran hommattu :)
Essi Ankka
Vanhat Aku-animaatiot olivat PALJON parempia kuin joku Nokkapokka. Mielestäni Nokkapokka on tyhmä sarja. Mikseivät ankanpojat voi olla ihan saman ikäisiä kuin sarjakuvissakin? Akullakin taitaa olla aika pysyvä työ, mikä vaikuttaa todella epäilyttävältä... Iineskin on kyllä todella tyhmän näköinen. Se mikälie Ankronikka on kyllä parempi.
Kreach
En oikein tajua, miten niin Nokkapokassa ankanpojat ovat teini-ikäisiä? Ehkä ulkonäkö vähän, mutta luonne ei ole kenellänkään pahemmin muuttunut... No okei, rellestäviksi lautailijoiksi ehkä... Ihan hyvä sarja aika tasoissa Disney'n lyhyitten vitsisarjojen kanssa.
Essi Ankka
Hmm... :( En taida olla samaa mieltä Kreachin kanssa... Mielestäni vanhat vitsisarjat ovat aivan kuin eri planeetalta! Nokkapokka on vähän outo sarja ja mielestäni Tupu, Hupu ja Lupu näyttävät ihan rääsyisiltä kukkakepeiltä :-X.
Sivuja: 1 2