Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Kumpi on vaikeampaa, Mikin vai Akun piirtäminen?

(25 viestiä)
Bomber
Eli kumpi onkaan vaikeampaa, Aku vaiko Mikki? Omasta mielestäni Aku on selkeästi helpompi, vaikka Mikin pää onkin hieman yksityiskohdattomampi, mutta muoto on vaikeampi. Taitaa olla harjoittelun puutetta ;) Aku taas on siitä helppo, että nokasta on iisiä aloittaa, josta jatkan päähän ja siitä vartaloon. Mutta molemmissa minulla on vaikeuksia pään suhteessa vartaloon.

Entäpä te, mitä olette mieltä :) :)

Siirsin aiheen Kuvailemattomaan -July
HN Erkka
Aku on kyllä helpompi piirtää, varsinkin pää. Mikkiä taas en ole kokeillut piirtää kuin pari kertaa ja nekin mallista. :)
Tupu Ankka
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaAku on kyllä helpompi piirtää, varsinkin pää.
Minunkin mielestäni Aku on paljon helpompi piirtää kuin Mikkiä.En ole testannut piirtää Mikkiä koskaan,mutta voisihan sitä testata :).
Karhula
Itseni mielestä Aku on tuhat kertaa helpompi piirtää kuin Mikki, koska varsinkin Mikin pää on erittäin hankala jopa mallista. :P Tai sitten syynä on vain harjoituksen puute.
Lainaus käyttäjältä: BomberAku taas on siitä helppo, että nokasta on iisiä aloittaa, josta jatkan päähän ja siitä vartaloon.
Minä itse aloitan Akun piirtämisen päästä sille mielestäni siitä on helpompi aloittaa kuin nokasta, joka on minusta vaikea. :P
Tupu Ankka
Lainaus käyttäjältä: KarhulaMinä itse aloitan Akun piirtämisen päästä sille mielestäni siitä on helpompi aloittaa kuin nokasta, joka on minusta vaikea. :P
Minä taas aloitan nokasta,niin kuin Bomber :P.
Kurmeloinen
Mielestäni Mikki on vaikeampi, tosin en ole harjoitellutkaan. Akun muodot olen jo omaksunut aika hyvin, kun taas Mikki on aika hukassa.

Tämä aihe muuten tuskin kuuluu tänne fanart-osioon, eihän täällä ole mitään kuviakaan, tai varsinaista fanartia.
Kääk13
Mielestäni aihe on ihan hyvä, mutta kuten Kurmeloinenkin tuossa mainitsi, paikka on hieman väärä. Tämänhän voisi siirtä vaikka tuonne "muut Disney-aiheiset" osioon.
Ja äänestys kohtaan voisi muuttaa: "kumpi universumi on vaikeampi piirtää Ankkojen vaiko Hiirten?" tai "kumman univerumin hallitsette paremmin Ankat vaiko Hiiret?". Näin saataisiin monipuolisuutta keskusteluun.

Se siitä "saarnasta".

Itse olen sitä mieltä, että niin Mikki kuin Akukin ovat varsin vaikeita piirrettäviä.
Myös kummankin universumin hahmot ovat yleensä hankalia, mutta piirrän mieluummin Ankkoja. Heille saa kehiteltyä paljon mielenkiintoisempia juonikuvioita, ja mielestäni juuri se tekee piirtämisestä niin hauskaa. Hyvin kehiteltyä ja sujuvasti kulkevaa tarinaa on aina hauska kuvittaa.

Joskus tuntuu, että hahmot sujuvat minulta ihan leikiten, kun taas joskus ne eivät meinaa millään onnistua. Sama pätee niin Mikkiin kuin Akuunkin. Yleisesti ottaen kummatkin kuitekin onnistuvat useimmiten ihan hyvin. :)
akuankka1313
Mikki sarjista en ole vielä päässyt tekemään, mutta päässä muhii jo jokunen idea. Kuitenkin olen Mikkihahmoja piirrellyt. Ankkoja taas olen piirtänyt jo pitkän aikaa ja sarjiksiakin olen muutaman tehnyt..

Mutta mitäs aiheesta poikkeamaan, en yksinkertaisesti osaa päättää. Mikki Hiiri on kyllä muodoltaan helpompi piirtää, mutta kokemusta ei ole vielä tarpeeksi karttunut. Sen takia Mikin piirtäminen sujuukin usein tahmaisesti. Ankoissa taas on paljon enemmän yksityiskohtia kuin Hiirissä, joten niiden piirtäminen saattaa olla kokemattomalle hankala asia. Minulla taas on kokemusta, joten kyllä Ankat jotenkuten sujuvat.
Kreach
En oikein osaa päättää, molempien piirtäminen on vaikeaa :D
hjhh
Mikki on mulle vaikeempi.
Tosin johtuu varmaan aika pitkälti siitä etten ole kauheesti piirrelly Mikkiä. :)
Turtana
Mikkejä en ole koskaan piirtänytkään. Eikun olen yhden, mutta se oli harvinaisen ruma. Akujen ja muiden ankkojen piirtämistä olen harjotellut huomattavasti enemmän, ja siksipä ne sujuukin huomattavasti paremmin kuin hiiret :D
noutsi
Olen Mikkiä muutaman kerran yrittänyt piirtää, mutta en ole saanut siitä oikein hyvän näköistä. Akua osaan piirtää paremmin. Jos olisin enemmän innostunut Mikkiä piirtämään olisin saanut siitä edes näköisen.
Aikakone
Ennemmin vastasin en tiedä, mutta nyt kyllä muuttaisin akuksi. Mikki on mun mielestä helppo piirtää.
ArpinLusene
Aku helpompi. Muutaman kerran oon kokeillu Mikkiä piirtää, mutta kun en osaa... ;) Pitäis varmaan vähän sitä harjoitella...
mastermind
Vahingossa klikkasin äänestykseen, että Akun piirtäminen olisi vaikeampaa, mutta näin ei todellakaan ole.
Mikkiä en osaa piirtää edes mallista.
Sivuja: 1 2