Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Palkintotehtävät

(17 viestiä)
Anonymous
Tekeekö kukaan ikinä noita Palkinto tehtäviä ja vielä lähettää ne eteenpäin ?? ja teettekö ne aina vai vain joskus ?
Mitä mieltä te olette niistä ovatko ne aivan liian helppoja ( teidän ylivertaiselle älyllenne :) ), vai liian vaikeita vai juuri niin sopivia kuin pitääkin ??
Ja onko kukaan ikinä voittanut moisista palkintotehtävistä mitään?

Ja luetteko omaa nurkkaa tai niitä muita extra juttuja akkarin lopussa tai alussa?

Pitäisikö palkinto tehtäviä olla enemmän vai onko niitä jo nyt tarpeeksi ?

Ja kun nykyään Aku Ankoissahan on tuo lausahdus jostakin samaisen numeron tarinasta, etsittekö senkin ?

Elikkä kuinka tehokkaasti luette Aku Ankkanne ?

Itse teen / yritän tehdä palkinto tehtävät, mutta en ole koskaan vastauksiani mihinkään lähettänyt.. :)
Leo
Omat nurkat ja muut artikkelit tulee luettua. Etsin "lausahduksen" aina mutta vasta kertaalleen olen sen lähettänyt. Samaten palkintotehtävien kanssa. Aina tulee ratkaistua, muttei lähetettyä ;).
Anaconda
Palkintotehtävät tulee aina ratkaistua. Lähetän ratkaisun vain silloin, kun palkintona on jotain mielenkiintoista.
Eipä niiden ratkaisemiseen todellakaan yleensä paljoa älyä vaadi.
Mitään en ole koskaan voittanut.
Omat nurkat tms. tulee aina luettua.
Anonymous
80- sekä 90-luvun alun Omat nurkat on muuten laatutavaraa, niistä saa hyvää nippelitietoa :)
Barksi
Minulla oli joskus pari vuotta sitten hirveä himo osallistua palkintotehtäviin niin Aku Ankassa kuin Roope-Sedässäkin.
Nykyisin osallistun hyvin harvoin paitsi Aku Ankan Netti-sivuilla osallistun lähes aina kupla-kisaan ja aina Triviaan.
Kuplakisa on ainoa missä olen voittanut jos ei lasketa erästä Sanoma Magazinesin mainosta missä oli kilpailu jossa sitten voitin.
Anonymous
Tuleehan sitä joskus lähetettyä vastauksia noihin kilpailuihin, ainakin jos on palkintona jotain kivaa. Usein osallistun netissä kuplakisaan.
juketsu
Tätä kautta voitin:

Luin omaa nurkkaa joka tulee aina luettua! Huomasin nettisivun josta voi osallistua piirrustuskilpailuun! Printtasin ohjeet osallistuin ja voitin Aku Ankka pehmolelun!
Jukka
Olen pari kertaa osallistunut palkintotehtäviin.
Voittoja ei valitettavasti ole tullut. :)
korri
Palkintotehtävät olen kyllä tavannut saada ratkaistuksi, aika helppoja ne ovat olleet, mutta en ole kyllä ikinä jaksanut lähettää vastauksia "kun ei sieltä kuitenkaan mitään voita ja postimerkkejäkin pitäisi käydä ostamassa"...
Omat nurkat tottakai luetaan. Kaikenlaista hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä tietoa. Tekijähaastattelut ovat aina piristys ja kyllä noita muitakin juttuja luen...
Eli kyllä nuo Ankat tulee aika tarkasti luettua ja yleensä useamman kerran.
Egoisti
Ajattelin vastata tähän, kun uusimmassa Aku Ankassa oli palkintotehtävä.

Usein tulee tehtyä nuo palkintotehtävät, mutta ei läheskään aina. Ikinä en muuten ole lähettänyt ratkaisuani eteenpäin. Liian helppoja ovat ehdottomasti. Ne on kuitenkin luultavasti tehty lapsia silmällä pitäen, sen verran helppoja ne ovat. Mielestäni palkintotehtäviä voisi olla eri ikäluokille, mutta se ilmeisesti veisi liikaa sivutilaa sarjakuvilta tai erittäin arvokkailta mainoksilta. Minulle on periaattessa aivan sama, onko lehdessä palkintotehtäviä vai ei. Ovat ne ihan hyvä juttu nille jotka niistä jotain voittavat.

Omat nurkat yms. tulee kyllä luettua, mutta ne saisivat kyllä olla pidempiäkin. Sekin tosin veisi tilaa sarjakuvilta tai mainoksilta. Blaah, Akkarissa saisi olla enemmän sivuja.

Lausahduksista sen verran, että en etsi sitä mitenkään etsimällä, kyllä sen kuitenkin suhteellisen helposti huomaa lehteä lukiessa.

Kyllä Aku Ankat tulee kuitenkin suhteellisen tehokkaasti tulee luettua läpi. Varsinkin vanhemmat, siskojen Akkarit on tullut kahlattua moneen kertaan läpi. 8)
Fergus
Lausahdus tulee aina etsittyä mutta Akuankan virallisilla sivuilla tulee käytyä niin harvoin ettei ole tullut lähetettyä sitä kertaakaan. Akuankka.fi kohde ryhmä on minusta aavistuksen verran nuorempi kuin itse lehti!
PetteriZ
Vastaan aina Roope-Sedän ja Akkarin Palkintotehtäviin ja lähetän ne(myös Triviaan) :) Luen aina kaiken tekstin kummastakin lehdestä :) En ole koskaan voittanu :) tehtävät ovat törkeän helppoja(hyvä juttu) :D
Waltti
Kaksi kertaa olen vastannut palkintotehtävään.

Ensimmäinen kerta oli 2004-05 vuodenvaihteessa, kun piti tunnistaa iso joukko hahmoja (se oli ehkä tavallista hieman vaikeampi).

Toinen oli pari kuukautta sitten kun piti tunnistaa yhdestä sarjakuvasta kolme Barksin tarinaa, joka oli helppo.

Loppuun vielä tietopläjäys:

Nämä Aku Ankan palkintotehtävät tekee siis Vuosituhannen Ankkatietäjä Tero Kyhyräinen, joka toimi koko yläasteeni matikan opettajanani ja on vieläkin samassa koulussa minä vain olen siirtynyt lukioon (siis sama koulu). Ikävä kyllä hän enää ei opeta minua. Kun on liian lyhyt pitkään matskuun :D . Ehkä meni hieman aiheesta ohi tai sitten ei?
Jenni
Minä kyllä katson ja ratkon ne, mutta unohdan aina lähettää vastauksen! Eikä ole muuten ainoa asia minkä unohdan.. :P
Anonymous
Minäkin välillä ratkon ne, mutta en jaksa ikinä viedä sitä kirjekuorta sinnen oranssin väriseen laatikkoon eli postilaatikkoon. Olenhan minä pari kertaa lähettänyt, mutta enhän minä mitään voittanut.
Sivuja: 1 2