Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankassa tulleet liitteet

(16 viestiä)
Barksi
Ajattelin että tänne voisi kertoa kaikista harvinaisista liitteistä sun muista sellaisista. Vai käykös se? Ja muistakaa että älkää repikö niitä irti lehdistä. Tulee arvokkaammaksi.
Shinkansen
Totta kai se käy. Kelläs mitään sitä vastaan olisi. Mä en nyt tiedä mitään muita liiteitä kuin tarroja joita on tullu ja jotain kalevala-ankkoja, mutta nepä eivät taida harvinaisia ainakaan olla
Barksi
Aku Ankan pelikortit on kai harvinaisii ( jos ei oo repiny irti lehestä ) ja Manuel Gonzalesin Hessu spessu ( sekin repimättömänä ) :D
Heka
Harmi... silloin kun ne tuli, en ollut niin harras anktisti, enkä tajunnut... revitty (ei riekaleiksi, vaan pois lehdestä...)
Shinkansen
Lainaus käyttäjältä: HekaHarmi... silloin kun ne tuli, en ollut niin harras anktisti, enkä tajunnut... revitty (ei riekaleiksi, vaan pois lehdestä...)
No, kunnon ankisiti ainakin mieluummin pelaa pelikorteillaan kuin pitäisi ne lehden välissä koristeena, muutenhan sitä on keräilijä(tai molemmat yhtä aikaa, mutta sitten kannattaisi tilata kaksi tilausta. Toinen hyllyyn, toinen luettavaksi.)

Onko ne sulla Heka muuten tallella?
Heka
On. Ne on minun trofee-kaapissani koko paketti WC-paperiin käärittynä/eristettynä. Valo ei tee niille hyvää, enkä halua niiden pölyttyvän, joten päällystän aina kaikki arvokkaat WC-paperiin...
Myös ne kortit, joita jaettiin Ankkapäivillä.

Muoks:
Ankkiksen Barks muuten voitti sen nahkakantisen Rosa-erikoispainoksen silloin ankkalauantaina 2003. Minä tulin toiseksi! :D
Aplodit Barksille!
Barksi
Mä en ite revi liitteitä mut yks mun kaveri antaa ne aina mulle et esimerkiks julisteet saa seinälle. Liitteet on kiva pitää kumminkin lehdessä ( mun mielestä ).
Shinkansen
No, oli mitä mieltä tahansa, niin ainoa mikä niiden pois ottamisessa aiheuttaa päänvaivaa on lehden niitit. Eivät ole enää yhtä nätisti siinä
Barksi
Ne pitää ottaa varovasti irti. Ei mul oo yhtään revenny ( ainakaan paljon ).
Anonymous
Muistatteko sen ajan, kun esim. Aku Ankka nro 54B/2004v (täysin fiktiivinen nro, kuten varmaan huomaatte) ilmestyivät ja ne eivät olleet lehden mukana. Ehei. Ne piti käydä ostamassa R-kioskilta. Onneksi asia on palautunut "normaaliin". Mutta lehtien sisällä olevat lehdet minä pidän kiinni lehdessä, tarrat jne. revin irti.
Anaconda
Noita liitteitä tulee nykyään tosi paljon verrattuna vaikkapa kymmenen vuoden takaiseen tilanteeseen. Aku Ankassa jo keskimäärin suunnilleen joka viides numero sisältää jonkinsortin liitteen. Osa liitteistä on tosin vain irtonumeroiden mukana. Minä pidän liitteet yleensä kiinni lehdessä.
Anonymous
Minä revin julisteet ja lukujärjestykset ynnämuut lehdistä pois,koska minulle lehtieni arvo on lähinnä henkilökohtainen...tosin yhtä talvilomaliitettä en ole pois repinyt,koska en olisi saanut sitä irti hajottamatta kok :) o lehteä...
Hupu
Minäkin aina revin pois kaikki liitteet, koska ei minua niiden arvo kiinnosta kun en niitä aio myydä. Uusimman Aku Ankan(10/07) mukana tuli muuten hieno juliste, jonka toisella puolella oli Akun auto ja toisella Aku Ankan 18/06 kansi.
samppali
Nostetaanpas vanha aihe ylös. :-X

Itse revin nuo liitteet irti (mainokset, lukkarit, tarrat...jne. menevät yleensä roskiin, koska en niitä tarvi/käytä) mutta nuo liitelehdet säilytän, tosin erillään. Samoin Jouluparaatit sun muut, en laita niitä kansioon muiden Akujen kanssa, vaan säilytän nekin erikseen (minusta kansioihin kuuluu vain perusankat). Itse näen myös, että nuo liitelehdet säilyvät paremmassa kunnossa kun ovat erikseen omassa säilytyspaikassaan, kuten minulla tuolla kotelossa. Kansiossa ne voisivat vaurioitua, kun niitä sinne joutuu runttaamaan. Lisäksi on rasittavaa kun lehtien välissä on jotain vanhoja mainoksia, papereita ja tarroja, jotka häiritsevät lukemista. Itseasiassa Jouluparaateja säilytän sen takia erillään, että alunperin kansioissa ei ollut niille paikkaa, joten laitoin ne aina erilleen. Nyt kun kansioissa on taas paikka, en laita niitä kansioihin koska silloin osa näistä Jouluparaateista olisi kansiossa ja osa ei.

Eli palatakseni aiheeseen, revin liitteet sun muut lukemista häiritsevät lappuset irti. Ei kiinnosta niiden arvo, koska lehtiäni en myy, enkä ajattele ankkoja rahallisesti, vaan lukemisen kannalta. Ja itse kun en tarvitse liitteitä, miksi jättäisin ne lehden väliin?
Fauntleroy
Minä revin myös kaikki irti. Miksi säilyttäisin ne lehdessä, koska en aio myydä niitä? Turha ajatella arvokkuuden kannalta, jos tietää ettei tule myymään.
Otan kuitenkin ne aina varovasti irti ettei vaan repeä. Kaikki on tietysti tallella, priimakuntoisina.
Sivuja: 1 2