Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Julkaisujen hintojen kallistuminen

(44 viestiä)
Kreach
Koska en saa/viitsi, kaikki rahojani menettää Aku Ankkaan, sitä paitsi, kovakantiset ovat parempi, taskarit nykyään suoraan..***: Et siksi ;S
Crosby
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Koska en saa/viitsi, kaikki rahojani menettää Aku Ankkaan, sitä paitsi, kovakantiset ovat parempi, taskarit nykyään suoraan..***: Et siksi ;S
Aika sekavia nää sun viestis näitten kovakantisten ostoon liittyen. Voisitkos pistää yhden selkeän viestin monen epäselvän sijaan ja selittää ton jutun?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Koska en saa/viitsi, kaikki rahojani menettää Aku Ankkaan, sitä paitsi, kovakantiset ovat parempi, taskarit nykyään suoraan..***: Et siksi ;S
"En viitsi ostaa kovakantisia, koska ne ovat parempia kuin taskukirjat."

Eli pidät huonoista tarinoista. En ymmärrä.
Kreach
Okei. Lopetan taskukirjojen keräilyn, koska taskarit rupeavat huononemaan, ja näin voin käyttää enemmän rahaa kovakantisiin Aku Ankkan -kirjoihin, jotka jäivät vähän vähemmälle, kun taskukirjoja keräsin.

Eli kovakantiset kirjat ovat parempia kuin taskarit, joten lopetan taskari keräilyn ja "kerään" nyt kovakantisia kirjoja.

Siis kyllä minulle tulee vielä Aku ja Roope-setä lehdet, mutta taskarit jäävät vähemmälle, ja keskityn ennemmin kovakantisiin.

Ymmärsittekö?
samppali
Juh! Kuka muuten keksi tuon 4,4€ hinnan? Akkarissa ainakin sanottiin että taskarin hinta on 4,3€. Joku tais vetästä hatusta....
Kreach
Niinpä, Nigoz sen ainakin tuossa sanoi,..
akuankka1313
Olin kirjoittamassa samaa viestiä, mutta jotkut ehtivät ensin...
Nigoz taisi vain yritti saada aiheen esille, kun ei jaksanut odottaa hintojen kallistumista ;D
Hupu
Tietenkin taskukirjojen sun muiden hinnat kallistuvat. Oletteko huomanneet, että kaikkien muidenkin tuotteiden hinnat kallistuvat. Aku Ankan irtonumero maksaa varmaan viidenkymmenen vuoden kuluttua 10 euroa ja karkkipussi 15 euroa.
samppali
Tuskimpa. Ovat ne hinnat kai joskus laskeneetkin. Eikä ne niitä mihinkään kymppiin voi korottaa. Siinä nimittäin käy silleen, että kun hinta on noussut tarpeeksi, harva vaivautuu enää ostamaan taskareita ja sitten yksinkertaisesti hintaa ei voi nostaa, mutta ei ole varaa laskeakkaan. Sitten taskarit lopetettaisiin. Eipä noin ainakaan lähitulevaisuudessa käy. ::)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BarksiEhkä parin vuoden päästä taskarin saa 3€. Paperin hinta on myös noussut, joten tietenkin lehtienkin hinnat nousevat.
Paperin hinta on noussut oltuaan ensin useita vuosia alamäessä.
Julkaisujen hintoihin tuskin on mitään dramaattisia muutoksia tulossa.
Barksi
No joo, ehkä ei parin vuoden sisään, mutta ties vaikka parinkymmenen vuoden päästä hinnat olisivat jo alhaisia.
Anaconda
Hyvin vähän on esim. taskarien reaalihinta muuttunut. Vuoteen 1994 verrattuna on nousua tullut vain parinkymmenen sentin verran.
Etsivä Kaasi
Ei tuo hinnan nousi niin kamalan iso minun mielestäni ole. ;) . Tulee uskottavasti jossakin vaiheessa hinnat pienenemään.
akuankka1313
Nyt kyllä ärsyttää! >:(

Taskareiden hinta on noussut kahdella kymmenellä sentillä, eli se tekee neljä ja puoli euroa!
Miksi ne ei olisi voineet jatkaa tasaista kymmenen sentin tahtia? ???
Kääk13
Joo!
Itse huomasin uuden hinnan vasta ostettuani, mutta ei se vielä keräilyäni saa laantumaan.
Tasaisesti 10c ylöspäin olisi kyllä ollut ihan kohtuu jos hintaa on nostettava, mutta hinta on aiemmin kin noussut, eikä vain 10 centillä.

Alla lista hinnan noususta:
1999 3,70€ (tupla 6,90€)
2000 3,87€(tupla k 3,87€! :o-s 6,90€)
2002 4,00€
2003 4,20€
2006 4,30€
2008 4,50€

Kun itse aloitin taskareiden keräilemisen, oli hinta tuossa 4 eurossa.
4,20 olikin sitten se hinta johon totuin ja vielä tänäkin päivänä välillä muistan uusien taskukirjojen hinnat pieleen. :(
Sivuja: 1 2 3