Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Julkaisujen hintojen kallistuminen

(44 viestiä)
jho
No eihän tuo mikään kauhea katastrooffi ole, mut kyllä se vähän ketuttaa. 4,20 on myös sellanen hinta mihin mä olen tottunut.
Taskaritietokannassa on lisää hintojen kehityksestä.

Roope-sedänkin hinta tais nousta nyt vuodenvaihteessa. Tai ainakin uusimman Roopen kannessa on hinta 3,30, kun viime vuonna hinta oli vielä joka lehdessä se 3,10 €. Vai vaikuttaako tuohon se lisälehti? Tuskin..
Karhula
Ehkä hinta nousi, koska mini-taskarikin on 4,50?
Lainaus käyttäjältä: jhoRoope-sedänkin hinta tais nousta nyt vuodenvaihteessa. Tai ainakin uusimman Roopen kannessa on hinta 3,30, kun viime vuonna hinta oli vielä joka lehdessä se 3,10 ?. Vai vaikuttaako tuohon se lisälehti? Tuskin..
Kyllä tuo lisälehti vaikutti siihen jho. ;)
Crosby
Nyt kyllä paloi päreet >:(. Taas piti hilata niitä taskareita ylöspäin. Hyvä etten silponut lehteä palasiksi, kun näin hinnan nousun. Kyllä tuo alkaa olemaan jo liioittelua, että melkein viisi euroa yhdestä taskukirjasta. 4 euroa oli vielä sellainen hinta, että saatoin silloin tällöin kaupasta ostaa uutenakin taskarin, mutta nyt kyllä käytän 4,5 euroani muuhun. Ja luulen, että Roope-sedänkin hinta jää tuohon 3,3 euroon vai mistä tiedät Karhula, että lisälehti tuohon vaikuttaisi? Yleensähän jos kyseessä on jokin erikoistapaus normaalihinta vedetään yli ja yläkulmaan laitetaan hinta. Näin ei ollut uusimmassa Roopessa. Eli veikkaukseni on sen laatuinen, että Roopen hinta jää tuohon pysyvästi. Kaikki on nykyään niin ¤#¤&/&%! kallista. Inflaatiohan se vissiin pukkaa päälle. Tiedän että olen ikuinen marisija, mutta en voi sille mitään ja en ole varmastikaan yksin siinä joukossa keitä ottaa aivoon nykyhinnat.
Karhula
Kuule Grosby. Voihan hinta olla 3,30 tai 3,10, mutta olihan edellisen Joulukuunkin Roope-setä 3,50 eikä siinä ollut ruksattu oikeaa hintaa. Eli kumpikin voi olla oikeassa, mutta mitä mieltä muut ovat kumpi hinta pitää?
jho
Mutta joulukuun lehdessä oli 148 sivua. Ja nyt oon jo melkeen 100% siitä, että Roopenkin hinta on tuo 3,30.

Ei juma jos Ropsussa on 100 sivua ja hintaa on 3,30, sit taskareissa on n. 250 (?) sivua ja sillä hintaa 4,50, niin huhhuh. Noh, divareista kun ostaa, niin rahaa säästyy rutkasti. Roopen kestotilaus maksaa 37€ per vuosi niin alennusta tulee 2,6 euroa irotnumeroihin verrattuna. Ja vuoden taskarit maksaa yhteensä n. 57 euroa (oletetaan yks tupla per vuos).
Roopessa on sivuja vuoden aikana n. 1250 (ottaen huomioon erikoisnumerot) ja taskareissa on 3250 sivua per vuosi, jos oletataan että on yks on se tupla.

Ja 57-37 on 20, niin 20 euroa ei ole paha hinta 2000 taskarisivusta verrattuna Roopeihin. :D Ellei mun matikka kauheesti kuse niin noin se menee (en tosiaan oo ihan varma noista laskuista ;D).
squid
On tässä taas kunnon "ankkafaneja"... hirveä itku kun joutuukin vähän enemmän tukemaan rahallisesti :P
jojo3
Squid olen täysin samaa mieltä.
Mikäs fani se on joka ei viitsi maksaa 10 senttiä enemmän taskareista ja ropsuista?
Mulla ei ole yhtään väliä onko hinta 4 vai 5€, ostan joka tapauksessa. Ei mulla ole muutakaan mihin rahaa käyttää (No, äiti ostaa taskarit mulle ;D).
jho
Lainaus käyttäjältä: jojo3Ei mulla ole muutakaan mihin rahaa käyttää (No, äiti ostaa taskarit mulle ;D).
Mulla on muutakin käyttöä, ja äiti ei mun hankintoja kustanna.
squid
Ei ne juopotkaan itke, kun viinan hinta nous eurolla :S
Crosby
Lainaus käyttäjältä: squidOn tässä taas kunnon "ankkafaneja"... hirveä itku kun joutuukin vähän enemmän tukemaan rahallisesti :P
No kuten jho tuossa sanoikin myös minulla on ihan tarpeeksi muitakin käyttötarkoituksia rahalle kuin sarjakuvat niin kyllä sitä mahdollisimman halvalla ottaisi. Tietysti jos rahaa on kuin roskaa en minäkään tässä valittaisi hintojen noususta, mutta kyllä minulla ainakin rahaa on sen verran niukasti, ettei ihan pysty ostamaan mitä vain vertailematta ja miettimättä hintoja.

Ihmettelen myös tuota ankkafani-kommenttiasi. Tuosta nimittäin saa sellaisen kuvan, että ei saisi valittaa vaan pitää maksaa niin paljon kuin pyydetään tuotteista, että saa fanistatuksen. Mielestäni ''fanius'' ei tarkoita sitä, että ei valiteta mistään vaan maksetaan vaan niin paljon kuin pyydetään. Kyllähän kun miettii, vaikka noita urheilufaneja he valittavat joukkueelleen jos joukkueella menee huonosti, mutta yhtä kaikki faneja he ovat silti. Jaksavat tulla katsomaan pelejä huonosta menestyksestä huolimatta. Näin minäkin toimin nyt. Eli valitan mielestäni turhan kovista hinnoista, mutta koitan silti parhaani mukaan haalia sarjiksia sitten jostain, mutta kritiikin antaminen ei ole kiellettyä. Mutta kuten sanoin olen myös valittajatyyppi niin koulussa, kuin muussakin elämässä ja ymmärrän kyllä, että jotkut ovat eri mieltä. Olkaa onnellisia keitä ei hintojen nousu kirpaise mistään. Ja lopuksi tämä ei ollut osoitettu erityisesti kenellekään, vaikka squidia lainasin. Yleistä höpötystä vain. Älkää siis kukaan ottako tätä henkilökohtaisesti.
Etsivä Kaasi
Ei se minua niin paljon haittaa, että hinnat nousevat vähäsen. Roopet tulee postilaatikkoon ja taskarit kaupasta (vanhemman divarista). ;)
HN Erkka
Ei tuo minuakaan paljoa haittaa. (Varsinkin kun iskä maksaa melkein kaikki. ;)
Ei kyllä muutenkaan, itse en edes katso taskareiden hintoja.
Kunnon taskari on kyllä rahan väärti. :)
Fauntleroy
Ja nyt Jumbostakin saa pulittaa 20 senttiä enemmän, eli 8,90.
Eli kyllä tuo vähän ottaa päähän, mutta ei minulla ole rahalle muutakaan käyttöä (ainakaan paljoa).
Ankka313
Kyllähän tuo haittaa, ja se kannustaa ihmisiä (ainakin minua) odottamaan, että julkaisut tulevat halvemmalla kirpparille tai divariin myyntiin. Silloin kun tavallinen taskari maksoi alle 4e, niin ostin ne aina uutena kaupasta, nykyään en kauhean usein osta julkaisuja uutena kaupasta, koska ne voi saada halvemmalla myöhemminkin...
Mutta hinnat nousee, minkäs inflaatiolle mahtaa :s
Sivuja: 1 2 3