Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Seikkailu Euroopassa

(60 viestiä)
Crosby
Samaa toivon itsekin. Eli että ei sitä Joulupukkia mukaan tähän tarinaan vaan esimerkiksi sauna, salmiakki ja ruisleipä sekä Suomen kaunis luonto järvineen ja puineen ja joitain eläimiä mitkä ovat Suomessa yleisiä/tunnettuja. Kuten karhu ja hirvi.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: CrosbyEli että ei sitä Joulupukkia mukaan tähän tarinaan vaan esimerkiksi sauna, salmiakki ja ruisleipä
No heitetäänkö sekaan vielä mustaa makkaraakin ja Nokiaa?
Crosby
Miksei. Kyllähän Nokia olisi vaikka hyvä ajatus. Siitä en sitten tiedä onko Nokiaa mahdollista käyttää. Veikkaan että ei.
Etsivä Kaasi
Heh heh olisi aika jännää jos nokiaa olisi Akkarissa. Joulupukkia ei toivottavasti olla työnnetty tähän tarinaan. ;)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiJoulupukkia ei toivottavasti olla työnnetty tähän tarinaan. ;)
Jep. Joulupukki on melkein kaikissa Suomeen liittyvissä tarinoissa ja nyt varsinkin kun on Hedman käsikirjoittajana, niin tuskinpa on sitäkään.
Crosby
Tänään oli selvästi paras osa Euroopan-seikkailua. Hollannista oli tehty uskottavat maisemat ja piirrokset ja Rotterdamkin on oikeasti olemassa. Myös hollantilaisia asioita löytyi mukavasti: tulppaanit, tuulimyllyt, pieni historiapätkä miten Hollanti on ''tehty'' ja juustot tulevat heti mieleen. Eli vie helposti voiton edellisistä osista. Käytännössähän tämä osa vie niitä 6-0. Toivon mukaan sarja lähtee tästä nousuun ja taso paranee edelleen. Tarinassahan ei ollut mitään kovin ihmeellistä muuten. Mutta vihdoin hyödynnettiin edes vähän potentiaalia tästä tarinakokonaisuudesta.
akuankka1313
Minäkin yllätyin todenmukaisuudesta. Nyt olikin sitten kaikki hollantilaiset asiat pantu mukaan.
jojo3
Nyt oli edistystä huomattavissa.

Nyt oli todellakin Hollanista jo asiaa. Tulppaanit, tuulimyllyt... Mahtavaa :)
Juonikin oli tällä kertaa hyvä.
Tehtäväpähkinäkin oli ihan ok.

Alkaa sittenkin toivo elää että Suomi-osa olisi ihan hyvä :D
Uka Ankka
Minusta nämä tarinat ovat ihan ok hommaa, mutta piirtäjät ei niin kamalasti iske. Mukava aina katsoa minne Ankat menee seuraavaksi, mutta veikkaampa ettei Suomen vierailua tule, mutta toivotaan että tulisi!
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Uka Ankkamutta veikkaampa ettei Suomen vierailua tule
Tulee tulee, se on jo varmaa :)
Crosby
Tänään taso taas vähän putosi. Itseeni tuo fantasiahömpän suuntaan mennyt tarina ei niin iskenyt kuin tuo realistisempi Hollannin seikkailu mutta oli tämä parempi kuin kaksi ensimmäistä osaa. Oli sentään viikingit ja vuonot mukana Norjasta sekä Ruotsin metsää. Mutta ei lähellekään niin paljon asioita Norjasta kuin Hollannista oli. Ja ensi osassa päästään Suomeen. Toivottavasti Suomi-tarina pistää paremmaksi kuin yksikään tähän mennessä ilmestyneistä osista.
Uka Ankka
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: Uka Ankkamutta veikkaampa ettei Suomen vierailua tule
Tulee tulee, se on jo varmaa :)
Juu ;D Olin väärässä, kyllähän se Suomi seikkailu tulee, ja nyt innolla odottelen ensi viikon numeroa, (missähän päin Suomea Ankat seikkailee? ::) )
akuankka1313
Minun mielestäni taso taas nousee. Nyt oli kaikki Ruotsiin ja Norjaan liittyvät jutut, metsät, vuonot, peikot ja sensemmoiset pantu mukaan. Innolla odotan Suomi-jaksoa.
Kääk13
Joo! Oli todellakin mun mieleen, vaikkei ihan edelliseen osaan yltänyt.
Miksiköhän ei kahta ensimmäistä osaa ole näin hyödynnetty, vai onko kukaan vieläkään ottanut selvää siitä, pitääkö kakkos osan jutut paikkansa?
Epäilen vähän.
Lainaus:Missähän päin Suomea Ankat seikkailee?
Sanovat, että Roope kumppaneineen tulee Suomen Lappiin.
Mahtaakohan Joulupukki olla osallisena seikkailua? Olen kuullut kerrottavan, että Roopen ja Akun matkaa hankaloittavat Suomen erikoinen eläimistö.
hjhh
Ei ollut mielestäni mikään erikoinen, mutta hakkaa kaksi ensimmäistä osaa. :)
Jotain oli taas sentään mukana. Viikingit olivat oikeastaan itsestään selvyys. ::)
Sivuja: 1 2 3 4