Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankka-verkkolehti

(21 viestiä)
Anonymous
Projekti lopetettu tekijänoikeudellisista syistä, Akkarin toimituksella oli kuitenkin jotain sitä vastaan.. :/ Ei siitä sen tarkemmin.
Kurmeloinen
No voihan #"@?!... hieno idea oli, pisteet sille. Valitettavaa että näin kävi :(
Destiny
No voi harmi :/. Projekti olisi kyllä ollut erittäin mielenkiintoinen seurattava. Mutta täytyy kyllä sanoa, etten ihmettele AA:n toimituksen päätöstä. Verkkolehtihän olisi selkeä kilpailija, ja jos heillä on copyrightit kaikkeen..
korri
Ei välttämättä ole suoraan Akkarin toimitus, Disney-yhtiö on itsessään tunnetusti tiukka noissa tekijänoikeusasioissa. Lisenssejä saa ostaa, joskin Suomessa (ja muissa pohjoismaissa) taitaa olla jo monopoli Egmontilla.
Anonymous
^Ei me mitään olisi oltu valmiita maksamaan.. Kun aluksi saatiin AA:n toimitukselta kaikenmaailman lupia, mutta eivät sitten maininneet mitään siitä, että nimet pitäs muuttaa :/ Ennenkuin sitten vasta nyt.
Kitty
Verkkolehti olisi aika hyvä idea, jos saisi kaikki luvat ja muut. Taidan itsekin lukaista sen! Itse olen aika hyvä ankkapiirtäjä, mutta olen hekä kuitenkin parempi käsikirjoittaja. ''Mielikuvitus laukkaa!'' Ja jos tuli kommentteja niin siitä vaan.
Sivuja: 1 2