Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku ankka piirtämisopas

(9 viestiä)
Anonymous
Onko olemassa sellaista opasta,jossa opetettaisiin piirtämään Aku Ankkaa?(Samantyyppinen kuin esim.How to draw manga.)
juketsu
Hmm... Aku Ankan piirtokoulussa oli! Siis Aku Ankka lehdessä oli joskus aikoinaan piirtokoulu!
Egoisti
http://www.malanenewman.com/

Tuolta ainakin löytyy ohjeet Akun, Mikin, Pluton ja Hessun piirtämiseen. Riippuu kylläkin siitä, että tarkoititko yleistä piirtämistä ankoista, vai pelkästään Aku Ankkaa.

Ohjeet piirtämiseen löytyy:
Goodies->Drawing Tutorials

Edellä mainittu linkki oli muuten heti toinen tulos googlen haulla. ;)
Fergus
Niin joo akuankka lehdissä oli vuonna 2004 muistaakseni aku Ankan sarjakuvakoulu jossa opetettiin piirtämään ja käsikirjoittamaan tarinoita. Ja sommittelemaan ruutua. Se oli kyllä melko suppea mutta kokeile sitäkin jos ei parempaa löydy.
Anonymous
Ota pino akkareita ja tutki ruutujakoa,sommittelua ja ankka-anatomiaa sieltä. Hyvä ja halpa keino ja jos piirtää tahtoo niin toki silloin pitää pystyä soveltamaan pelkästään mallikuvien avulla ilman kirjaimellista opasta.
Anonymous
minusta kannattaa tuijottaa jonkin aikaa ankka piirrosta ja alkaa piirtää näin minä ainakin tein jos et onnistu kannattaa mennä piirto kouluun . :)
Anonymous
Tässä Aku Ankka lehdessä missä oli Carl Barksin yksisivuisia mukana niin siinä oli, jotakin sen suuntaista.
juketsu
Lainaus käyttäjältä: FergusNiin joo akuankka lehdissä oli vuonna 2004 muistaakseni aku Ankan sarjakuvakoulu jossa opetettiin piirtämään ja käsikirjoittamaan tarinoita. Ja sommittelemaan ruutua. Se oli kyllä melko suppea mutta kokeile sitäkin jos ei parempaa löydy. Päätin etsiä tuon, koska muistin sen itsekkin. Se löytyy Akkareista 46/2002 sekä 2, 5, 11, 12, 15, 17 ja 20/2003.
juketsu
http://www.akuankka.fi/lukemista/uutisankka/?d=5574 Ja nyt jopa Aku Ankan sivuilta /
Sivuja: 1