Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Akun auto

(32 viestiä)
Fergus
Akun autohan on joku tietty automerkki(en sitä nyt muista) mutta pääasiassa se esitetään eri osista koottuna punaisena avokuplana...
Eli jos joku muistaa autojen osia ja vuosilukuja niin tänne vaan.. En ainakaan huomannut tällaista topicia mutta pelkään että täällä on sellainen :?
submin
Tietoa 313:sta lontoon murteella:

Lainaus:Taliaferro introduced Donald's car, a 1934 Belchfire Runabout, on July 1, 1938. Donald is said to have constructed it himself from spare parts of various sources. It is recognizable by its license plate number 313. The car is modeled around the 1938 American Bantam. Though Donald briefly drove other cars both in Taliaferro's strip and in later stories, this car would stay with Donald throughout the following decades. The car's constant breakdowns and need of repairs is often used as a source of humor. Immediately recognizable by readers, it seems to have become as much a trademark of Donald as his sailor shirt and cap. His alias Paperinik on the other side has the 313 (which sports a different plate, namely X) equipped with a lot of high tech gadgets by Gyro Gearloose to combat crime.
Lähde: http://www.answers.com/topic/donald-duck-2
Fergus
Juu elikkäs American Bantam 1938. Mutta Don Rosa jossain tarinassa jossa Aku jahtaa autonsa osia ympäri korttelia kertoo mistä varaosat on hankittu ja mihin autoihin ne kuului. Sattuuko joku niitä muistamaan tai pystyä tarkistamaan?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FergusJuu elikkäs American Bantam 1938. Mutta Don Rosa jossain tarinassa jossa Aku jahtaa autonsa osia ympäri korttelia kertoo mistä varaosat on hankittu ja mihin autoihin ne kuului. Sattuuko joku niitä muistamaan tai pystyä tarkistamaan?
Tarina löytyy Don Rosan kirjasta Sammon salaisuus ja siinä on mixwellin moottori v.1920, 1922- mallinen dudgen runko ja paclacin akselit vuodelta 1923. Auto oli Tee-Se-Itse auto sillä Aku kokosi sen itse.
176-716
Lainaus käyttäjältä: Barks1922- mallinen dudgen runkoTarkoitatko Dodgen runkoa?
Fergus
Lainaus:Tarina löytyy Don Rosan kirjasta Samoon salaisuus ja siinä on mixwellin moottori v.1920, 1922- mallinen dudgen runko ja paclacin akselit vuodelta 1923. Auto oli Tee-Se-Itse auto sillä Aku kokosi sen itse.
Joo no enkös minä tuolla jo sanonutkin että:
Lainaus:Mutta Don Rosa jossain tarinassa jossa Aku jahtaa autonsa osia ympäri korttelia kertoo mistä varaosat on hankittu ja mihin autoihin ne kuului. Sattuuko joku niitä muistamaan tai pystyä tarkistamaan?
Barksi
Kyllä se on Dudgen runko. Sammon salaisuudesta löytyy.
Fergus
Sammon salaisuus ja Sammon salaisuus. Mikä sen luvun nimi on?
Barksi
Nimi on monikäyttöauto, muuta en muista tähän hätään. En jaksa kaivaa enään sitä kirjaa mun kaapista.
Fergus
Juu no ei tarvitsekaan. Sain kaiken haluamani tiedon. Mutta kuinkahan yhteensopiva Dudgen runko on American Bantamiin...
Anonymous
ou, akun 313 oj mukava sarjakuvissa ja kuuluu akuun. Ihemtyttää vain, e5ttä eräässä sarjakuvassa kerrottiin että akun auton merkkejä ei enää myydä, ja toinen autoista on sen erään papparaisen luona. mitenkä taikaviittaa ei tunnisteta kolmeykskolmosen perusteella`? Tosin että kukapa tietääkään kuinka monta kappaletta "akun autoja" on ankkalinnassa. :-O Mutta Haluaisiko kukaan samanlaista auota kuin Akulla ;) Mie haluaisin mikäli... mikäli se ei reistailisi :D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: 176-716Lainaus käyttäjältä: Barks1922- mallinen dudgen runkoTarkoitatko Dodgen runkoa?
Siinä kirjotelmassa ennen tarinaa don kertoo että merkit ovat väännöksiä oikeista merkeistä. Niin että dudge voi olla dodge.

(voi jeesus mun kaa)
Anonymous
Minä pidän Akun autosta. Haluan sellaisen itselleni :D Vaikka reistailisikin.
EetuL
Niin siis:
mixell on maxwell
dudge on dodge ja
paclac on joku ja cadillac yhdisteyynä.

Edit: OOPS!
Taisin nostaa vähän vanhan topicin... anteeksi...
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Eetu5paclac on joku ja cadillac yhdistettynä.
Paclac on Packard ja Cadillac yhdistettynä.
Sivuja: 1 2 3