Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: 20.4.-05 AA:n sisäkansijuttu Egmontista

(7 viestiä)
Anonymous
Nonniin, Aku Ankassa oli juttua Egmontista ja sen piirtäjistä 20.4.-05 ilmestyneessä numerossa. Olenko ainoa jota ihmetyttää, miksi Don Rosan lakkoa ei mainittu siinä? Tämä kun on mietityttänyt minua jo pitemmän aikaa.
Heka
Veikkaan, että se haluttiin pitää salassa, koska egmont toimi väärin, eikä maksanut Rosalle tämän tekemistä sarjakuvista julkaisupalkkiota.
Eivät ne luultavasti halua sillä ylpeillä.

Ja hetkonen... Don Rosahan ei enää tässä vaiheessa edes piirtänyt Egmontille.
Fergus
Jaa-a siinä onkin miettimistä. Eikös Rosa piirrä vieläkin Egmontille. Miten niitä juttuja muute olisi akuankassa. Eikös se ole gladstone josta se aina pauhaa kun jätti sen.
Anonymous
No nytten on AA:han tulossa Rosan jatkis, jos uuteen sisäkansijuttuun on luottaminen. Muistaisinpa vain sen numeron.
Fergus
No hyvä silllä rosan jatkiksista on aina pulaa. Vaikka hänen tuotannostaan pidänkin enemmän noista lyhyistä kymmensivuisista vitsisarjoista.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: FergusVaikka hänen tuotannostaan pidänkin enemmän noista lyhyistä kymmensivuisista vitsisarjoista.
OT: Kymmensivuisia en ole koskaan kuullut kutsuttavan vitsisarjoksi. Rosahan ei muutenkaan ole kovin ahkeraan (yksisivuisia) vitsisarjoja tehtaillut, toisin kuin Barks. Huumoria Rosan tarinoista toki löytyy.
Fergus
Niin joo se on aika harmi koska Rosan kymppisivut ovat Ankkaa parhaimmillaan. Rosa itse kutsuu kymmenensivuisia vitsisarjoiksi jos ne ovat vitsisarjoja.
Sivuja: 1