Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Lempihahmonne

(137 viestiä)
Ankkaristi
Äänestin itse Tupua, Hupua ja Lupua. He ovat aina niin mukavia ja ymmärtävät toisiaan ja tulevat toistensa kanssa yleensä toimeen. He ovat myös ahkeria sudenpentukenraaleja ja osaavat kaikenlaista. Sudenpentukäsikirjakin olisi niin kiva omistaa. Olen usein miettinyt miltä tuntuisi olla kolmonen. Ei se välttämättä huippukivaa olisi, mutta tällaista minä haaveilen, kun olen oman perheeni ainoa lapsi. Ja sitten ankanpojat joutuvat upeisiin seikkailuihin, joissa juuri he pelastavat neuvottomat setänsä pulasta.
Aah. Olisi niin mukava asua Ankkalinnassa, kaupungissa missä kaikki on mahdollista.
Tapsa99
Äänestin Tupua, Hupua ja Lupua, koska he ovat aina niin iloisia, ja kekseliäitä. :)
[25]
Kolmikko koska: .... koska... Prkl. koska ne osaavat jymäyttää akua aina tarpeen tullen ja keksivät aina mukavaa tekemistä. :D
Dewey
Äänestin Tupua, Lupua ja Hupua!

Muutkin hahmot ovat tietenkin hyviä, mutta he vievät voiton! Kolmikko on niin kekseliäs, auttavat Akua hankalissa tilanteissa. Mutta vaikka he ovatkin niin fiksuja, niin nehän ovat silti vielä pieniä, ja esim. koulujen alkaessa saattavat keksiä kaikkea kauheuksiakin. Tupu, Hupu ja Lupu tarinoista saa todella monipuolisia, koska heidäthän voi laittaa oikeastaan melkeinpä minkä hahmon kanssa: Akun, Roopen, Iineksen, Leenun, Liinun ja Tiinun.... jne. Ja tarinoistakin saa kaikennäköisiä, esim. sudenpentutarinoita, koulutarinoita, seikkailutarinoita, kaikkea. Siinäpä jonkilaiset perustelut. (:
DJ Dream
Kaikki on lemppareita mut silti pidän katsetta roopes ja hessus ;D
Ankkaristi
Siis, DJ Dream. Kolme eri viestiä vajaan kymmenen minuutin aikana samasta asiasta, sitä voi pitää jo saavutuksena. Missään noissa viesteistä ei ole pistettä, eikä kyllä muitakaan välimerkkejä. Muista, että noita viestejä voi muokatakin jonkun tunnin tai kahden aikana (mikä se aika nyt lieneekään). Koeta nyt panostaa hieman enemmän.

Jotta ei ihan offiksi mene, niin sanon miksi en äänestänyt Roopea, sillä sekin oli lähellä. En haluaisi olla itara kitupiikki, joka joutuu päivät pitkät hoitamaan bisnesimperiumiaan. Joutuisin syömään itaruuteni takia kaikkea halpaa ja pahaa ruokaa. Ja käyttämään kaikkea muutakin halpaa kamaa (olen hieman tuhlaavainen ihminen tiedoksenne). Toisaalta retketkin ovat mukavia, mutta niissäkin joutuisin ajattelemaan aina vain rahaa. No, voi senkin sanoa hyväksi puoleksi, että voi uida rahoissa ja tietää kaikki rahansa ja mistä ne on hankkinut.
Donald Duck
Äänestin ankanpoikia, koska he ovat niin hauskoja, fiksuja ja auttavat Akua.Tupu, Hupu, ja Lupu tarinoitakin on monenlaisia on:sudenpentu, Koulu ja seikkailu sekä myös Lauri Lokki tarinoita.He myös ymmärtävät toisiaan monissa asioissa.
Anonymous
Mä valitsin Hessu Hopon, on niin toope jätkä että sille nauraa kaikki. Se on naurattanu meitä jo pitkän aikaa ja loppua ei näy. Hessu on myös monesti ratkassu jonkun rikosmysteerin ilman että ite tietää siitä ja on monesti ollut avuksi Simolle.
Donald-91
Äänestin Roopea, sillä hän oli paras esillä olleista vaihtoehdoista. Mutta siitä huolimatta oikeasti lempihahmoni on Aku Ankka, ja olisinkin äänestänyt häntä, jos sitä vaan olisi voinut äänestää. :) Mutta jonkun ihmeen takia äänestyksen vaihtoehdot oli järjestetty niin kummallisesti, ettei siinä voinut äänestää edes Aku Ankkaa. :-[ Miksiköhän tällä tavalla?
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Mutta jonkun ihmeen takia äänestyksen vaihtoehdot oli järjestetty niin kummallisesti, ettei siinä voinut äänestää edes Aku Ankkaa. :-[ Miksiköhän tällä tavalla?
Akun ylivoimaisen äänivyöryn vuoksi.
Vaari
Enemmistöön kuulun näemmä... Rosalla lienee vaikutusta asiaan? Hänen seikkailusarjojensa myötä Roope on vähintään Akun veroinen hahmo, ehkä jopa hieman parempi. Erityisesti Roopen nuoruus on hyvinkin mielenkiintoinen aihe, ja ainahan nämä aarteenmetsästystarinat kiehtovat.
Tom ankka
Tupu,Hupu ja Lupu on parhaita!
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Tom ankkaTupu,Hupu ja Lupu on parhaita!
Ja missäs ne perustelut ovat?
Tom ankka
Sori, unohtu! Koska ne on niin metkoja ja ne ampuu ritsalla niinkuin mäkin! :D
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Tom ankkaSori, unohtu! Koska ne on niin metkoja ja ne ampuu ritsalla niinkuin mäkin! :D
Kunnolliset perustelut eivät voi mitenkään unohtua, jos teet viestisi huolellisesti. Ei tuollainen selitys riitä Ankkiksessa.
Mutta seuraavaan viestiin sitten enemmällä ajalla ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10