Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Lempihahmonne

(137 viestiä)
Anonymous
AKUANKKA ja miksi ei saisi olla
Barksi
Ajattelin tuolloin, että Aku voittaisi joka tapauksessa, sillä kaikki äänestäisi häntä. No, näin ei ilmeisesti ole. Mutta Akua ei enää kannata lisätä listaan, sillä äänestys on kestänyt jo sen verran kauan. Voin toki poistaa "Muu"-kohdasta Ei Aku Ankkaa-tekstin, jos niin vaadit.
Ruupert
Vastasin että Milla Magia siksi koska se on näistä vaihtoehdoista mielestäni mielenkiintosin hahmo. Hahmolla on luonnetta, vaikka se on vähän aikojen saannossa muuttutkin johtuen varmasti jatkuvasta epäonnistumisesta ensilantin tavoittelussa. Kyllähän siinä kaikilta lopulta hermot menee jos jatkuvasti epäonnistuu, eikö? ;)
Kuitenkin tykästyin hahmoon jo silloin kun luin pienenä ensimmäistä kertaa Aku Ankkaa, sillä se että tarinassa oli noita jolla oli kiero suunnitelma ja jänniä taikavomia sai tottakai innostamaan. Milla tarinoissa tapahtui aina jotain mitä eriskummallisempaa.
No eihän se Akua tai Taikaviittaa voita, mutta ehdottomasti yksi suosikeistani.
nWo
Valintani on Mikki Hiiri. Kukapa ei tykkäisi tarnioista esim. Mustakaavun ensi rötökset tai sitä missä Hullu tohtori esiintyi, mutta onhan Akussa ollutkin aika paljon kakkeliakin tullut. Silti Roopessa ja Taskareissa ei niin huonoa laatua ole ollut, kun Italialaiset ovat olleet asialla. Ne tekevätkin pitempiä ja parempia tarinoita. Sanoihan Waltikin "Kaikki oli lähtöisin hiirestä".
Laura
En näköjään ole vastannut tähän mukamas jo?? No mut asiaan. Aku Ankka se taitais olla. Asenne kohdallaan! :)
Bomber
Harmi vain että Akua ei ole äänestyksessä...
hjhh
Roope sai ääneni. Rosan tarinat, kun ovat loistavia. Aku olisi voinut saada ääneni jos olisi mukana. :)
Tiala
Roopelle omakin ääni on mennyt jo joku aika sitten... Vaikkakin kaikki hahmot ovat aikalailla korvaamattomia...
Etsivä Kaasi
Roopelle meni ääni. On niin persoonallinen hahmo. Rosalla hyvä Roopen nuoruus kuvaus. Roope seikkailee myös niin monessa hyvässä tarinassa :).
Crosby
Roopea äänestin. Niin pihi ja jörö mutta välillä myös tunteet ottavat vallan. Roopen aarteenetsinnät ja seikkailut ovat tosi hyviä yleensä. Roope on siis number 1. Muita hyviä hahmoja ovat mm. Tupu, Hupu ja Lupu, Arpin Lusene, Teppo Tulppu ja tietysti Aku Ankka. Listaa voisi tosin jatkaa vielä paljon.
Turtana
Kyllä Roope on paras. Oikeastaan melkein vihasin Roopea, kunnes vuonna 2003 Akkarissa julkaistiin Don Rosan Unelmoiden läpi elämän. Silloin vasta rupesin mielessäni hahmottamaan, mitä kaikkea Roope on saanut tehdä rahojensa eteen. Ja luettuani lisää Roope-seikkailuja, rupesin todella kiintymään Roopeen.. Niin että kyllä Roope on paras :D Kulta-Into Piistä tykkään myös, vaikka hän onkin aika liero.
Uka Ankka
Jassoo, eli ei siis Akua, noh äänestin Roopea, hän on toiseksi paras (Aku on ykkösenä ;D), ja Tupu,Hupu ja Lupukin ovat myös ihan kivoja hahmoja! :)
Touho1
Itseni mielestä Aku on paras, mutta tuossa äänestyksessä sitten laitoin Roopen 8)

Perustelut? -Jukka
ArpinLusene
Kyllä se Roope noista on... Aku on se ihan lempilempihahmo, mutta koska Aku on ns. päähenkilö sarjakuvassa niin äänestin Roopea.
Miksi Roope? -Koska hän on raatanut rahojensa eteen kymmeniä vuosia ja ei tuhlaa niitä. Hauskaa lukea Kulta Into Piin ja Roopen välisiä kilpailuja. :D
HN Erkka
Roope on paras koska hän voi tehdä vaikka mitä.
Esim. Etsiä aarretta, puolustaa rahasäiliötä Millalta, kamppailla
Kulta Into Piin tai Kroisos Pennosen kanssa, huijata Karhukoplaa, ansaita rahaa yms.

Ei juonet lopu kesken. ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10