Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Lempihahmonne

(137 viestiä)
Rosattaja
Ehdottomasti Hessu Hopo! ;)
Hessu on sellainen mukavan hauska koheltaja , jolla on kuitenkin aina älyä vaikka muille jakaa. :)
Aksu ankka
Itse valitsin Roope-sedän mutta olisin kyllä ottanut Aku Ankan jos olisi ollut.
Roope valitsin sen perusteella että hän on:Vanha ja viisas, rikas sekä sisukas
Eli Roopekin on hyvä hahmo ;)
Ankkarock
Minun lempihahmoni jos Aku Ankkaa ei lasketa mukaan, on Roope Setä, sillä yleensä tarinat joissa hän seikkailee, ovat huvittavia.
Eniten tykkään tarinoista joissa Roope Seikkailee ympäri päin maailmaa, mutta en ala väittämään, että "Kotinurkka"-Tarinat, mitään huonoja olisi..
Annan nyt vielä kyseiselle hahmolle (arvoasteikolla 1-5) numeron 4½.

Terv. Ankkarock
Nuno
Ankanpojat eli Tupu, Hupu ja Lupu. Tykkään niistä paljon. Meinasin vastata Roope, mutta vastasin Tupu, Hupu ja Lupu. Ne ovat neuvokkaita ja hauskoja lapsia, jotka auttavat yleensä Akua ja Roopea, jos he ovat pulassa. Tykkään paljon niistä tarinoista, joissa on Tupu, Hupu ja Lupu. :)
akkaridekkari
Lempihahmoni on ja on aina ollut Roope. Hän on hauska, sympaattinen ja pohjimmiltaan myös hyväsydäminen, sekä syvällinen hahmo. Roope on mukava hahmo kaikissa tarinoissaan, mutta erityisen hyvin Roope pääsee minua ilahduttamaan Barksin ja Don Rosan kertomuksissa. Tällaisia loistavia tarinoita ovat muitten muassa "Takaisin Klondikeen", "White Agony Creekin vanki", "Tyhjälän joulu", ja "Ovela Roope-setä". Akukin on toki rakastettava sekä riemastuttava hahmo, mutta Roopella on kuitenkin jotain, mikä Akulta puuttuu. Nimittäin loputtomasti kerrottavaa hänen menneisyydestään.
Kouluarvosanaksi tämä mahtavan monipuolinen henkilö saa täyden kympin!
wierii2
Oma lempihahmoni on ehdottomasti Roope Ankka. Hän on hauska hahmo. Hänen aarteenetsintä seikkailuja on mukava lukea. Myös hän on älykäs ja sympaattinen. Arvosana tälle mahtavalle hahmolle on 10.
Pullasorsa
Vaikka Aku Ankka olisi ollut mukana, olisin silti päätynyt Roopeen. Carl Barks kehitti loistavan lisän ankkamaailmaan, joka olisi paljon yksitoikkoisempi ilman Roopea.
Mirkku
Minunkin lempihahmoni on Roope. Hahmon mielenkiintoisuus lisääntyy suuresti RAe&t-tarinoilla ja yleensäkin Rosan tarinoilla (taas tätä ylistämistä:(). Ihan kun ajattelee, niin ei mistään muusta hahmosta ole tehty samanlaista ja yhtä hienoa elämänkertaa. Toisaalta lempihahmoni voisi olla myös Kultu Kimallus, sitä hahmoa ei ole pilattu tusinatarinoilla, ja pidän hänen tulisuudestaan.
Hiidenkirnu
Minun lempihahmoni on Roope kuten näyttäisi olevan myös yli puolen tähän kysymykseen vastanneiden mielestä. Roopehan on kokenut kovan elämän, hän syntyi köyhään perheeseen ja joutui lähtemään hakemaan työtä jo nuorena. Hän kiersi maata ja kävi monissa hienoissa paikoissa, mutta ei kuitenkaan halunnut jäädä niihin asumaan vaan lopulta jäi Ankkalinnaan, tuohon silloin pieneen maalais kaupunkiin, jossa ei asunut silloin muita kun Mummo Ankka miehensä ja lapsiensa kanssa. Hän perusti sinne rahasäiliön, joka on edelleenkin pystyssä ja on Ankkalinnan varmasti tunnetuin nähtävyys. Hän on nykyisin maailman rikkain ankka ja hänellä ei ole muita sukulaisia kuin Aku ja Tupu, Hupu ja Lupu. Hän joutui tekemään vaikean päätöksen aikanaan kun jätti kotiväkensä eikä nähneet näitä enään koskaan. Roope on osoittava esimerkki siitä, että köyhäkin voi nousta rikkaaksi kun vaan jaksaa yrittää tarpeeksi. Ilman Roopea Ankkalinna ei olisi samanlainen kun se on nykyisin.
T@IK@VIITTA
Oho! Hahmo ei saanutkaan olla Aku Ankka! No sitten lempihahmoni on Roope.
mtvester
Oma suosikkihahmoni Aku Ankan lisäksi on ehdottomasti Milla Magia! :) Hän on hauska hahmo, erityisesti tarinoissa, joissa hänet kuvataan kovana futisfanina.
Toinen legendaarisen hyvä hahmo on Unkka T. Kumiankka.
Akuhullu97
Kyllä sanon ihan Roope Ankka. Roope on ehdottomasti paras Barksin luoma hahmo. Vanhat 50-luvun Barksin tekemät Roope-sarjat ovat mahtavia. Takaisin Klondikeen ja Onnellinen laakso on Roope-sarjojen eliittiä. Roopella on todella sopiva ulkonäkö. Luonne on kaikista tärkein. Roope on juuri sopivan kitsas, eikä ilman tuota luonnettaan olisi niin monen lempihahmoja varmaankaan.
AKUANKKA12
Roope on se paras, koska hän on hauskan pihi ja myörii mammonassa. :D

Ja Roope-Kroisos/Pii - tarinoita on mukava lukea ja Roopen pihiys joskus saa nauramaan.
Padi
Minä vastasin Roope kun pidän etenkin Rosan Roope-sarjoista. Muut ovat kai sanoneet kaiken muun tärkeän ja vähemmän tärkeän Roopesta joten siirryn yhteen kysymykseen; miksi listassa ei ollut Hannu, sillä minä olisin voinut jopa äännestää häntä? Olenko muka ainoa Hannun hahmosta pitävä?
jojo3
Onhan siellä tuo Muu-vaihtoehto johon tietysti Hannukin sisältyy.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10