Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta vai Superhessu?

(70 viestiä)
Wolfgirl
Ja näin liityin minäkin piiiiiiitkästä aikaa joukkoon.

Mutta joo. äänestin, että en tiedä, koskan en vain yksinkertaisesti osaavalita. Kumppikin on omalla tavallaan hauska tapus. Taikviitan seikkailut ovat, ehkä jäniittävämpiä, mutta Superhessun seikkailuista irtoaa ainakin meikäläiselle hupia.
akuankka1313
Itse äänestin Taikaviittaa. Miten sen nyt perustelisi, Superhessu on vain (lievästi sanottuna) naurettava.
Kääk13
Olen jo monastikin nimennyt Taikaviitan mielihahmokseni.
Ääneni siis hänelle!

Taikaviitalle voi tapahtua mitä vain. Hän saattaa joutua seikkailuun ihan vain kotikaupungillaan tai ulkomailla, eikä avaruuden taikka ulottuvuuksien rajatkaan estä häntä joutumasta huisiin seikkailuun.
Jännitystä.... yllättäviä käänteitä...... scifiä-----

Superhessulle ei näin koskaan käy.
Hauska hahmo kuitenkin, yksi suosikeistani.
Etsivä Kaasi
Kyllä se Taikaviitta voittaa nyt. Hessulla ei ole niin paljon tarinoita. Taikaviitan ensiesiintyminen on paras Taikaviitta-tarina. ;D
HN Erkka
Lainaus:Taikaviitalle voi tapahtua mitä vain. Hän saattaa joutua seikkailuun ihan vain kotikaupungillaan tai ulkomailla, eikä avaruuden taikka ulottuvuuksien rajatkaan estä häntä joutumasta huisiin seikkailuun.
Jännitystä.... yllättäviä käänteitä...... scifiä-----

Olen samaa mieltä. Taikaviitalle meni ääni, vaikka onhan Superhessukin hyvä.
Karhula
Taikaviittapa tietysti! :D, koska Taikaviitta on paljon parempi kun joku kalsarikalle jolle on supervoimat superpähkinöiden avulla. :-X
the Phantom Blot ^^
Taikaviitassa on sentään jotain järkeä, ja on kiva ettei hän osaa itse lentää, niinkuin Superhessu. On aina hauska ihmetellä, mitä vempaimiaan Taikis seuraavaksi käyttää! :D
VankkaAnkka
Taikaviitta on kyllä parempi. Nimittäin tuntuu pöntöltä saada niin SUURET supervoimat pähkinäistä. Sitäpaitsi en pidä pähkinöistä. :P
noutsi
Taikaviittaa äänestin. Superhessu tarinoita olen lukenut jokseenkin vähän. Ehkä sen takia Taikavitta on mieluisampi hahmo.
Sininthecity
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Taikaviitalle voi tapahtua mitä vain. Hän saattaa joutua seikkailuun ihan vain kotikaupungillaan tai ulkomailla, eikä avaruuden taikka ulottuvuuksien rajatkaan estä häntä joutumasta huisiin seikkailuun.
Jännitystä.... yllättäviä käänteitä...... scifiä-----

Superhessulle ei näin koskaan käy.
Hauska hahmo kuitenkin, yksi suosikeistani.

Useimmissa Akkareissa Superhessu on se joka lentelee ympäri säfäärejä ja maailmaa seikkaillen. Siinä mielessä ovat samalla tasolla.

Mutta kyllä minustakin taikaviitta on parempi hahmo. Siinä on enemmän Draamaa, kun puolestaan Superhessun seikkailut ovat vähän höveleitä. Mikä ei ole toki huono asia, mutta Taikaviitta tuo kivaa extraa ankkamaailmaan ja tarinoihin.
Kreach
Taikaviitta. Tai siis, Taikaviitta tarinoita on paljon, mutta Superhessuja taas vähän, mutta ne harvat Superhessu tarinat ovat kyllä olleet ihan hyvää luokkaa, mutta silti Taikikseen kallistun.
Henskis
Taikaviitta on parempi, koska sen tarinat ovat jännittävempiä kuin Superhessun.
Poliisimestari Sisu
Mielestäni taikaviitta on parempi, koska häneltä eivät lopu keinot eivätkä voimat. :) Superhessulla taas on erikoisia voimia jotka hän sää pähkinöistä. Taikkis on oikeestaan 70% parempi kun Superhessu ;D
Tupu Ankka
Minun mielestäni Taikaviitta on Superhessua hyvempi.On hauskempaa katsella kun Taikaviitta käyttää mitä asetta milloinkin,kuin Superhessu ottaa roistoja kiinni nyrkein.Ja Taikaviitallahan on oma kulkuneuvo,Akun 313 jonka rekisteri on vaihdettu X:än.Kun taas Superhessu ei käytä kulkuneuvoa vaan hän kulkee lentämällä.Kyllähän Taikaviittakin kulkee lentämällä jollain vekottimella,mutta Superhessun lentäminen tapahtuu hänen papujensa ansiosta.Siis pidän Taikaviitasta enemmän kuin Superhessusta :).
HN Erkka
Vaikea päätös. Toisaalta Superhessun tarinat ovat paljon hauskempia, mutta Taikaviitta on muuten paljon parempi... Vastasin "ei kumpikaan" koska "kumpikin" vaihtoehto puuttuu. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5