Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta vai Superhessu?

(70 viestiä)
Roope Macankka
Minun mielestäni Taikaviitta on parempi,koska tarinoita on enemmän ja ulkoasukin on parempi.
T@IK@VIITTA
Taikaviitta on paljon parempi. Sillä on kaikki vempaimet, ja Taikaviitta-sarjat ovat todella hyviä.
akkaridekkari
Taikaviitta on paljon parempi.
Hän on paljon syvällisempi, ja vielä lisäksi myös hauskempi hahmo. Taikaviitalla on hienot vempaimet, ja Taikaviitta-sarjoihin onnistutaan silloin tällöin saamaan myös hyvää parodiaa. Tärkein asia Taikaviitan paremmuudessa on kuitenkin se, että hänestä tehdyt sarjat ovat jännittäviä.

Superhessu sen sijaan on pinnallinen hahmo. Hän ei onnistu saamaan sarjoista jännittäviä, saati syvällisiä.
Superhessu on kuitenkin yhdessä asiassa loistava - hänestä saa paljon vitsejä. Jo pelkkä ajatus kerrastossa seikkailevasta hooposta alkaa naurattaa!

Mielipiteeseeni (joka on varsin jyrkkä) vaikuttaa myös se, että Aku on Hessua parempi hahmo.
wierii2
Vastaan, että Taikaviitta. Hän on ovelampi ja hän osaa käyttää järkeään. Superhessu taas toheloi minkä ehtii. Tokihan Superhessukin on mukava hahmo, mutta silti...
Pullasorsa
Itse ainakin puhun Taikaviitan puolesta. Yksinkertaisesti siksi, koska hiiritarinat ylipäänsä eivät muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ole meikäläisen mieleen. Näkeehän äänestystuloksistakin sen, että monet ovat kanssani melko lailla samoilla linjoilla.
AKUANKKA12
Taikaviitta, ehdottomasti! Superhessulla on surkeat varusteet, se on liian hölmö ja muutenkin outo. Superhessua ei Akkarissa paljoa olekaan. Taikaviitta taas on tutumpi, ja parempi.
Nuno
Tietysti Taikaviitta! Taikaviitta on hauskempi ja tykkään sen erinlaisista laitteista, joita Pelle tekee sille. Taikaviitta tarinoissa on jännitystäkin. Taikaviitta tarinoita on todella kiva lukea.
Superhessusta en tykkää melkein yhtään. Sillä ei ole paljon erikoisia laitteita niin kuin Taikaviitalla. Ja tarinoissa ei ole jännitystä paljonkaan. Tarinoissa on nykyään melkein joka kerta huono käsikirjoitus.
djlordi
Taikaviitta tottakai parempi. Superhessukin on hyvä, mutta Aku kun on Taikaviitta, niin pakkohan Taikaviitta on valita.
Taikaviitta on yksi parhaimmista supersankareista (kaikista sarjakuvista).

Pitikö muuten kysymyksessä olla tuo "ei kumpikaan", jos kerran jompi kumpi pitäisi valita?
Tapsa99
Taikaviitta on mielestäni reilusti parempi. En osaa sanoa miksi, se nyt vaan on parempi . :D
Anonymous
Taikis on parempi ja reilusti . Syitä on monia mutta en ala niitä nyt listaamaan.
Mutta yksi syy on se että SuperHessulla useimmin käy tuuri ja saa kiinni rosvot. Taikaviitta taas käyttää oveluutta ja tavaroitansa.
vrs
Taikaviitta, koska Hessu sählää. Ja Superhessu on harvinainen hahmo Taikaviitta on parempi ihminen.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: vrsTaikaviitta, koska Hessu sählää. Ja Superhessu on harvinainen hahmo Taikaviitta on parempi ihminen.
Aika köyhät perustelut. Tekeekö hahmon itsessään huonoksi se, että se on harvinaisempi, kuin joku toinen hahmo?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: vrsTaikaviitta on parempi ihminen.
Ankat eivät ole ihmisiä...
Toke
Taikaviitalla näyttää olevan ylivoimainen johto tässä äänestyksessä. Minä äänestin vaihtoehtoa 'En tiedä'. Molemmat ovat hyviä hahmoja.
Taikaviitta-tarinoita työnnetään sisään ovista ja ikkunoista esim. lähes jokaisessa taskarissa. Useat tarinoista ovat mielestäni ns. tusinatavaraa, mutta välillä löytyy varsin mainioitakin tarinoita. Esimerkiksi taskarin 341 Taikistarinat ovat hyviä, puhumattakaan vanhemmista taskareista...
Superhessua ei puolestaan näe nykyään juuri ollenkaan. Näkkäreistä olen niitä pääosin lukenut ja hyviä ja hauskoja tarinoita ovat olleet. Uudet Superhessut eivät sen sijaan kolahda. Ja kuten sanoin, ei niitä ole juuri näkynytkään.
Hahmona Taikaviitta on täysin erilainen kuin normi-Aku. Taikaviitan älyä ei voi edes verrata Akun tunarointiin. Hessu puolestaan on sama hoopo kerrastopuvussaan tai ilman sitä. Ainoastaan supervoimat auttavat häntä. (Tosin nekin loppuvat usein kesken tehtävän...)
Kaiken tämän sepustuksen jälkeen totean vielä, että pidän molempia viittasankareita hyvinä hahmoina ja äänestin siis vaihtoehtoa 'En tiedä'. Olisin äänestänyt molempia, mutta se ei ollut mahdollista.
Ankkaristi
Ehdottomasti äänestin Taikaviittaa. En ole ikinä pitänyt Superhessu-tarinoista enkä Hessusta. Taikaviitta on paljon taitavampi kun hän osaa vempeleitään niin hyvin eikä vain supervoimia, joilla pystyy helposti tekemään kaiken. Taikaviitasta on tehty paljon syvällisempi kun taas Superhessulla tuntuisi olevan tarkoitus pilata supersankarien uljas historia. Olen tyytyväinen, että superhessua ei enää näy Aku Ankassa tai missään muuallakaan paljoa.
Sivuja: 1 2 3 4 5