Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta vai Superhessu?

(70 viestiä)
Flintheart Glomgold
Taikaviitta ehdottomasti. Taskarissa numero 41: Aku Taikaviitta ainakin kun olen lukenut, niin Akusta tulee silloin Taikaviitta. Mutta nyt perusteluihin.

Eli siis, ensinäkin Taikaviitta tarinoita on ilmestynyt useammin tarinoissa ja on myös jonkun verran tullut kansikuvia. Joissakin taskareissa on Taikaviitan kuva, toisinkuin Superhessun. Superhessun olen nähnyt vain yhdessä Roope-setä lehden kannessa, mutta en muista numeroa / nimeä. Taikaviitta on muutenkin parempi, koska hän ei mitään pähkinää "mässytä", että hän saisi voimat. Taikaviitta tarinat on myös usein jännitävimpiä toisin kuin Superhessun. Mutta en kyllä voi sanoa Superhessua huonoksikaan, päinvastoin. Ihan hyvä hahmo, mutta ei kuitenkaan voita Taikaviittaa. -F.G
Vince Ankka
Ääneni meni Taikaviitalle, koska se on Akun alterego, jännempi ja mielenkiintoisempi. Sitä paitsi kun Hessun superpähkinän vaikutus on lyhytkestoinen.
Eikös olis parempi että niiden vaikutus olisi pitkäkestoisempi? On hän kyllä hauska, mutta silti aika paljon tylsempi kuin Taikaviitta (mun mielestä).
Ja omasta mielestäni Taikaviitta -tarinat ovat paljon jännempiä ja mielekkäämpiä kuin superhessut.
Lily
Itse en tykkää kenestäkään Hoposta(paitsi Indianasta)muutenkaan, niin Taikaviitta saa ääneni. Eipä siihen mitään "ihmeellistä" syytä ole, pelkkä mielipide kysymys vain. Taikaviitalla on myös tosin mielenkiintoisempi menneisyys, sillä Akuhan löysi Taskarin muinaisissa numeroissa linna, jossa entinen Taikaviitta oli majaillut.
Tarkoitetaanko tällä kysymyksellä Akua Taikaviittana vai Fantom Ankkaa? XD
Nokkaeläin1
Lainaus käyttäjältä: KoDoMiettikää nyt: Kumpaa lukisitte: Sarjakuvaa Viittasankarista vai Kalsarikallesta?
Totta, mutta onhan joissain tarinoissa Superhessulla myös vähän toisenlainenkin puku. Onhan Hessun hahmo kyllä (joskus) huvittava, ja Taikaviitta-tarinoissa on jo ideapulaa, mutta jos jompikumpi näistä hahmoista pitäisi valita, on Taikaviitta ykkönen.
_aku-fani_
Kyllä se Taikaviitta vie reilun voiton because Taikaviitalla on enempi niitä vimpaimia ja hienompi puku ja paljon paremmat tarinat, joihin on sisäistetty myös huumoria.
Aikapommi
Taikaviitta, tarinatkin yleinsä pidempiä kuin Superhessut. Superhessujakin kyllä lähes yhtä mielelläni luen. Kumpikaan ei lempihahmoihini kuulu.
Roope fani10
Ehdoton ykkönen on:Taikaviitta. Koska taikaviitta on sivistyneempi kuin super Hessu. Ja taikaviitalla on niin mielenkiintoiset varusteet ja viholliset.
ankkaetsivä
Kyllä Taikaviitta on parempi. Taikaviitta-tarinoissa on enemmän jännitystä kuin SuperHessu-tarinoissa, sillä Taikaviitta piiloutuu naamionsa taakse eikä häntä tunnista kukaan. Luulenpa että SuperHessun tunnistaisi vaikka joku Ankkalinnalainen ihan helposti, hänellä kun ei ole naamiota. Taikaviitta on muutenkin hauskempi. SuperHessu vain lentää valon nopeudella ja on muutenkin epäluonnollinen, mutta Taikaviitalla on paljon erilaisia aseita ja hieno puku.
hessu hissu!
Äänestin Taikaviittaa.
Taikiksen tarinoissa on aina huumoria, ja ovat yksinkertaisesti paljon parepia, kuin Superhessu tarinat.
Mutta ei Superhessu huonokaan ole, vain huonompi kuin Taikaviitta.
ankkaetsivä
Nyt olen oikeastaan alkanut pitääkin Superhessu-tarinoista, vaikken niistä ennen pitänyt. Kyllähän niitä on mukava lukea. Mutta Taikaviitta on kuitenkin edelleen parempi.
Sivuja: 1 2 3 4 5