Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Mikki Hiiri

(99 viestiä)
akuankka1313
Miten kaikki ylistävät Murrya? Hänhän juuri tekee kaikista pitkäveteisimpiä Mikki-sarjiksia. Verratkaapa vaikka Andreas Pihliin...
hjhh
Mikkihän on melko tylsä hahmo. Hessu tosiaan tuo paljon väriä mukaan.
Rikoksen selvitys jutut ovat aina samanlaisia, Mikki tietää aina kaiken...

Vanhat Mikit ovat loistavia. Nykykama huonoa, mutta eipä sitä Aku Ankkassa ole paljoa viime aikoina näkynyt. :)
Gottfredsonin ja Murryn tarinat ne kaikkein parhaimmat.
Tiala
En tiedä että olenko jos vastannut... Luultavasti en...
Mutta Mikki tarinat on mun mielestä hyviä! Varsinki kunnon dekkaritarinat ja sellaset, ei niinkään mitkään atomiinus tai Eka Vekara tarinat...
Luin justiin Taskarin teemanumeron Kalin kynsi, joka sisältää vain Romano Scarpan mikkejä, ja pakko sanoa, että oli loistavia. Paul Murry on tietenkin mikkipiirtäjien parhaimmistoa, ja nykyisin olen ruvennut diggailemaan Noel van Hornia hyvien kässäreiden ja erilaisten piirrosten takia. Tai ansiosta. Mikki tarinat luo hyvää vastapainoa ankoille. Näin on.
Juhna
Mun mielestä parhaita Mikki sarjoja on Rodriquesin piirtämät ja Manuel Gontsalesin piirtämät lyhyet Mikki sarjat. Muuten en ees kyllä lue hirveemmin Mikkejä paitsi just noita edellä mainittuja =) ja myös ne sarjat on hyviä missä on Aku ja Mikki kaksin seikkailemassa.
Karhula
Mikki on aivan surkea hahmo,
koska se tietää aina kaiken. >:(
En pidä Mikki-tarinoista yhtään
paitsi yhdestä.
Kaarakapina (Teemanumero 12) 8)
Ronaldo
Itse en pidä oikein mikistä mutta jotkin marco rotan piirtämistä ovat hyviä. lempi hahmoni on roope. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: hjhhVanhat Mikit ovat loistavia. Nykykama huonoa, mutta eipä sitä Aku Ankkassa ole paljoa viime aikoina näkynyt. :)
Gottfredsonin ja Murryn tarinat ne kaikkein parhaimmat.

Täytyy kyllä Gottfredsonia arvostaa hiirimaailman "Barksina". Esim. Luolamiesten saari on loistava! :)
Ja Murryn dekkarit on kyllä hyviä.
Ferioliki vielä menee.
Ja ehkä joskus Cavazannokin.

Lainaus käyttäjältä: aku-mattihuono hahmo koska kaikki sen suvussa olleet on rikollisia ja se kehtaa olla salapoliisi
Nyt en kyllä oikein tajunnut..?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: aku-mattihuono hahmo koska kaikki sen suvussa olleet on rikollisia ja se kehtaa olla salapoliisi
Nyt en kyllä oikein tajunnut..?

Viittaa ilmeisesti erääseen tarinaan, jossa "listattiin" Mikin sukulaisia. Eräänlaisia rikollisiahan kaikki taisivat olla. Merirosvoja yms. Mutta täytyy muistaa, että tuo on vain yhden käsikirjoittajan mielipide.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiViittaa ilmeisesti erääseen tarinaan, jossa "listattiin" Mikin sukulaisia. Eräänlaisia rikollisiahan kaikki taisivat olla. Merirosvoja yms. Mutta täytyy muistaa, että tuo on vain yhden käsikirjoittajan mielipide.
No jos se on vain yhden kirjoittajan käsitys, en pidä sitä minään.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: RonaldoItse en pidä oikein mikistä, mutta jotkin Marco Rotan piirtämistä ovat hyviä.
Mitä!?!? Onko Rota muka piirtänyt Mikkiäkin? ???
Barksi
Ensimmäinen Rotan Suomessa julkaistu tarina taisi olla Mikkiä. Inducksistahan sen näkee. Mutta jokatapauksessa, on piirtänyt Mikkiä.
Karhula
No kävin katsomassa induksissa ja ihan hienolta tuo Rotan Mikki näytti. Pidin suorastaan paljon. Näitä etsimään...
Kreach
Lyhyesti: Dekkarit hyviä, muut aivan täyttä (tiedätte kyllä mitä=)
The Aku Man
Mikki on tylsin hahmo Ankkalinnasta.Hän tietää kaikki,ja muutenkin juoni on yleensä sama.Musta pekka/Kaapu koittaa saada jotakin ittelle,mutta Mikki estää heidän aikeet.Ennen Mikkikin epäonnistu jossakin,mutta ei enää. :-
TKal
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaItse inhoan Mikkiä, syynä se, että juonet eivät poikkea toisistaan. Yleinen juoni on tällainen:
Mikillä ei ole harmainta hajua kuka on syyllinen, kunnes hän löytää johtolangan joka vie hänet varkaiden piiloon. Samalla sekunnilla kun Mikki työntää epäterveen uteliaan naamansa akkunasta sisään varkaat hölöttävät kovalla äänellä saaliin piilopaikan. Mikki soitta poliiseille ja kaikki on taas hyvin. Ankka-tarinoissa taas loppu voi olla vaihteleva. :)

Samaa voisi sanoa myös Karhukopla- ja Milla Magia-sarjoista. Juonihan on aina sellainen, että Roope puolustaa omaisuuttaan, välissä saattaa omistaja vaihtua, mutta lopussa on Roopen omaisuus taas oikealla omistajallaan.

Minusta tällainen juonen ennalta-arvattavuus ei tee sarjoja huonoiksi. Vaikka Mikin rikossarjoissa juoni onkin usein samanlainen, eivät tarinat ole todellakaan aina samanlaisia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7