Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Mikki Hiiri

(99 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaItse inhoan Mikkiä, syynä se, että juonet eivät poikkea toisistaan.
Eiväthän juonet aina ankkasarjoissakaan poikkea toisistaan. Perusidea voi olla sama, mutta muuten tarina voi olla ihan erilainen. Tällaisia ovat mm. jo mainitut Milla Magia ja Karhukopla -tarinat, sekä aarteenetsintätarinat, Taikaviitta -tarinat ja Akun ja Tulpun tappelut.
samppali
Minusta Mikki -tarinat on jopa joskus parempi kuin Ankka -tarinat. Niissä on monesti paljon rikoksia sun muuta, ja ne ovat usein erittäin mielenkiintoisia, kuten taskarissa 328. Kaikki mystiset jutut kiinnostavat minua, ja tuon taskarin Mikki tarina oli juuri sellainen huippuhyvä! :)
Kreach
Minusta on hyvä että taskarissa on edes yksi Mikki -tarina. Pidän paljon dekkaritarinoista, sillä ankoissa niitä ei ikinä ole. Tosin muut Mikki -tarinat, kuten esimerkiksi Kultaisen käytöksen kirot, joka julkaistiin vähän aikaa sitten akkarissa oli kyllä niin pohja kamaa ja piirtäjänäkin Noel Van Horn.
samppali
Nyt täytyy sanoa, että kyllä Scarpan Mikki on ehdotonta rautaa! Olen lukemassa Kalin kynsi taskaria, ja aivan huippu fiilis kun noita lukee. Sitten kun ensiviikolla divariin menen, pitää metsästää Scarpan Mikki-tarinoita sisältäviä taskareita (+ uusi Mikki kummitusjahdissa, joka on mulla huonossa kunnossa). Kuitenkin, parhaat Mikit ovat näitä melko vanhoja, mutta on uusissakin hyviä, kuten Massimo De Vitan monet tarinat, sekä jotkin Miguelin piirtämät.

E: Saisivat kyllä lisätä taskareihin toisenkin Mikki -tarinan, joka saisi olla vaikka joku vanha Gottfredsonin Mikki, tai sitten jonkun muun Mikki Hiiri seikkailu. Tai ainakin tuo taskarien ainut Mikki tarina saisi olla pidempi, ja siinä saisi olla kunnon dekkari tai seikkailu, eikä tuollaisia älyvapaita tarinoita, josta hyvä esimerkki taskarissa 338, eli Oma maa mansikka. Tarina on täysi floppi. Miten lie tuo päässyt kustantajan sormien läpi..?
Roope-Ankka-fani
Lainaus käyttäjältä: KarhulaMikki on aivan surkea hahmo,
koska se tietää aina kaiken. >:(
En pidä Mikki-tarinoista yhtään
paitsi yhdestä.
Kaarakapina (Teemanumero 12) 8)

Voi että, luulin että olin itse kirjoittanut tuon viestin xD Mustakin Mikki on täysidiootti. Ja Minni on kans yhtä tyhmä! :D Tuo Kaarakapina on paras Mikki-tarina. Ehdottomasti.
Anonymous
En pidä lainkaan mikistä. Syynä on minullakin se että se idiootti tietää
aina kaiken. Eli aivan pask* hahmo :P
samppali
Timo Ronkainen Kvaakissa kertoi että nyt on tullut tämä myyntiin: http://search.barnesandnoble.com/The-Fl ... 1603600439

Harmi että kyseisessä julkaisussa ei julkaista kaikkia Gottfredsonin sarjoja kronologisessa järjestyksessä. Muuten saattaisin tuon ostaakin, mutta "The Best of..." ei kuulosta hyvältä. Toki halpahan tuo on, sivujakin 360, mutta kuitenkin ostamatta jää.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: samppaliHarmi että kyseisessä julkaisussa ei julkaista kaikkia Gottfredsonin sarjoja kronologisessa järjestyksessä.
Valitettavasti osa tarinoista ei tule enää koskaan näkemään päivänvaloa. Ainakaan Suomessa. Ainakaan moneen vuoteen. Viittaukset natseihin ei taida sopia nykypäivään. Netistähän noita tarinoita löytää, mutta olisihan se kiva saada koko Gottfredsonin tuotanto koviin kansiin. Tuskinpa saadaan.
samppali
Näinpä. Monet alkuaikojen sarjikset ovat muutenkin aika rasistisia, mitä nyt olen netistä lukenut.

Jos tuo kirjanen suomeksi tulisi niin silloin saattaisin ostaa. Olisi se kuitenkin parempi kuin pari hassua Gottfredsonin sarjaani erinäisissä julkaisuissa. Epäilen että ei tule, etenkin kun nyt on tulossa juhlakirjat ja kaikki. Jos tulee niin voi mennä vielä kauan. Sitäpaitsi Mikki ei taida olla niin suosittu että tuo meilläpäin kannattaisi julkaista. Itse kyllä ostaisin innolla. Gottfredson on sentään oikea Mikki -piirtäjä, toisin kuin monet nykyisistä. Kumimikki ei iske. No, katsotaan mitä juhlakirja sisältää ja murehditaan sitten. Jos siinä olisi parikin Gottfredsonin rainaa niin olisin ihan tyytyväinen. Tai sitten en... ::)
samppali
Jos nuo sivumäärät meinaavat ihan kokonaisia sivuja, eivätkä strippikokoisia, voi olettaa että kirjasta on tulossa melko paksu. Noistahan tulee jo noin 300 sivua... ;D
samppali
Ok. Ajattelinkin että aika suuri kirja olisi jos noin paljon tulisi pelkästään Gottfredsonilta. Tarinat tuota ensimmäistä lukuunottamatta vaikuttavat hyviltä. Toivottavasti kirja ei ole mikään Minä -kirjojen kokoinen. Ei mahdu hyllyyn ja ärsyttävä lukea. Silloin en osta.
rhino
Yksi ärsyttävimmistä hahmoista! En pidä Mikistä sen takia, koska se on aivan liian fiksu. No, onneksi Mikkiä ei nähdä sarjisekstroissa...
Sinipossu
Mikki on ihan tyhmä hahmo, kun se on niin leuhka ( ainakin uusi Mikki ) vanhoja Mikkejä sentään voi sietää, mutta uudet Mikit on typeriä, paitsi jos niissä on Hessu, se muuttaa asian. Senpuoleen Mikki nippelitieto on sitten vähän hankalampi juttu kertoa. No tälläkertaa en nyt ikävä kyllä keksinyt nippelitietoa!

T. Sinipossu
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: rhinoNo, onneksi Mikkiä ei nähdä sarjisekstroissa...
Onneksi tämäkin asia korjaantui alkuvuonna ja lisääkin on tulossa lokakuussa.
Duck Master
Mikki ei tosiaan ole suosikkihahmoni, mutta Paul Murryn pitkät tarinat ovat mielestäni hyviä tarinoita. Ferioli tekee myös todella hyviä Mikki- tarinoita. Tässä nyt ei tule mitään nippelitietoa mieleen, mutta pitää miettiä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7