Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Mikki Hiiri

(99 viestiä)
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManMikki on tylsin hahmo Ankkalinnasta.Hän tietää kaikki,ja muutenkin juoni on yleensä sama.Musta pekka/Kaapu koittaa saada jotakin ittelle,mutta Mikki estää heidän aikeet.Ennen Mikkikin epäonnistu jossakin,mutta ei enää. :-
Lainaten itseäni... sanoin karkealla suomen kielellä Mikkiä tylsimmäksi hahmoksi, mutta nyt kun olen lukenut hyviä Mikki tarinoita: Samppalin mainitseman taskarin 73 ja muita vanhoja taskareita olen erimieltä. Olen täysin samaa mieltä Samppalin kanssa siitä, että nyky Mikki tarinoista ja tämä pätee myös muihin tarinoihin, sivuja ei vain käytetä tarpeeksi eikä ennätetä luoda jännitystä. Nyt poikkesin vähän aiheesta. :)
Anonymous
Ei Mikki munkaan suosikki oo mutta kyllä sieltä aina joku hyvä tarina löytyy. Itelle on jääny muistii se ku Mikki alko pelaa jotain roolipelii missä piti pitää jotain laseja päällä ja sitte maailma näytti erilaiselta ja koko pelin pääjehu/keksijä oli se yks rikollinen, en just nyt muista nimee. Mutta kyll Ankka tarinoita on jääny reilusti enemmän mielee ku mitä Mikki tarinoit. Onhan Mikki hyvä hahmo, mutta sen tarinoista vaan puuttuu yleensä se huumori(ellei Hessu oo paikalla).
souffleur m
Itse olen ollut aikaisemmin sitä mieltä, että Mikki toimii parhaiten vain pitkissä tarinoissa, mutta nyt viime päivinä olen lukenut myös paljon hyviä 10-sivuisia lyhäreitä erityisesti 90-luvun loppupuolelta ja satunnaisesti myös tältäkin vuosikymmeneltä. Näissä tarinoissa Mikki seikkailee mm. avaruudessa ja saattaa muuttua esimerkiksi liskoksi, jne. Periaatteessa sama onnistuisi Akultakin, mutta juuri kaikkitietävä Mikki luo em. juttuihin omanlaisensa tunnelman. Kyseiset sarjat ovat olleet hallussani jo pitkään, mutta vasta nyt olen alkanut kiinnittää juuri niihin enemmän huomiota. Mitään tiettyä käsikirjoittajaa en osaa nyt mainita, sillä niitä tuntuu olevan monia, mutta piirtäjänä näissä tarinoissa on toiminut erityisesti Ferioli ja jossain määrin myös esimerkiksi Rodriguez sekä Noel Van Horn.

Ovathan (hyvin tehdyt) ankkatarinat usein Mikkejä parempia, mutta haluaisin silti nähdä hiiriäkin hieman useammin Akkarin sivuilla. Sääli vain, että esimerkiksi Ferioli tuntuu nykyään keskittyvän enemmän ankkoihin. :-/
Vince Ankka
Mun mielipiteeni Mikkiä kohtaan on vuosien aikana muuttunut aika paljon. Viime vuosikymmenenä en pitänyt hänestä lainkaan mutta nykyään mä pidän melko paljon, pääsyylliset tähän ovat ehdottomasti Ferioli ja Casty. Castyn Mikki -tarinat ovat mielekästä ja laadukasta luettavaa ja Feriolin kohdalla on oikeastaan sama juttu. Kylle ne Murrynkin tarinat joskus menevät, en vaan ole pitkään törmännyt niihin tai muistanut lukea niitä. Vanhojen taskareiden Mikit on minusta todella hyviä ja nimen omaan niidenkin takia olen Mikistä alkanut tykkäämään. Niissä on sellaista ajattomuutta, mikä ei kärsi ajan hampaassa. Niissä on myös jännemmät seikkailut.

Mutta lopputekstiksi kuitenkin: Olen silti ankkafani henkeen ja vereen, joten ei Mikki Aku ja kumppaneita voita. Mikki on vain osa hyvistä hahmoista.
Lily
Jostain syystä en ole ikinä pitänyt Mikki Hiirestä. Saattaa johtua siitä, että hän on oman luonteeni vastakohta : P , sillä minä en ole läheskään niin kunnollinen, moraalinen, terävä-älyinen salapoliisi. Jotkut Mikki-tarinat(esim. Paul Murryn) ovat hyviä, mutta en silti niitä mielelläni lue. Liikaa rötöksiä ja ratkaisuja. Paitsi joissain nykyisissä Mikki-tarinoissa, joissa on Kaasi tai Reino Murske on aika huvittavia. Mustakaapukin on hyvä vastus... mutta silti useimmiten skippaan Mikki Hiiret.
Barksi
Ensimmäinen Mikki Hiiri- tarina julkaistiin tasan 70- vuotta sitten...

http://ankkalinnake.blogspot.com/2010/0 ... mouse.html

Lainaus:Tasan 70- vuotta sitten julkaistiin Oakland Post-Enquirer nimisessä lehdessä Mikki Hiiri- strippi, jonka tekijäkaarti oli huikea. Käsikirjoittajana oli itse Walt Disney, piirtäjänä mahtava Ub Iwerks ja tussaajanakin loistava Win Smith. Tuskin on toiste Disney-sarjakuvatarinaa ollut tekemässä noin upea joukko elokuva-alan ammattilaisia.

On siis kulunut tasan 70- vuotta siitä, kun sarjakuva-Mikki näki päivän valon. Ja loppu onkin historiaa...
_aku-fani_
Mikki on minunkin mielestäni tosi huono.Olen kumminkin lukenut yhden aivan mahtavan Mikki-tarinan.Se oli taskari 196 tarina "laventelinainen".Se kannattaa tosiaankin lukea.
ankankuvatus
Itse ihmettelen miksi Mikki Hiirestä ei kovin moni pidä. Varsinkin Paul Murryn jännät ja hauskat Mikki-tarinat ovat erittäin kiva lukea. Mielestäni Mikki on ehkäpä yksi parhaimmista hahmoista. Toki pitkästyttäviäkin tarinoita löytyy, mutta suurimmaksi osaksi lukemistani tarinoista minä pidän!
Roope fani10
Itse en myöskään pidä Mikistä ,mutta kyllähän joskus hänen tarinansa ovat hyviä jos siinä on esim.Länkkäreitä tai ritareita. Muuten taskarissa numero:280. 8-)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7