Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Äänestys: Ankkalinnan pahin roisto?

(52 viestiä)
Grim
Tjaa.

Kyllä se loppuen lopuksi on se Mustakaapu. Roisto joka häikäilemättä koittaa tahdä jos jonkin moisia yrityksiä niin lain kuin Mikinkin pään menoksi.

Mustapekka tulee toki hyvänä kakkosena. Uskottavuutta vie jollain tapaa Hertta vaimo joka luo muuten karskiin hahmoon lempeyttä.

Musta Ritari on Loistava varas, muttei ole vielä tullut tutuksi. Se on vain tulokas muiden joukossa.(Vaikka erinomainen varas onkin.)

Milla Magia, tämä italialais noita on vuosikymmenien aikana keksinyt jos mitäkin Roopen pään menoksi...

Ja Karhukopla on se nynnyin joka tekee hommaa vain siksi koska ei osaa muutakaan.
Turtana
Mustakaapu taitaa viedä voiton, hän on varsin kekseliäs ja nero. Varsin mielenkiintoinen hahmo kaikin puolin. Musta Ritari tulee heti toisena, todella uskomaton kaveri. Voi varastaa mitä vaan kenenkään huomaamatta.
Milla Magia ja Karhukopla ovat järjen valonsa kannalta himmeämpiä kuin nuo ensiksi mainitut. Sekä noita-ankalla että karhuveikoilla on kärsivällisyyttä yrittää aina vaan uudestaan ja uudestaan, mutta sillä ei vielä niin pitkälle pötkitä. Vai?
Duck Master
Olen kahden puolella,annan perustelut heistä.

Mustakaapu

Mustakaapu on nerokas roisto Ankkalinnassa joka ei aivan heti luovuta. ;DOn myös hyvä,että Mustakaapu ei jää useasti kiinni ja päädy tyrmään.Joskus hän on sinne joutunut mutta kyllä Mustakaapu sieltä pakoon pääsee.

Musta Pekka

Musta Pekka on mös hyvin älykäs toisinaan kun keksii hyvin nerokkaan juonen.Mutta toistaiseksi kaikki on kaatunut siihen että Mikki ja Hessu ovat melkeinpä aina napanneet hänet.Mutta ei Pekalla huonostikkaan mene.Joskus hän ryövännyt kultaharkkoja sun muita tavaroita.

Lisäilen myöhemmin kun lisää putkahtaa mieleen... ;)
Oskuarts
Mustaritari tietysti! :)
Paras rosmo jonka tiedän! pöllii vaikka kalsarit jalasta!
(Vai haastaisitko riitaa semmoisen kanssa joka voi tehdä sinusta muutamassa sekunnissa kalapuikkoja? ;D)
Slurps!
Ankkarock
Jos puhutaan "pahimmasta" rikollisesta, niin olisin valmis kääntymään sen viekkaimman hahmon puoleen. Tämä on siis Mustakaapu.
Mustakaavun tavoitehan on päästä "Maailman Kuninkaaksi", ja surmata Mikki Hiiri.
Eli paha idea siis. ;)
Ducker97
Olen samalla kannalla kuin Ankkarock, Mustakaapu on tämän hetken viekkain ja ovelin konna koko Ankkalinnasta.

Lainaus käyttäjältä: Oskuarts
link=topic=1637.msg31402#msg31402 date=1218184148
Mustaritari tietysti! :)
Paras rosmo jonka tiedän! pöllii vaikka kalsarit jalasta!
(Vai haastaisitko riitaa semmoisen kanssa joka voi tehdä sinusta muutamassa sekunnissa kalapuikkoja? ;D)
Slurps!
Mutta toisaalta myös Oskuarts on oikeassa, eli haluaisitko olla se josta tehdään kalapuikkoja? Äänestin kumminkin Mustakaapu
Aksu ankka
Mustaritari tottakai! Ottaa vaikka leivän suusta! Kaikki tarvittava löytyy:Ranskalainen aksentti,
Kiva haarniska, kunnianhimo sekä huumoria. Parempaa rosvoa saa hakea :)
Roope Macankka
1. Mustakaapu, pidän Mustakaavun ulkoasusta ja se yrittää keinoja kaihtamatta ryöstää pankin tai lis
tiä Mikki Hiiren. ;D

2. Musta Ritari, pidän Mustan Ritarin haarniskasta. Hän on myös älykkäämpi kuin muut rosvot. Hän on Roopen suurin uhka. :D

3. Karhukopla, Tarinat ovat hauskoja ja ulkoasu on myös kohdallaan. Miinusta he saavatkin tyhmyydestään :)
Tribe
Lainaus käyttäjältä: Roope Macankka3. Karhukopla, Tarinat ovat hauskoja ja ulkoasu on myös kohdallaan. Miinusta he saavatkin tyhmyydestään :)
Nythän kysyttiin pahimmasta roistosta ja sinä alat kirjoittamaan hauskoista tarinoista ja ulkoasuista.

Minusta pahin roisto on joko Mustakaapu, Musta-Pekka tai Karhuvaari.
Mustakaavusta en tiedä paljon, mutta hänhän on monta kertaa yrittänyt tappaa Mikin ja on ryöstänyt monia paikkoja.
Musta-Pekka on keinoja kaihtamaton ja itserakas roisto. Hän on yrittänyt tappaa monia tyyppejä, pitänyt monia panttivankeja ja yrittää jatkuvasti tappaa Mikin.
Karhuvaari on mielestäni se pahin roisto, koska on kerran yrittänyt tuhota koko Ankkalinnan. Hän on opettanut lapsensa ja lapsenlapsensa varkaiksi ja ryöstänyt paljon paikkoja.

Eli 1. Karhuvaari
2. Musta-Pekka
3. Mustakaapu
Dents
Aloitetaan Musta Pekasta. Tämä roistohan oli alkuaukoina kyllä kovakin, mutta on pehmennyt turhan hempeäksi. Ei ole kyllä sitä superkonnalaatua.

Sitten Karhukopla.On tämän poppoon toilailuja kiva seurata, mutta eivät todellakaan ole enää pelottavimpia konnia.

P.J.Petkunterää en ole nähnyt kovinkaan paljon, mutta olen sen huomannut, että hän ei nyt itse Roopen ja muiden vihollistensa kanssa itse paini, vaan pistää jonkun satapäisen mainaripoppoon hakkaamaan Roopea ja kumppaneita muusiksi. Kyllä aika vaikutusvaltainen heppu.

Milla taas ei ole varsinainen varas, mutta kyllähän hän yrittää Roopen ensilanttia pölliä. Hänkin on muuttunut aika nöösiksi näissä uusimmissa tarinoissa, ja ne tarinat joissa hän ei yritä viedä ensilanttia....ärh!

Mustakaapu ja Musta Ritari ovat ainoat oikeat konnat, jotka oikeasti ovat sitä pelottavaa poppoota. Mustakaapu yrittää oikeasti ja vakavasti suorittaa keikan ja hoidella Mikin. Ja Musta Ritari kyllä vaikuttaa harmittomalta, mutta kun hän sonnustautuu Kertalaaki-haarniskaan.... Vastaukseni on.......Mustakaapu!
wierii2
Musta Ritari taikka Mustakaapu ovat kyllä pahimmat roistot. Ehkäpä Mustakaapu, sillä hän on vakituisempi hahmo kuin Musta Ritari. Yhtä ovelia molemmat, paitsi Kaapu vain on vakituisempi, joten Kaapu olkoon vastaukseni. Ritari tosin katui saappaat jalassa, niin sanoakseni.
Lurker
Tauno Tuplajekku, tietysti! Älykäs. Kekseliäs. Lapsuuden trauma. Moniulotteinen. Vähän hullu.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: LurkerTauno Tuplajekku
Tuo Akupediaan linkittäminen ei ole mitenkään kovin järkevää, niin paljon silkkaa huuhaata kyseisellä sivustolla on.
Minun dementoitunut mummoni tietää enemmän Aku Ankasta kuin koko Akupedia ja uskokaa, hän on "aika" hajamielinen.
:P

Mutta mites on, Lurker? Miellyttääkö Ankkis?
akkaridekkari
1. P.J. Petkunterä Kaikista edellisistä hän on juuri se, joka on valmis menemään pisimmälle lyödäkseen Roopn laudalta. Useissa tarinoissa hän on jopa koettanut Roopen tappoa, ja tämä on Ankka-tarinoissa harvinaista. 10-

2. Musta ritari Erittäin hyvä rötöksissään ja varastaa käytännössä kaiken, mitä haluaa. Porukan älykkäin, mutta ei valmis mihin vain. Vain hiukan Petkunterää huonompi. 9½

3. Mustakaapu Joukon toiseksi älykkäin mestarivoro. Hiukan löysempi versio Mustasta ritarista. 9

4. Milla Magia Milla ei kaihda keinoja. Hänen taikansa voivat olla huippuvaarallisia, mutta lähes kaikki ryöstöyritykset epäonnistuvat. Ei riittävästi tilannetajua. 9-

5. Karhukopla Alati hölmöilevä sekalainen rosvojoukko, joka hädin tuskin pystyy pihistämään luumuja. Joskus kuitenkin jonkun yllättävä älynväläys saattaa aiheuttaa lähestulkoon onnistuneen keikan! 7+

6. Musta Pekka Roistojoukon jumbosijalle jäävä älynlahjoja vailla oleva korsto. Aivot pelaavat porukasta huonoiten, ryöstöyritykset onnettomia. Ei tulevaisuutta roistona. Onnistunut tekosissaan vain pari kertaa. Onneton tapaus. Karvakatti mukanaan hänestä voi olla edes johonkin. 6½
samppali
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: LurkerTauno Tuplajekku
Tuo Akupediaan linkittäminen ei ole mitenkään kovin järkevää, niin paljon silkkaa huuhaata kyseisellä sivustolla on.

Jaa, en voi asiasta tietämättömyyttäni enempää sanoa, mutta minusta tuo esittely ainakin piti kutinsa. Ehkäpä sinun kannattaisi harkita kommentointiasi ja vaikkapa lukea tuo Akupedian sivu ensiksi, ja kertoa sitten mikä siinä on väärin. Sitten minäkin ymmärrän.
Sivuja: 1 2 3 4