Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Äänestys: Ankkalinnan pahin roisto?

(52 viestiä)
Fauntleroy
On siinä ainakin yksi virhe. Sanotaan, että ensimmäinen Tuplajekku-tarina on taskarissa numero 3169.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOn siinä ainakin yksi virhe. Sanotaan, että ensimmäinen Tuplajekku-tarina on taskarissa numero 3169.
Ja että kukas sitten on Miiki Hiiri?

Noei, mielestäni akupedia on hieman epäluotettava. Wikipedia kuitenkin luotettavampi. Ja varsinkin Akupediassa kun tuppaa olemaan varsin paljon niitä kirjoitusvirheitä ja teksti on tönkköä.
samppali
Itsekin huomasin tuon virheen taskarin numerossa, mutta se ei liene olennaista. Itse teksti ei sisällä asiavirheitä, mutta kirjoitusvirheitä kyllä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: samppaliJaa, en voi asiasta tietämättömyyttäni enempää sanoa, mutta minusta tuo esittely ainakin piti kutinsa. Ehkäpä sinun kannattaisi harkita kommentointiasi ja vaikkapa lukea tuo Akupedian sivu ensiksi, ja kertoa sitten mikä siinä on väärin. Sitten minäkin ymmärrän.
No jooh, taisin ehkä toimia liian hätiköidysti, mutta Akupedian perustaso nyt on mitä on ollakseen. Poikkeus vahvistaa säännön.
Lurker
Lainaus käyttäjältä: BomberMutta mites on, Lurker? Miellyttääkö Ankkis?
Kiitos kysymystä, hyvinhän sitä täällä viihtyy. Kun nyt tuli tuo Roope-Setä tilattua (Casty-tarinoitten toivossa), niin ajattelin ruveta seuraamaan vähän tarkemmin Disney-maailmaakin.

ObTopic: Tuplajekusta pidän myös siitä syystä, että hän muistuttaa hyvin paljon Batmanin Arvuuttajaa. Knallia, solmiota ja pikkutakkia myöten! Lienee ihan tarkoituksellista.
akkaridekkari
Akupedia - yksi surkeimmista tiedonlähteistä netissä. Nyt ihan vain, kun täällä on ollut tuota keskustelua Akupediasta, niin pakko sanoa, että ainoat hyvät artikkelit siellä ovat suoraan kopioitu Wikipediasta!
AKUANKKA12
Pahimmaksi nimittäisin ehkä Karhukoplan, vaikka Roope ne aina voittaakin. Karhukopla on nimittäin aina lähimpänä saada Roopen rahat ja on muutenkin hauska kopla. Karhukopla kyllä aina tunaroi loppuvaiheilla, mutta niillä on lukemattomia hyviä ryöstöyrityksiä.

Mustakaapu on seuraavana, perusteluna se, että se kaatuu aina Mikin nokkeluuteen, ja sillä on muutenkin ovelia juonia.

Ps. Akupedia voi ollakin huuhaata, mutta niin Wikipediakin, koska kaikki saavat kirjoittaa kumpaankin. Sori off-topic. :D
Padi
Minä sanoisin että Mustakaapu tai Lusene on pahin roisto, sillä Kaapulla on (lähes) pistämättömät suunitelmat kun taas Ranskalaisella on kaikenlaisia vempaimia, mutta vastaan kuitenkin että Arpin on pahempi sillä hän pääsee minne tahansa :-[
Ankkaristi
Mustaa Ritaria nyt äänestin. Uskon sen nyt eniten johtuvan siitä, että Rosaa olen niin paljon lukenut ja kunnioitan häntä. Molemmat tarinat olivat mielestäni todella hyviä, vaikka jotkut voivat toki olla eri mieltäkin. Harmittaa vain, kun kukaan muu kuin Rosa ei kehtaa/osaa/halua tehdä näitä Musta Ritari-tarinoita. Onhan totta, että Karhukopla ja Mustakaapu ovat myös aivan kärkipäässä, mutta tällainen herrasmiesrikollinen vie aina voiton... Tervetuloa muuten Padi tänne Ankkiksen keskustelufoorumille, (sanon aivan kuin olisin jokin tärkeäkin henkilö täällä) toivottavasti viihdyt!
T@IK@VIITTA
Mielestäni Karhukopla on paras kopla Ankkalinnassa. Heidän tarinansa ovat hauskoja ja joskus vähän jännittäviä. Loppuukohan kohta ideat Karhukoplan piirtäjillä, sillä aika monta eri ryöstötyyliä on jo nähty?
Padi
Ensinnäkin kiitos oikein paljon Ankistille (niinkö se meni?), ja halusin kans lisätä hänen kommentistaan Rosasta, että olen samaa mielt että pidän Mustasta ritarista lähinnä piirtäjä/taiteilijan vuoksi, vaikka olen sitä mieltä ettei Musta ritari kuulu hänen parhaimpiin sarjoihin. Pahoitteluni jos tämä oli sekava viesti mutta kun isosiskoni huutaa tuossa alakerrassa niin on vaikea keskittyä kirjoitelmiin. Nyt menenkin lukemaan edellisen kirjoittajan kertomusta.
Frodo
Pahin roisto, vaikea valinta, sillä pahimpia roistoja on kaksi: Mustakaapu ja Musta Ritari. He ovat melkeinpä olleet lähimpänä onnistumista. Onhan Karhukoplakin onnistunut monet kerrat hetkellisesti, mutta pahoja roistoja nämä heput eivät ole. Mustakaapu on rikollisnero, Mikin verivihollinen, Musta Ritari taas elegantti herrasmiesvaras... Äänestin Mustaa Ritaria, sillä kahta ei näköjään voinut valita.
Donald-91
Kyllä se Ankkalinnan pahin roisto/kelmi on mielestäni melko selvästi Mustakaapu sillä hänhän ikäänkuin johtaa kaikkia Ankkalinnan roistoja/kelmejä. C:-)
Vince Ankka
Mä olin vähän kahden vaiheilla, sillä kaksi kilpailevaa rosmoa ovat Musta Ritari ja Mustakaapu.
Mutta laitoin kuitenkin pahimmaksi Mustan ritarin, sillä haarniskansa kanssa hän on lyömätön ja sit kun vielä miekkakin on Kertalaakin peitossa,
niin ei siinä paljon enää hymyilytä.

Mustakaapu on näistä vaihtoehdoista toiseksi pahin, sillä hän on älyttömän nerokas ja jos Mikki ei olis nenille hyppimässä niin maailma olis pian väärän miehen hallinnassa. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Milla Magia on kolmas suosikkini ja samalla myös kolmanneksi pahin, koska hänen taikansa ja loitsunsa ovat suurimmaksi todella vaarallisia ja mahtavia. Ja jos ne kesätäisivät pitempään niin Roopella olis huonot ajat.

Neljäs suosikkini ja neljänneksi vaarallisin konna on Musta Pekka, koska hän on luonteva ja voimakas konna. Ja kun välillä on välillä Karvakatti, niin siinäpä vasta vaarallinen soppa poliiseille kauhottavaksi. Pekan yritykset vaan menevät kivasti myttyyn kun joku apureista aina tumpeloi.

karhukoplaa en jaksa enää kehua ja mielistellä, koska niiden ainaista tunaroitia on tylsää seurailla. Karhuvaari saa jonkun neronleimauksen ja joku Karhukelmeistä tunaroi, niin eihän siitä ole kuin huonoksi komediaksi. Juonet toistaa liikaa itseään. Siis... Plääh! Menkää eläkkeelle Karhukopla.
Ankkafani315
Kyllä se on tuo Mustakaapu.
Vähän mietin, niin eihän loppujen lopuksi kukaan heistä koskaan onnistu suunnitelmissaan, Karhukoplalla taas harvoin kunnon suunnitelmaa löytyy, Mustakaapu on Karvakatin kanssa jotakin saanut aikaiseksi..

Mustakaapu on tiettävästi Mikki Hiiren pahin vihollinen, hänellä on nerokkaat suunnitelmatkin, mutta ne eivät ole tarpeeksi nerokkaita saamaan hiirulaisen satimeen. Valinta oli siis helppo.
Sivuja: 1 2 3 4