Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Äänestys: Ankkalinnan pahin roisto?

(52 viestiä)
Flintheart Glomgold
Ehdottomasti Musta Ritari! Hän on 100% varmasti Ankkalinnan pahin rosmo. Ja Musta Ritari- seikkailuissa on ollut paljon jännitystä ja se on hyvä, että se on Roopea vastaan. Mutta eniten varsinaisesti pidän Musta Ritarista eniten, koska hänellä on tämä hauska aksentti! Musta Ritari sarjoja voisi tulla paljon enemmän! Musta Ritari on roistojen ehtaa aatelia ja parempaa ei löydy mistään. - Mutta hyvälle kakkoselle ja toiselle lempiroistolle, Musta Pekalle sen takia, että hän on aito kelmi ja Mikin päänvaiva useasti, niinkuin Mustakaapu. Mutta Musta Pekka seikkailua voisi olla myös muissakin kuin pelkästään Mikki tarinoissa, koska hän on ehtaa oikeaa roisto aatelia. Musta Ritari ei halua varastaa Roopen rahoja, vaan slurpata! En osaa kyllä sanoa, että mitä tuo slurpata tarkoittaa, mutta Musta Ritarin aksentti aiheutti sen minulle.. ;D Hehe.. - F.G
Lily
Musta Pekka
Musta Pekka on tarpeellinen, muttei mielenkiintoinen. Ja hän esiintyy aina Mikki-tarinoissa. Oikeastaan Pekka haluaa aina tehdä jonkin sortin parannuksen, joskin useimmiten olosuhteiden pakosta. Ei siis pahin roisto. Mutta hän on oikeastaan ihan huvittava.
Mustakaapu
Pienenä Mustakaapu merkitsi minulle Pottereista tuttua Sirius Mustaa XD kukaan ei ymmärtänyt... Mustakaapu on 2. pahin roisto, sillä hän ei kadu missään vaiheessa, ja on aina valmiina tappamaan.
P.J. Petkunterä
Petkunterä on samaa luokkaa Mustakaavun kanssa, ei kadu eikä anele. Jaettu 2. sija :D
Musta Ritari
Oikeastaan Musta Ritari ei ole varsinainen "roisto", vaikka hän varastaakin ja muuta. Kuuluu silti 4. sijalle Don Rosan ansiosta. Aksentti on niin paras XD
Karhukopla
Ei pahimpia roistoja, mutta silti useimmiten erittäin vaarallisia. He keksivät aina uuden suunnitelman Roopen rahojen ryöväämiseksi, mutta joku aina pelastaa tilanteen. 3. sija
Milla Magia
Tattadaa! Milla yltää 1. sijalle! Hän on erittäin vaarallinen, kekseliäs, upea, magnifito. Vaarallisuudesta kielii erityisesti se, että Roope suhtautuu Millan Ensilantin ryöstöyrityksiin erittäin vakavasti.
_aku-fani_
Kyllä se on Musta Ritari(Arpin Luseñe),koska hän päällysti miekkansa ja haarniskansa sillä litkulla minkä hän varasti Roopelta(mitäs se nyt taas olikaan nimeltään?),ja nyt hänen miekkansa läpäisee minkä vaan.Siksi Musta Ritari on mielestäni paras.
Eltharion
Musta Ritari se ehdottomasti on. Mustakaapu tulee toisena. Musta Ritari nyt on vain käytännössä voittamaton, ilman Ankkojen tuuria eivät he olisi voineet mitään.
Roope fani10
Pahin kaikista on:Musta ritari. Toinen on:Mustakaapu. Ja kolmonen on: joko karhukopla tai Milla Magia. :)
-Vade-
*slurp* Ehdottomasti The Black Knight, eli Musta Ritari alias Arpin Lusene. Ei sille vedä vertoja Kaavut eikä Pekat. Ja onhan hän kaiken lisäksi kohtelias! :D
ankkaetsivä
Mustakaapu on pahin. Perustelut:

Mustakaavulla on vaarallisia aseita ja hän tuntuu muutenkin mielipuolelta. Ties vaikka Mustakaapu olisi suuri rikollispomo ja hänellä olisi satoja apulaisia ja tiedustelijoita ympäri maailmaa :-O . Hän voisi ihan pokkana vaikka räjäyttää Ankkalinnan ja hän karkaa vankilasta älynsä avulla tuosta vain. Mustakaapua kunnioittaa moni rikollinen, joten Mustakaapu on vaikea saada kiinni. Mustakaavulle ei pärjää kukaan muu kuin Mikki Hiiri ja ehkä tietysti viisaat professorit jotka pystyvät kehittelemään aseita joilla tainnuttaa Mustakaapu ja he voivat ennakoida Mustakaavun liikkeet. Tuossa nyt painavimmat perustelut. Toivottavasti riittivät.
Sivuja: 1 2 3 4