Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin/ärsyttävin hahmo

(81 viestiä)
Kreach
Jep, kyselisin tälläistä. Sanokaan mieluiten top 3 tai jotain sinne päin, ettei tule Mikki Hiiri, Mikki Hiiri, Mikki Hiiri ja Mikki Hiiri kaikilta ja samat selitykset. Haku ei toiminut, en varma onko tälläistä aihetta. Itse aloitan nyt:

Jos näen jonkun tarinan nimen alussa olevan hahmonimen, johon tarina perustuu, on jo aluksi huono tunnelma, jos nämä hahmot keikistelevät siinä etunenässä:
Hansu Hanhi, Mummo (Kaino-Vieno) Ankan renki, ei ole mikään lupaavin hahmo tarinalle. Yleensä tylsät ja herkuttelua sisältävät Hansu -tarinat eivät iske. Hirveän harvoin näitä ei ole, mutta silti lähes jokatoisessa taskukirjassa. Ainut tarina, jossa Hansu on pääosassa ja tarina on hyvä, on taskarin Raha rauhoittaa sarja Herkkusuiden Olympialaiset (tms.)
Taskareissa olevat Karhukopla tarinat ovat myös alkaneet toistamaan itseään, joten eipä Karhukoplalaisista paljon hyviä tarinoita ENÄÄ heru. Iines Ankka on myös rasittava hahmo, samoin Minni Hiiri.
The Aku Man
Ai top 3 ärsyttävimmät hahmot...No tässäpä tullee oikein selitysten kera.

Päivitys: 26.7.2008 syy: En laskenut kaiken maailman ötököitä mukaa jne.

1. Ossian Ötökkämies tylsät juonet, tylsä hahmo...ku tilasin ekstraa hyppäsin aina näitten
yli.

2. Pepi tylsähkö hahmo, jolle on varmaa haastavaa keksii mitään uutta juoni ideaa.

3. Dumbo Lentävä norsu...ei iske mua. Tylsät juonet tekee tylsän tarinan.

Nää selitykset on suoraan sanoen täyttä skeidaa.

Joo nää selitykset on aika roskkaa, mut ei maha mitään.
Zakari
1. Polle Koninkaulus Sopi kenties 30- luvun animaatioihin,
mutta oletteko nähneet 2000- luvun alussa julkaistun häntä esittäneen keräilykuvan?
2. Hannu Hanhi
3. Pluto
rhino
Tuosta Hansusta olen yhtä mieltä kanssanne. Tylsä hahmo
Minni. Nalkuttaa aivan liikaa ja on yli-naisellinen
Iines. Sama perustelu kuin Minnissä
Crosby
Riippuu paljolti tarinasta ja tekijästä myös, mutta tässä muutama mitkä eniten tuppaavat ärsyttämään.

- Minni Hiiri

Mikistäkään en pidä (useimmiten), mutta Minni on lähestulkoon aina typerä. Ei ole millään tavalla omalaatuinen, vaan tuollainen ärsyttävä hiirulainen vain. Aika harvoin tälle käyttöäkään keksitään. Ne tarinat missä Minni olisi pääosassa taitaa olla harvassa. Välillä mukana huolehtimassa tai nalkuttamassa Mikille tai sitten shoppailee jossain kaupassa. Todella tylsä ja typerä tapaus.

- Pepi + sen koirakaverit

Ainakin nämä nykytarinat mitä välillä on ollut ihan turhia tapauksia. Juostaan vähän kaupungilla, syödään luuta ja siinä välissä saatetaan jotain ihmistä kiusata. Ei kiinnosta alkuunkaan.

- Ossian Ötökkä

Ollut kauhistuttamassa liian usein Ekstran sivuilla onneksi harvemmin aivan lähiaikoina. Pörrää muiden öttiäisten kanssa ruohikossa ja syö herneitä tms. Hurjimmillaan puolustetaan kylää joltain tuholaissirkoilta. Tarinat ovat olevinaan niitä lyhyitä hupailuja, mutta ei pahemmin naurata. Kiinnostavuudesta puhumattakaan.

- Dumbo

Hahmosta voisi saada enemmänkin irti kuten myös Pepistä, mutta Bernadon iljettävien piirrosten ja vaisun käsikirjoituksen kanssa ei mitään iloa. Jahdataan jotain rosvoja tai pörrätään muuten vain. Heittäisivät mukaan johonkin kunnon tarinaan, vaikka sitten aarteita etsimään, mutta ei aina sitä iänikuista sirkusta mukaan niihin tarinoihin jollain tavalla.
Kreach
Taisin myös unohtaa mainita Unan ja Lauri Lokin.
Fauntleroy
Huonoista ja ärsyttävistä hahmoista tulee ensimmäisenä mieleen Ossian Ötökkä. Tarinat ovat lyhyitä ja mielenkiinnottomia, eikä niissä ole mitään järkeä. Silloin kun aloin tilaamaan lehteä (2003), niitä oli erittäin paljon. Luojan kiitos, että nykyään on vähentynyt. En rupea enempää selittelemään, kun Crosby tuossa mainitsikin jo kaiken oleellisen.

Iines Ankka on myös alkanut ärsyttämään. Samaa nalkutusta ja nalkutusta, eikä neiti osaa päättää Hannun ja Akun väliltä. Aika harvoin Iines on edes pääosassa.

Sitten on tämä luolatyttö-Una. Ei sitten kiinnosta pätkän vertaa. Saapuu terrorisoimaan Akua menneisyydestä, eikä tarinoissa sitten muuta sisältöä olekaan.
Ainoastaan yksi hyvä Una-tarina on, ja se on Kari Korhosen Heimolaisten kesken (Ankantekijät 6). Eikä siinäkään Una ole pääosassa.

Dumbo on myös huono hahmo. En tässäkään rupea enempää selittelemään, Crosby vei sanat suustani.

Ja sitten on vielä Takametsän asukit. Tästä kategoriasta suljen pois Sepe Suden ja naskitrion, sillä uusin taskari ja Mark Shaw osoittivat, että kyllä nelikosta järkevänkin tarinan saa tehtyä. Takametsän asukeilla tarkoitan lähinnä Veli Kania, Mikko Repolaista, Veli Nallea ja Matami Mimmiä. Extran sivuilla näitäkin tulee vastaan, niin silloin hyppään (yleensä) kylmästi yli. Näistäkin voisi saada järkevän tarinan, mutta ei ole tähän mennessä onnistunut.

Tästä saattaisi tulla top10, mutta nyt en kerkeä kirjoittelemaan enempää. :)
Kreach
Pitäisikö extraa alkaa tilaamaan, jos Ossianit on vähentynyt?
Juuri luin noita vuoden 2002 lehtiä ja numeron 12 Una tarina on vallan kelvollinen. Sen nimi on Sodassa ja rakkaudessa ja siinä Una alkaa seurustelemaan Hannun kanssa ja he menevät tivoliin. Heimolaisten kesken ei minusta ole juuri muita Una -tarinoita parempi, ehkä hieman, mutta silti siitä hahmosta ei oikein voi tehdä hyvää tarinaa... Dumbohan tietysti huono, vaikken yhtäkään tarinaa hänestä kai ole IKINÄ jaksanut lukea, sillä sen jo arvaa, ettei laatukamaa ole. Niin ja kun en viimeksi ehtinyt niin sanompa perusteet Lauri Lokille. Perjaatteessa voisi ajatella, että Lauri on ihan hyvä hahmo, mutta häntä(kään) ei osata käyttää kunnolla ja ei siitä saada kaikkea irti. Rellestävä, juna-asemalla asuva poika, jolla on kränää Akun kanssa - omalaatuinen, mutta ärsyttävä hahmo.
Essi Ankka
1. Mikki Hiiri
Mikki on liian täydellinen ja vähän ällöttävä. Mikki on mukamas niin virheetön ja sillä menee taloudellisesti aina hyvin, vaikkei sitä juuri koskaan nää sellasessa työssä, josta jotain tienais...
2. Iines
Iines tuo moneen tarinaan värikkyyttä ja hyviä juonenkäänteitä. Ne ovat siis ne, joiden takia pidän Iineksestä, mutta toisaalta Iines on yli-naisellinen ja sellanen nipottaja! Mä en ensinäkin pidä yhdestäkään hahmosta, joka inhoaa jalkapalloa. Mitä vikaa jalkapallossa on?! Iines on sitäpaitsi hirveän avuton inisijä. Sitten kun Aku tekee jotain väärin (mukamas), niin kyllä siltä tappelutaitoja kyllä löytyy...

3. Minni
Minni on ehkä vähän rennompi tyyppi, kuin Iines. Minni ei sitäpaitsi inhoa jalkapalloa ainakaan yhtä paljon ;D. Minni on yli-naisellinen nipottaja.

4. Hannu
Hannu on tosi ällöttävä keikari. Mitä sillä on Akua vastaan?
jho
Huonoin/ärsyttävin?

Huonoja on monia: Dumbo, Pepi, Ossian Ötökkä, Sepe ja possut, Polle Koninkaulus ja Heluna Ammu, mutta ärsyttäviä ei läheskään yhtä paljon. Ensimmäisenä mieleen tulee Hessu Hopo. Ei näkynyt kenenkään muun listalla? Mä en oo koskaan pitäny Hessusta. Yhtään. Muita ärsyttäviä on Minni ja Una.

Sitä en oo koskaan ymmärtänyt, kun jotkut pitää Hannua ärsyttävänä. Mun mielestä Hannu on enemmän huvittava kuin ärsyttävä.
Bomber
1. Iines Ankka Monta kertaa Akun auto sammahtaa, ja niin ääliömäinen nalkuttava narsistinelli hyppää ensimmäisen kyytiä tarjoavan machomiehen Pukatti Veironiin. Hän ei ole koskaan tyytyväinen ja haluaa aina parasta. Tämän lisäksi on todella ahdasmielinen, ei ikinä siedä jos joku Pamela Ankkerson suukottaa Akua poskelle tämän pelastettua Pamelan kallisarvoisen koiran. Mutta hahmo on silti välttämätön Ankkalinnassa.

2. Ossian Ötökkä
3. Una
Tive
Itse en vain pidä Touhosta, ainakaan sellaisissa tarinoissa joissa Touho onnistuu pilaamaan kaikki Akun suunnitelmat ja siinä samalla yleensä tuhoaa Akun talon...
Oskuarts
Tässä sitä listaa nyt tulee!

1. Hannu Hanni
laiskottelioiden kruunaamaton kuningas ja voittaa monesti Akun.
(Mikä voisi olla rasittavampaa?)

2. Ossian Ötökkä
(Liian ötökkä.)

3. Sepe Susi ja porsaat
(Olisi parempi jos Sepe olisi pistellyt porsaat jo parempiin suihin.)
Etsivä Kaasi
Täällä ollaan paljon haukuttu Iinestä, Minniä ja Mikkiä. Minusta nämä eivät ole niin turhia ja ärsyttäviä, että heitä pitäisi muuttaa jotenkin.

Tässä huonoimmat hahmot top 3.

1. Ossian Ötökkä

Täysin turha hahmo. Onneksi Ossiania tavataan vain Extran sivuilla. Tarinat ovat todella huonoja ja skippaan ne aina kylmästi yli jos tulee vastaan.

2. Matami Mimmi, Dumbo, Pepi

Kaikki ovat turhia, niitä näkee yleensä onneksi vain extran sivuilla. Bernaldon kauheat piirrokset tekevät Dumbosta sietämättömän.

Matami Mimmiä tuli yhdessä vaiheessa Akkarissa jonkin verran, mutta onneksi ei enää. Täysin turha hahmo.

Pepiä tulee harvoin, mutta nekin ovat todella huonoja (Esim: juoksennellaan kaupungilla).

3. Una

Tulee aina riehumaan Akun elämään ja hajottamaan paikkoja. Ainoa hyvä Una tarina on Korhosen Heimolaisten kesken.
Karhula
Peli on heti selvä!

Kaikista huonoin ja ärsyttävin hahmo on ehdottomasti Ossian Ötökkä, koska ne tarinat on sellaista kuraa, että ei ole ennen nähty. Juonet on todella outoja ja vailla kunnon toimintaa yms. Sanon siis, että huonoin ja ärsyttävin hahmo on... Ossian Ötökkä!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6