Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin/ärsyttävin hahmo

(81 viestiä)
TKal
1. Ossian Ötökkä
Kuuluuko tällainen hahmo muka Aku Ankka Ekstran sivuille? Parempi lehti olisi jokin pikkulasten sarjakuvalehti, kuten vaikkapa Nalle Puh.

2. Minni Hiiri
Iineksen sarjat ovat parhaimmillaan jopa melko hyviä, mutta Minnin sarjoista ei voi sanoa samaa. Ei sovi edes Mikki Hiiren pariksi selvittämään rikoksia yms., sellaisissa sarjoissa Hessu on parempi.

3. Hansu Hanhi
Sarjat, joissa Hansu on pääosassa sisältävät lähintä syömistä ja nukkumista. Sivuosissa välillä jopa hauska(hko) hahmo.
Sinipossu
Päivänselvä juttu! Lista menee näin:

1. Ossian Ötökkä
2. Mikki Hiiri
3. Iines Ankka

Siinä meikän lista, kaikki ihan kauheita tyyppejä :-
Peetukka
Ossian Ötökkä, Una, Dumbo ja Pepi.
Siinähän ne oli.
Ankka313
Huonoin/äsryttävin hahmo tarkoittaa varmaan vähän samaa kuin tylsä. Tässä listaa, ei missään järjestyksessä;

-Taavi Ankka, tylsä hahmo, viisastelee aina niiden kirjojensa kanssa, ja Taavi -tarinoissa ei ikinä tapahdu mitään, saati sitten mitään jännää...

-Iines Ankka, joissain tarinoissa, missä Iines seikkailee yksin, tai mitkä ovat Akulle suotuisia, niin niissä tarinoissa Iines ei juuri ärsytä, mutta kun sellainen tarina tulee nenän eteen, missä Iimes viskoo Akua maljakoilla ja pakottaa tätä siivoamaan joka paikan, ja laittaa hänet naisyhdistyksen asioita hoitelemaan, niin siinä menee raja, minua alkaa pänniä Akun puolesta... Pahimpia ovat tarinat, joissa Iines heilastelee jonkun bodarin tms. kanssa, ja Akulla ei saa siihen asiaan olla nokankoputtamista, ja sitten kun Aku vain pelkästään puhuu jollekin muulle pimulle kuin Iinekselle, niin johan kaulin/paistinpannu heiluu Akun päässä Iineksen toimesta :@ Mrrrrh...

-Ossian Ötökkä, laskee AA Ekstran tasoa, tylsä hahmo.

-Dumbo, sama juttu kuin Ossian Ötökällä

Siinäpä pahiten ärsyttävät, on myös paljon muita hahmoja, jotka ärsyttävät, mutta ne eivät ole mitenkään vakituisesti ärsyttäviä, esim. välillä myös Roope on ärsyttävä, kun pihtailee Akun palkoissa ja retuuttaa häntä mielensä mukaan, Akukin on ärsyttävä silloin, kun hän pöllii ankanpojilta rahaa, tai orjuuttaa heitä. Myös Hannu on ärsyttävä liiallisen onnensa kanssa, jne...
Mirkku
Ankkalinnassa asuvista hahmoista honoimmat ovat mielestäni Una, Touho, Unkka ja Into. Una ei vain kuulu Ankkalinnaan, painukoon sinne kivikaudelle takaisin vain, turhaan pilaa ja häslää. Touho ja Into ovat taas semmoisia söheltäjiä, nekin pilaamassa turhaan Akun elämää, on Akulla vastoinkäymisiä ihan ilmankin. Unkka taas on turha joutilas hahmo, jolla ei ole Ankkalinnassa mitään virkaa. Minni on ärsyttävän helposti vihastuva, jos olisin Mikki olisin tainnut kyllä erota kauan sitten >:(.
Anaconda
Jos jokin hahmo onnistuu oikeasti herättämään voimakkaitakin tunteita, niin ei kai se silloin voi olla kovin epäonnistunut?
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: AnacondaJos jokin hahmo onnistuu oikeasti herättämään voimakkaitakin tunteita, niin ei kai se silloin voi olla kovin epäonnistunut?Toisaalta on hyvä, että tarina herättää tunteita, mutta eikö melkoisen usein tylsä-hahmo sarjoissa ole loppu, joka tuottaa pettymyksen, myös ne, joilla voi olla lupaava alku? Ei tietenkään aina, mutta mieluummin luen sarjoja, joista tulen hyvälle tuulelle ;D
Aksu ankka
Minun mielestä kaikkein ärsyttävämpiä hahmoja ovat: Hansu Hanhi, Hannu Hanhi sekä Mikki Hiiri.
Hansun valitsin sen perusteella, että hän ei ole ikinä hauska (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta)
ja muutenkin aina vain tiellä tai nukkumassa. Hannun valitsin sen takia, että hän on aina niin onnekas eikä muutenkaan tee mitään (On inhottava akulle korkeintaan)
Mikki Hiiren valitsin sen takia että: Hän tietää aina kaiken! Se on maailman ärsyttävintä. >:(
(Minä olen entinen Taikaviitta) ;D
akuankka1313
Riippuu tietysti tarinasta ja joltain osin käsikirjoittajastakin, kuinka ärsyttävä hahmo yleensä on. Silti on muutamia lähes aina hirveitä hahmoja.

Ensimmäiseksi tulee mieleen jo monta kertaa ennen mainittu Ossian Ötökkä. Kun en omista yhtäkään Sarjisekstraa, en myöskään ole lukenut kovin montaa tarinaa jossa kyseinen hahmo on esiintynyt. Hahmona tuollainen öttiäinen ole kovinkaan huono keksintö, mutta Disney-sarjiksiin se ei vain yksinkertaisesti sovi. Muussa julkaisussa se saattaisikin menestyä, mutta tuollainen ötökkävilinä Aku Ankan ja muiden joukossa alkaa tuntua koomisen raivostuttavalta.

Sitten toinen Aku Ankkaan hieman sopimaton hahmo. Takametsän asukit eivät sinänsä mitään suuria tunteita herätä, mutta lähes kaavamaiset juonet alkavat viedä vähitellen lukuilon. Näistä mainitsen nyt Veli Kanin. Sepe Sudesta ja possuista on saatu edes joskus järkeväkin tarina, joten niitä en nyt laske mukaan huonoimpiin hahmoihin. Silti, vaikka tiedän lukeneeni monta Veli Kani-kertomusta, tuntuu siltä kuin olisin lukenut vain yhden pitkän (ja tosi huonon) tarinan. Veli Nalle ja Mikko Repolainen sieppaavat Pupu Söpön, Veli Kani pelastaa hänet mutta joutuu itse vangiksi ja huijaa kaksikkoa päästäkseen vapaaksi. Jännittävyys lähtee kun jo tietää etukäteen mitä tapahtuu.

Karhukoplaa ei voi kovin epäonnistuneeksi sanoa, mutta 1980-luvulle asti lähes kaikki Karhukoplatarinat olivat pohjamutaa. Kolpan tyhmyyden luullaan huvittavan toisia. Oli miten oli, mutta minua se ei huvita. Päinvastoin ärsyttää, kun tuollainen pellekoplalainen tulee Roopen rahasäiliölle huonosti naamioituneena. Sitten rahasäiliö ryöstetään ja kopla on juuri nauttimassa rahoista, kun he kompastuvat jälleen kerran tyhmyyteensä ja joutuvat putkaan. Uuttakin on toki joskus kokeiltu, mutta niinäkin kertoina melko epävarmasti. Toivoisin, että joskus joku tekisi tavallista poikkeavan yli 50-sivuisen ei-pitkästyttävän Karhukoplaseikkailun. Silloin tämäkin lähtisi pois listaltani.
Ronaldo
1. Jose Carioca, koska se hurmaa aina tyttöjä ja juoksee niiden perässä.
2. Ossian Ötökkä, koska kaikissa niissä tarinoissa missä hän on mukana ovat tylsiä.
3. Dumbo, ei sovi minun mielestä Aku Ankka ekstraan eikä muihinkaan Aku Ankka aiheiseen lehtiin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: RonaldoJose Carioca, koska se hurmaa aina tyttöjä ja juoksee niiden perässä.
Ällöttävää, eikö. ;) Muutaman vuoden päästä osaat varmaankin samaistua Joseen paremmin. Tai ainakin ymmärrät, miksi hän tyttöjä hurmaa.

En kyllä ymmärrä, miksi Ossian Ötökkää aina haukutaan. Oletan, että olette lukeneet vain Extrassa julkaistuja tarinoita. Alkujaanhan Ossian seikkaili Al Taliaferron kuvittamana sanomalehdissä. Ne tarinat ovat oikein kelvollisia. Lukekaa ne, ennen kun haukutte Ossianin täysin pystyyn. Hollannissa tuotetut tarinat ovat muutenkin usein melko keskinkertaisia, joten ne eivät kerro koko totuutta Ossianista.
Rosattaja
Huonoin hahmo on mielestäni Mikki Hiiri. Hän on muka niin järkevä ja nerokas. Ratkaisee aina kaikki jutut. Ärsyttävin hahmo voisi olla Hannu Hanhi. Hän on vain niin vietävän onnekas! ;D
the legend of DUCK
Ehkäpä Hannu Hanhi, hän ei ole huonoin hahmo mutta ärsyttävä kuitenkin.
McMäysä
En kyllä ymmärrä Mikin haukkumista. Kyllä taskarit olisivat olleet paljon tyhjempiä ja huonompia, jos Scarpa, Martina ja nykyään Casty olisivat tehneet pelkkiä Ankka-tarinoita(Casty ei taida Ankkoja edes tehdä?). Ymmärrän kyllä miksi AA-Mikki tarinoita haukutaan.

Mutta mielestäni huonoinpia hahmoja on Hansu, Kumiankka ja Taavi.
EmRA
Riippuu piirtäjästä.

Ärsyttävimmän tittelin minun kohdallani kuitenkin saa Veli Kani.
En ole lukenut yhtään tästä kertovaa tarinaa mihin olisin suhtutunut positiivisesti.

Mutta yleisesti ottaen kaikki hahmot ovat ärsyttäviä jos ne on väkisin raiska.. tungettu sisään.
Varsinkin suurinosa nykyakkarin uusista hahmoista on täysin turhia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6