Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin/ärsyttävin hahmo

(81 viestiä)
Rosattaja
Lainaus käyttäjältä: McMäysäKyllä taskarit olisivat olleet paljon tyhjempiä ja huonompia, jos Scarpa, Martina ja nykyään Casty olisivat tehneet pelkkiä Ankka-tarinoita(Casty ei taida Ankkoja edes tehdä?).
Kyllähän joitakin harvoja hyviä Mikki-tarinoita on, varsinkin taskareissa, harvemmin lehdissä.Usein ne tarinat, joista pidän on Castyn tai Noel van Hornin tekeleitä. Jotkut tarinat taas ovat täyttä roskaa.
Castyn tarinoissa on loistava juoni (joissa useimmiten jotkut muutkin hahmot ovat isossa roolissa) sekä hienot piirrokset. Noel van Hornin "tumma" piirrostyyli vain jotenkin nappaa.
Kreach
Castyn tarinat piirtää usein Cavazzano tai De Vita, tokihan hän itsekin taiteilee.
Ankkarock
Ossi(an) Ötökkä, Matami Mimmi, Dumbo, Pepi jne..
Nuo tarunat eivät vain yksinkertaisesti iske minuun.
En ikinä lue kyseisten hahmojen tarinoita, paitsi silloin tällöin Matamia.. paremman puutteessa, vaikka sitä parempaa löytyy kotinurkilta paljon..
Tribe
Luin tuossa jokunen päivä sitten yhden (ja ainoaksi jääneen) Ossian Ötökkä-tarinan. Oli niin per... syvältä, että en olekaan toista yhtä huonoa tarinaa lukenutkaan. Tuntuu kuin Ossian Ötökkä-tarinat tehtäisiin joillekin 4-vuotiaille. Hyvähän minä olen sanomaan, kun vain yhden Ossian-tarinan olen lukenut, mutta lukemani perusteella päättelisin, että muut ovat kanssani samaa mieltä.
Toinen hahmo ,joka minua suunnattomasti ärsyttää on Sepe Susi. Myös Pikku-Hukka ja kolme pientä porsasta ovat todella huonoja ja ärsyttäviä hahmoja. Juonikuvio on aina sama. En ole törmännyt yhteenkään tarinaan, jossa Sepe ei olisi porsaita yrittänyt jahdata (Pikku-Hukka yleensä yrittämässä estää häntä) ja lopulta syödä näitä. Nykyään aina, kun törmään Sepe Susi-tarinaan, skippaan sen heti.
Kolmas hahmo, josta teen perustelut on Matami Mimmi. Lukemissani tarinoissa, joissa hän esiintyy ei ikinä ole ollut kunnollista juonta, ja varmaankin tämän asian takia häntä niin paljon inhoankin. Yleensä Matami Mimmi-tarinoissa on sellainen juoni, että hän vain yrittää siivota talonsa mahdollisimman helposti tai välttyä lehden toimittajilta, mutta toki niitä muitakin juonikuvioita löytyy.

Neljäs inhokkihahmo on Pepi ja viides on Iines Ankka.
Aku98
1.Hannu Hanhi. Niin ärsyttävä hahmo. Ja mitä sillä on Akua vastaan >:(.
2.Minni Hiiri. Ärsyttävä nipottaja >:(.
3.Mikki Hiiri. Muka "tietää ja osaa kaiken" ja ei Epäonnistu ikinä >:(.
4.Iines Ankka. Pakottaa aina Akun kaikkeen >:(. Miksi Aku tykkää Iineksestä.
5.Dumbo. Ketä kiinnostaa korvilla lentävä Norsu :D!!!!!
Roope Macankka
1. Mikki Hiiri, on niin olevinaan ja muka niin viisas.

2. Minni Hiiri, niin lyhyt pinnainen ja kaikin puolin ärsyttävä.

3. Hannu Hanhi, kilpailee aina Akun kanssa ja ei ikinä tee töitä (paitsi kerran)..
Dents
Ensiksi sanon Ossian Ötökän. En ole aikaisemmin kiinnittänyt yhtään mitään huomiota näihin tarinoihin, mutta huomasin nyt, että ne voitaisiin siirtää johonkin Nalle Puhiin.

Sitten sanon Iines Ankan. Minua ärsyttää se kun jos Aku jotain mukamas mokaa, niin Iines hyppää heti Hannun tai jonkun Bodari-Paten kaulaan! Aku parka jää sivuun lojumaan ja Iines häipyy sen keljukaulakukkoilija-Hannun haisevaan kainaloon.

Ja nyt,kaikista ärsyttävin hahmo on.....*rumpujen pärinää* Hannu Hanhi!! Tämä pullasorsa rehvastelee onnellaan ja keljuilla keinoilla noutaa Iineksen haiseviin kainaloihinsa! Kyllä on olemassa hyviäkin Hannu-tarinoita, mutta tämä laiskimus jopa häpeää sitä että on tehnyt työtä!! Paras Hannu-tarina jonka tiedän on Se parhaiten nauraa...
Aku-fani13
Hannu Hanhi of kourse.
Todella ärsyttävä hahmo: kiusaa kokoajan Aku ja leuhkii onnellaan.Onpas pitkä Aku-fani.

PS. Missä Akkareissa/Taskareissa on esiintynyt Ossian Ötökkä, kun en ole "tavannut" häntä milloinkaan.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13PS. Missä Akkareissa/Taskareissa on esiintynyt Ossian Ötökkä, kun en ole "tavannut" häntä milloinkaan.
Aku Ankka Extrassa nähdään tätä Ötökkää. Eikä hahmo mielestäni mikään surkea tai ärsyttävä ole. Melko harvoin on sitä Ötökkää ja ihan hauskaa luettavaa.
AKUANKKA12
Juu, tuo Mikki Hiiri kyllä vie ykköspaikan. Tarinat eivät vaan ole mieleisiä, kun Mikki vaan nappaa rosvot ja nuuskii ja nuuskii... Yksisivuiset hupimikit ovat parempia, mutta myös harvempia.

Sitten Pepi ja muut Disneyhemmot, niiden tarinoiden juonet ovat roskaa, mitään ei tapahdu ja mitä hienoa on jossain piskissä joka kaivaa luita? :)

Sitten Eka Vekara, puhetyylin perusteella. Muuten on hyvä hahmo...
Padi
Lyhyesti: 1. Eka Vekara; Inhoan tätä tyyppiä, en siedä sitä, epätodellinen Into; liioiteltu hahmo, Touho riittää (älkää ymmärtäkö väärin sillä pidän Touhosta)
2. Matami Mimmi, Partajussi; muistuttaa meidän luokkalaista :I , Professori Staattinen
3. Una, Minni, Polle Koninkaulus; Muistuttaa meidän luokkalaista, joka muistuttaa kanssa kovasti Partajussia ;)

Siinä lista niistä jotka toivon että en enää näe AA:ssa mutta turha toivoa noin hienoa juttua :(
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Padi1. Eka Vekara; Inhoan tätä tyyppiä, en siedä sitä, epätodellinen
Mutta Ekahan on oikein hieno hahmo. Varsinkin Scarpan Mikki-tarinat joissa hän esiintyi olivat loistavia. Todella kiehtova henkilö. Ja mikä hänessä on epätodellista? Edes luonnonlait eivät päde kunnolla Aku Ankassa, ja sinä väität hahmoa epätodelliseksi?
Ankkaristi
En minäkään inhoa Ekaa, hän on oikein hauska heppu mielestäni. Asiaan. Itse inhoan suureati Matami Mimmiä varsinkin nyt Bernadón piirtämänä. Hän ei ole vain mukava hahmo, kun itse pidä Milla Magiasta paljon enemmän, koska on paljon kiehtovampaa lukea salaperäisestä ja viehättävästä noidasta kuin kurttunaamaisesta ja tätimäisestä keppostelijasta. Scarpallakin on kyllä monia hahmoja, joista en pidä ja joitten nimiä en muista, mutta on niitä paljon hyviäkin. Ja monet hahmot ovat huonoja ja hyviä vaihtelevasti, riippuen käsikirjoittajasta ja ainoastaan Matami Mimmin nostaisin erityisesti huonoksi hahmoksi, koska tämä noita vaan on yleensä kaikissa tarinoissa huono.
Tapsa99
- Ossian Ötökkä, onneksi vähentynyt tarinoita tästä henkilöstä, ne ovat vain äärimmäisen tylsiä, ja olen aina skipannut ne tarinat, missä hän on.

- Pepi, tarinat eivät vain iske minuun, mielestäni turha hahmo.

- Matami Mimmi, (Varsinkin Bernadon piirtämänä) Asustelee vain mökissään metsässä, ja joskus käy jossakin "Rumuus"-kilpailuissa, turha hahmo.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Ossian Ötökkä, onneksi vähentynyt tarinoita tästä henkilöstä, ne ovat vain äärimmäisen tylsiä, ja olen aina skipannut ne tarinat, missä hän on.
Jos olet skipannut kaikki lukemasi Ossian Ötökkä-sarjat, miten tiedät, että ne ovat tylsiä? En voi itsekään kyllä sietää kyseistä hahmoa. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6