Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin/ärsyttävin hahmo

(81 viestiä)
Donald Duck
Ärsyttävimmät hahmot:
1.Hannu Hanhi ,koska hän voittaa aina ja kiusaa Akua
2.Hansu Hanhi ,koska on niin laiska
3.Dumbo ,koska se on norsu joka lentää
Muita ei nyt tule vielä mieleen.
MillaMagia98
Mikki Hiiri

Mr. Täydellinen Mikki Hiiri. Mokoma tietotonttu pilaa kaikki tarinat takuuvarmasti. Sitten heti jos joku ottaa jonkun toisen pudottaman killingin maasta, eikä palauta, niin heti Mikki ja pollarit paikalle. Mauttomia ja hypertylsiä tarinoita. Ja ylipitkiäkin useimmiten! Rasittavaa!

Ossian Ötökkä

O. Ötökkä on niin huono hahmo kuin olla saattaa! Vipeltää ötökkämaassaan, ja tekee ties mitä tylsyyden huippua!

Pepi

Pepi ei toimi tuollaisilla käsikirjoituksilla. Muuten Pepi saattaisi toimiakin, mutta kun ei tehdä hyvillä kässäreillä niitä tarinoita. Kuvissa ei useimmiten ole moittimista, mutta kässärit ovat useimmiten huonoja.

Iines Ankka

Iines valittaa joka asiasta, eikä osaa tehdä mitään itse. Iineksen mielestä on skandaali jos korkokengän korko kastuu. Ja jos mutapisarakin on vaatteessa, niin maailmanloppu koittaa. Ja huutaa aina Akulle, jos 313 posahtaa. Iines pomottaa ja pompottaa aina kaikkia. Akua varsinkin, koska Akun pitäisi olla hienostoherra. Käytöstavat tiptop kunnossa, ja vaatetus aina joku juhlapuku. Ja Aku ei saisi ikinä unohtaa mitään Iineksen merkkipäivää, ja aina pitäisi olla joka asiassa Iineksen mielestä jotain romantiikkaa, voi plääh! Iines tarinat lässähtävät aina.
Tapsa99
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: Tapsa99Ossian Ötökkä, onneksi vähentynyt tarinoita tästä henkilöstä, ne ovat vain äärimmäisen tylsiä, ja olen aina skipannut ne tarinat, missä hän on.
Jos olet skipannut kaikki lukemasi Ossian Ötökkä-sarjat, miten tiedät, että ne ovat tylsiä? En voi itsekään kyllä sietää kyseistä hahmoa. :)

No, siis kyllä tiedät, mitä tarkoitan. :)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: Tapsa99Ossian Ötökkä, onneksi vähentynyt tarinoita tästä henkilöstä, ne ovat vain äärimmäisen tylsiä, ja olen aina skipannut ne tarinat, missä hän on.
Jos olet skipannut kaikki lukemasi Ossian Ötökkä-sarjat, miten tiedät, että ne ovat tylsiä? En voi itsekään kyllä sietää kyseistä hahmoa. :)

No, siis kyllä tiedät, mitä tarkoitan. :)

Jep, jep. Sarkastiseen sävyyn tuon vain heitin. =^)-/--<
Anonymous
1. Una Ankka
Hohhoijaa eikö Ankain tekijät parempia hahmoja keksii muutakuin pieni aivoisen kivikaudeltasaapuneen ankan.
Muita huonoja sekalaisesti:
Hansu Hanhi, Mik de Hiir, Staatinen, Karvakatti ja mm. Kaasi.
Bomber
Mitä huonoa on muka Karvakatissa tai De Hiiressä? Minusta molemmat ovat mainioita hahmoja, varsinkin Plottigat. Mik De Hiiren seikkailutkin ovat olleet Ropsuissa aina kivaa luettavaa Massimo De Vitan piirtämänä. Perusteluita vähän.
Dewey
Mäkään en pidä Ossian Ötökästä, liian turha hahmo!! Onneksi niitä ei niin paljoa ole, sarjisextrassa kyllä aika useasti.. :/ Una Ankka on myös huono.
Salwer1st/
Kehnohkoihin hahmoihi lukisin...

Ossian Ötökän: Sarjat ovat tylsiä, on mielenkiinnotonta seurata ötökän, joka ei tee mitään jännää, touhuja.
Hiawathan: Varsin mielenkiinnotonta seurata kun pari intiaaniheimoa kilpailee. Luen Ankkoja hauskojen ankka-hahmojen vuoksi, en inkkarien, jotka on piirretty huonosti.
Takametsän asukit: Boooring. Edelleen Ankka-hahmot vievät 100-0.

Mainitsemissani hahmoissa on tietysti omat puolensa, ja muutama hyvä sarjakin, mutta heitä ei voisi edes pitää samassa lauseessa esim. Akun kanssa.
Darklove71
Hannu Hanhi
Hansu Hanhi
Dumbo
Aku Vankka
Lainaus:Hannu Hanhi
Hansu Hanhi
Dumbo

Ja perustelut ovat missä?
Pullasorsa
Tervetuloa vain, Darklove71, mutta säännöt ( http://www.ankkis.net/viewtopic.php?f=20&t=1196 ) olisi hyvä lukea ihan aluksi ennen ensimmäistäkään postia. Mielipiteet ilman perusteluja ovat täysin turhia.
Darklove71
Lainaus:Hannu Hanhi
Hansu Hanhi
Dumbo

Hannu Hanhi on semmonen laiska enkä vaan pidä hänestä.
Hansu Hanhi on kanssa vähän tylsä.
Dumbo taas... Lentävä norsu? .... En tykkää

En tykkää kenestäkään noista hahmoista mutta en keksi hyviä syitä :(
Hirmu
Jätän omasta luettelostani pois Ossian Ötökät sun muut Ankkamaailmaan varsinaisesti kuulumattomat hahmot. Lisäksi erottelen huonot ja ärsyttävät hahmot, koska onhan niillä vissi ero.

Huonoimpien top3:n kärjessä heiluu Mikki Hiiri. Yksinkertaisimmillaan ilmaistuna: liian täydellinen. Onnistuu aina kaikessa, on aina hyveellinen. Toisinaan Mikki on kyllä koppava, minkä voi lukea hänen heikkoudekseen, mutta se lieneekin niistä ainut. Mikki ei ole hahmona lainkaan niin syvällinen kuin esim. Aku eikä siis kiinnostava.

Myös Hansu Hanhen lukisin huonoksi hahmoksi. Iso, laiska syöppö, mutta pohjimmiltaan hyväntahtoinen - karsea stereotypia. Hansusta ei saa oikein mitään irti, hän vain syö ja nukkuu ruudusta toiseen. Simppelisti tylsää.

Kolmas on jo vaikea keksiä, mutta sanotaan Una Ankka. Mitä nyt Unasta lukemistani tarinoista muistan, hän ei osaa muuta kuin sekoilla ja aiheuttaa harmeja Akulle. Varsin mielenkiinnoton hahmo siis.

Sitten hahmoihin, joita en vain henkilökohtaisesti voi sietää (ylläolevat kuuluvat toki hekin kyseiseen listaan).

Hannu Hanhi. Ärsyttävä keikari, jolla on onnekkuus noussut päähän. Kehtaa vielä jokaisessa käänteessä olla liehittelemässä Iinestä ja härnäämässä Akua. En ole koskaan kyennyt samaistumaan Hannuun millään tavalla ja onhan se tylsääkin lukea hahmosta, jolla käy aina onni myötä.

Roope Ankka. Roopella ovat raha ja kuuluisuus nousseet päähän siinä missä Hannulla tuuri. Moinen saituus on jo epäinhimillistä! Etenkään en voi sietää Roopea silloin, kun hän nälvii Akua tai teettää tällä töitä surkealla palkalla. Parhaimmillaan Roope on mielestäni Ankronikka-tv-sarjassa, jossa jopa pidän hänestä. Tyystin ei-roopemainen tietysti, mutta paljon inhimillisempi kuin sarjakuvien Roope. Myös Rosan tarinoiden Roope on toisinaan siedettävä, ja joskus häneen voi samaistuakin.

Riitta Hanhi. Kerta kaikkiaan ärsyttävä nainen. Jättäisi Roopen rauhaan! Miten hän voi kuvitella pääsevänsä Roopen suosioon ahdistelemalla häntä koko ajan? Aargh. Kaikkein ärsyttävintä Riitta-tarinoissa on se, että useimmiten hän saa tahtonsa läpi ja pahimmassa tapauksessa saa suukon Roopelta. xP
Mr. A.A
Omassa listassani on tullut, ja tulee edelleen joka viikko päivityksiä Aku Ankka-lehden sarjojen perusteella, yleensä kuitenkin nämä hahmot ovat ne ylivoimaisesti ärsyttävimmät.

Ensimmäisenä näyttämölle astelee Hannu Hanhi, jonka sietämätön onni aina ärsyttää Akua, ja niin minuakin. Hannun inhottava kerskailu on todella ärsyttävää. Joskus Hannun hahmo taas on erittäin hauska, mutta yleensä näissä tarinoissa ei Akua näe juuri ollenkaan.

Toisena listallani oleskelee, vai pitäisikö sanoa laiskottelee, Hansu Hanhi, Mummo (Kaino-Vieno) Ankan ärsyttävä renki, jonka ruokahalu on loputon. Hansun ahkeruus on sen verran alhaalla, että vain hyvin harvoissa sarjakuvissa nähdään, kuinka Hansu rehkii hiki otsassa. Hansun paikan "äsyttävimmät hahmot"-listassani varmisti se kun hän aikoi paljastaa Taikaviitan oikean henkilöllisyyden ärsyttävien tuttavien ja naapurien ehdotuksilla (En nyt muista missä taskarissa se oli).

Kolmantena Akua ärsyttää Teppo Tulppu, joka on Akun ärsyttävä, ja joskus hieman salaperäinenkin, naapuri. Tepon ärsyttävyys johtuu siitä kuinka hän usein aloittaa Akun ja hänen väliset riitansa, mutta silloinkin Aku jatkaa niitä aina siihen asti kun jotain tapahtuu. Teppo silti on kolmantena sen takia, että hän ei anna periksi jos Aku lopettaisi Tepon ärsyttämisen, jota tosin tapahtuu hyvin harvoin, mutta silti tarpeeksi.

Eli siinä olivat minun mielipiteeni, ja näemmä monella muullakin Hannu on listassaan.
$MCD
1.Unkka T. Kumiankka : Jotenkin vain vastenmielinen koheltaja , joka ei näemmä onnistu missään. Osasyynä tähän "boikottiini" on se että vihaan suorastaan näitä Van Hornien luomuksia ja tarinoita. Tylsä hahmo jolla ei ole omaa hyvää luonnettaan , eikä muutenkaan kuulu ankkalinnaan..

2.Hannu Hanhi Yli-onnekas ja ärsyttävä hahmo joka näemmä pyörittää kolmiodraamaa Akun ja Iineksen kanssa. Jättäisi jo heidät rauhaan ja antaisi elää omaa elämäänsä , kyllä tuolla onnella naisia löytää. Todella mielenkiinnoton ja ennalta-arvattava hahmo , joka näköjään löytää aina helpoimman ja ärsyttävimmän tavan tehdä asioita..

3.Matami Mimmi Tylsähkö ja epäinhimillinen ja luonteeton hahmo , jonka tarinat ovat tylsäää luettavaa. Onneksi ei enää tehdä sarjoja k.o henkilöstä , koska vain sivuja menisi hukkaan. Tylsä henkilöhahmo..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6