Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin/ärsyttävin hahmo

(81 viestiä)
_wonderlust_
Ylipäätään on ärsyttävää, kuinka yksipuolisia Akkarin naishahmot ovat. Eniten näistä kuitenkin ärsyttää Minni. Rasittava hahmo, huolehtii vaan Mikin seikkailemisista ja kävelee ärsyttävästi. Kaikki Pikku Hukka/Veli Kani/Matami Mimmi-tyyppiset hahmot kuuluvat myös tylsien listalle. Juonet toistavat toisiaan, idea on sama ja loppuratkaisu tiedossa otsikon lukemisen jälkeen. En lue/tilaa Ekstraa, mutta siinä on ainakin joskus ollut Ossian Ötökkä - boring. Meinasin ihan unohtaa Pepin. Näissä jaksoissa jos joissain on toisiaan toistavat juonet.

Hannu on toki ärsyttävä, mutta hänessäkin on useampia ulottuvuuksia. Lisäksi onnekkuus ja ärsyttävyys mahdollistavat useampia ja erilaisia sarjoja kuin vaikkapa Veli kanin pyydystäminen. Hansusta ja Mummosta saa harvoin kovinkaan järisyttäviä spektaakkeleita aikaan, mutta heilläkin on tarpeellisuutensa. Parhaimmillaan maatila toimiikin vain yhtenä tapahtumapaikkana ja hahmojen määrä on runsaampi.
Aikapommi
Ehkä Taikaviitta, kyllä luit oikein :'D Aku voi aina välillä esiintyä taikaviittana, mutta jos olisikin joku tiukka paikka (kuten usein onkin) jossain muussa tarinassa, niin eihän sitten tietenkään taikaviittaa ole edes olemassa. Mutta ei se silti kovin ärsyttävä ole. Välillä Iines ja Minni ärsyttäviä, niin naisellisia ;)
Ankkafani315
Huonoin hahmo. Oikeastaan sellaista ei olekaan, kaikki ovat omaa laatuaan, eikä yksikään saa jäädä täysin jonkun yleishahmon varjoon. Pidän jokaisesta sellaisenaan, ja tuntuu aika syrjivältä sanoa jotain huonommaksi. Tietenkin nämä jotkut kertakäyttöhahmot joskus ottavat päähän, mutta en vaan pysty sanomaan mikä Disney-hahmo olisi ärsyttävin/huonoin.
DrakeAnkka
Minni Hiiri, Minni Hiiri, Taikaviitta ja Mummo-Ankka on jotenkin tylsiä hahmoja, mutta silti kyllä Mummo-Ankka tarinat menettelee. Mikki Hiiri sen takia, koska se esittää jotenkin turhan "viisasta". Sitten on kyllä muitakin hahmoja mitkä ei esiinny missään Aku Ankka tarinoissa vaan joissakin lehden tarinoissa ja niitä on Ossian Ötökkä ja Pikku-Hukka.
Hermanni313
En nyt sanoisi, että hahmo on huono, mutta kyllä Hannu Hanhi osaa joskus ärsyttää, vaan sillä hyvällä turillaan.

Samoin Hannu Hanhi on kauhean ylimielinen aina muita kohtaan.
Alexteri
Hmmm, tätäpä täytyi oikein miettiä...

No nyt sitten tulokset valmiina:
1. Minni Tylsä, aina nalkuttamassa, eikä edes lyhyt-tarinoissa mitään ideaa.

2. Iines Melkein sama kuin minnissä, hieman enemmän tarinoita ja seikkailua kuin Minnissä.

3. Mummo ei koskaan ole iskenyt minuun, aina tarinoissa vain pikku-akun mukana, ja sielläkin aina vain vähän nalkuttamassa.
Vince Ankka
Niitä huonoja tai ärsyttäviä olisi ehkä kymmenen, joten täytyy tarkkaan miettiä.

Minni Hiiri Ärsyttävän ja tylsä hahmo, ei tee koskaan mitään jännää ja valittaa, jos Mikki lähtee seikkailemaan. Sitäpaitsi hän on liian naisellinen.
Pepi Itseasiassa tämä on hakkaa Minninkin mennen tullen. Ei sekään tee mitään jännää tai edes ole humoristinen ja hauska, vaan juoksentelee kaupungilla, pureskelee luuta ja höpöttelee puuta heinää. Ihan hahmo olis suunniteltu vain pikkulapsille.
Matami Mimmi Miljardi kertaa tylsempi noitahahmo kuin Milla Magia, yks vaan lorvii ja kiusaa tavallisia ihmisiä. On siinäkin juoni. PÖH!
Una Eihän tästä voi millään tykätä, turhan tylsä luolanainen joka hajottaa Akun talon ja aiheuttaa tälle raivarin. Ei iske, ei. Tämä olis voitu jättää keksimättä.
Heluna Ammu Samaa tylsää lajia kuin Minnikin. Ei hänkään ole mikään erityisen seikkaileva tai hauska. Ja joskus hän morkkaa Hessuakin.
Polle Koninkaulus Tääkin vielä, kuuluu Hiiriporukkaan mutta on paljon tylsempi kuin Mikki ja Hessu yhteensä. Tavallisen rengin oloinen sivuhahmo.
Hannu Hanhi Liian keikarimainen ja onnensa takia myös laiskakin, eihän hän koske minkäänlaiseen työhön kun saa kaiken tuosta vaan. Mutta on hänkin joskus mukava, sillä joskus hän on vahtinut Akun veljenpoikia tämän poissa ollessa.
Karhukopla Yleensä mä olen tykännyt näistä, mutta nyt olen kyllästymässä koska ne vaan toistaa itseään tunaroinnillaan. Ei pliis enää.

Joo, siinä nyt olis muutama. Ei tullut ihan kymmentä.
Roope fani10
Tässä tulee minun ärsyttävä lista:
    1:Mikki Hiiri:Ärsyttävien ykkönen. En pidä oikein hänestä, koska hän ei ole supersankari ja hänellä ei ole kiinostavia voimia.
    2:Pepi:Ketä kiinnostaa. Hänellä on tylsemmät tarinat kuin Mikillä
    3:Minni Hiiri:Yksi sana ja se on tylsä. Hänellä ei ole kunnon seikkailuja.
4:Polle Koninkaulus:Hän on kaikista tylsin. Vanhoissa elokuvissa hänellä oli joku ihmeen kello kiinni itsessään.
    [/list][list]5:Matami Mimmi:Tylsä. Hänen tarinoissaan hän vain taikoo tai keittää jotakin.
    6:Heluna Ammu:Huono. Hän ennen vain ammui vanhoissa elokuvissa.
Dents
Lainaus käyttäjältä: Roope fani101:Mikki Hiiri:Ärsyttävien ykkönen. En pidä oikein hänestä, koska hän ei ole supersankari ja hänellä ei ole kiinostavia voimia.
Tolla logiikalla et tykkäisi kenestäkään paitsi Akusta, Superhessusta ja Viitattaresta.
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaKarhukopla Yleensä mä olen tykännyt näistä, mutta nyt olen kyllästymässä koska ne vaan toistaa itseään tunaroinnillaan. Ei pliis enää.
No kyllähän ne on aika tylsiä, jos ne on päähahmoina jossakin tarinassa. Mutta jos tarinassa yhtä suurta osaa pitää esim. Taikaviitta tai Aku, niin se tekee tarinasta heti mielenkiintoisemman.

Itse en pidä ainakaan seuraavista:
Pepi, Matami Mimmi, Ossian Ötökkä, Pikku Hukka, Veli Kani yms.

Myös Pluto on tylsä, jos se on vain yksin, koska se ei osaa puhua. Lisäksi listaan voisi lisätä Unan, joka on rasittava.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: djlordiKarhukopla No kyllähän ne on aika tylsiä, jos ne on päähahmoina jossakin tarinassa. Mutta jos tarinassa yhtä suurta osaa pitää esim. Taikaviitta tai Aku, niin se tekee tarinasta heti mielenkiintoisemman.
Niinpä, Karhukopla toimii vain sivuosan roolissa, koska jos päähenkilönä on Roope, niin heti on mielenkiintoa. Hauskaa riittää, kun katsoo heidän yrityksiään tyhjentää Roopen rahasäiliö.

Ja yleensäkin Karhukoplasta, he toimivat mielestäni parhaiten Carl Barksin ja on Rosan tarinoissa. Muilla käsikirjoittajilla ei oikein leikkaa ja tarinat jäävät siksi tylsiksi.
_aku-fani_
Se riippuu hiukan tarinasta mutta yleensä huonojen hahmojen top3 tulee tässä:

Mikki Hiiri:Aina pelkkiä tylsiä dekkari tarinoita joissa mikki saa aina kaikki syylliset kiinni.

Karhukopla:Aina vain Roopen rahojen ryöstöyrityksiä, joka alkaa olla tylsää.

Eka Vekara:Muuten vaan tylsä mielestäni.

Perustelut oli kyllä ihan peestä mutta aivan sama.
AkeMake
Pahahan tuota on mennä sanomaan huonoimpia tai ärsyttävimpiä hahmoja, kun kaikki ovat jotenkin vain niin hyviä. :D No jos tähän _aku_fani_n tavoin yritän jotain top3 ärsyttävimpiä kasata perusteluiden kera.

top3 huonoimmat

1. Reino Murske
Jostain syystä hän ei tarinoissa koskaan erityisemmin sävähdytä tai esiinny edukseen. Kaikki tarinat joissa hän esiintyy on piirretty tylsästi tyhmien kustannuksella vitsailujen pohjalle. Murske vain on huono hahmo, eikä hänestä sen parempaa saa.

2. Rankku Kanuuna
Tämä pohjautuu samaan tyhmien kustannuksella nauramiseen, josta en pidä. Rankusta olisi huomattavasti enempään, jos häntä ei pidettäisi niin tyhmänä ja hän ei aina työskentelisi palkatta Roopen hyväksi. Touho vielä korostaa tätä parodiaa Rankun rinnalla, jolloin en vain näistä tarinoista voi pitää.

3. Milla Magia
Tätä on vaikea tai jopa mahdoton perustella. Milla ei vain oikein koskaan erityisemmin sävähdytä. Joskus hänestä saadaan se paras puoli esille, mutta se on harvoin. Millan voisi hyvin jättää Roopen elämästä pois eikä mitään olennaista menetettäisi.

top3 ärsyttävimmät

1. Palle Pulppu
Tässä on vielä yksi malliesimerkki siitä kuinka yritetään vääntää vitsiä vähän tyhmempien kustannuksella. Pallesta on puristettu irti se viimeinenkin tyhmyyden ja rumuuden ripe ja siihen lisätty näitä Akun ikävimpiä puolia; äkkipikaisuus ja laiskuus. Siitä ei voi syntyä kuin mahdollisimman ärsyttävä lopputulos, jota en mieluusti lue. Aina Pallen nähdessäni tulee sellaisia negatiivisia väreitä, joita en Aku Ankassa mieluusti kokisi.

2. Eks, Dubleks ja Tripleks
Vaikea mennä sanomaan miksi tämä kolmikko on näinkin ärsyttävä. Eks ja Dubleks ovat edelleen tätä tyhmempää osapuolta ja heidät näytetään muka älykkäinä tiedemiehinä. Heidän olemuksensa, käyttäytymisensä ja ulkonäkönsä herättävät minussa heti epämieluisia tunteita. Osasyy heidän ärsyttävyyteen voi olla se vanhahtava tyyli, jolla olen aina nähnyt tätä kolmikkoa piirrettävän. Siitä tyylistä en todellakaan pidä. Huomattava parannus olisi, jos pelkkä Tripleks jätettäisiin, mutta tällöin se olisi yhdistelmä karvakatin ja mustakaavun älykkyyttä ja viekkautta yhdistettynä mustakaavun maailmanvalloitus ja Mikin tuhoamis pyrkimyksiin. Ei sekään siis mitään uutta.

3. Hannu Hanhi
Hannu on kaikessa onnekkuudessan ja omahyväisyydessään ärsyttävä. Saan huomattavan paljon Hannusta irti silloin kun hänet näytetään epäonnisena tai muuten tukalassa tilanteessa. Tämä ainainen valtava onnekkuus vain on niin luonnotonta ja sen takia niin ärsyttävää seurata. Ei Hannua silti pois voi jättää, sillä hän on omassa roolissaan täysin korvaamaton.
souffleur m
Tällä hetkellä minua ärsyttää eniten Karhukopla. Taso tuntuu romahtaneen karhuveljesten osalta lähes totaalisesti ja erityisesti ne tarinat, joissa he toimivat itsenäisinä hahmoina, ovat liian usein sellaista hohhoijaa-tasoa. Pelkkää kömpelöä sähläystä, jonka lopputulos on kuitenkin aina sama. Ensimmäisellä kerralla saattoi toki naurattaa, mutta ei enää. Mietin myös edelleen, miksei nykytekijät käytä enää Karhukoplaa nimenomaan Roopen vastuksena, vaikka se onkin luotu pitkälti juuri siihen tarkoitukseen.

Karhukopla vs. Roope -tarinat herättävätkin edes jonkinlaisia tunteita, kun pystyy esimerkiksi olemaan automaattisesti jonkun hahmon puolella. Tosin melkoista tunarointia em. tarinoissakin usein esiintyy, Rosan ja Barksin sarjat poikkeuksena tietenkin. Toivoisin enemmän kiperiä tilanteita ja muutenkin monimutkaisuutta juoniin. Silloin Karhukopla-tarinatkin olisivat hyviä.
Somebody
Lähinnä takametsäläiset ärsyttävät, ja sekin johtuu lähinnä hollantilaistuhertajien surkeudesta. Näistä veli Ketuista ja veli Opossumeista voisi varmaan tehdä vielä hyviä
(tai sanotaan keskinkertaisia) tarinoita, mutta...
Sitten voisi mainita Hansu Hanhen. Tyyppi vain toistelee samaa Syön ja nukun enkä muuta teekään-rituaalia, ja Kaino-Vieno kanniskelee pöperöitä hänen eteensä. Ja maksaa vielä palkkaakin? ???
Sivuja: 1 2 3 4 5 6