Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: 00 Tuplanolla

(46 viestiä)
Flintheart Glomgold
Itseni mielestä on todella mukavaa, että 00 Tuplanolla tuli. Vähän vaihtelua! Akun ei tarvitse naamioiutua, mutta harmi ettei AA:n avatar paikoissa ole 00 Tuplanollan kuvia/kuva. Olen lukenut kaikki Tuplanolla sarjakuvat, mutta se Tuplanolla ja Petosten kehä- taskari joka ilmestyi Maaliskuussa, on katonut minulta aika mystisesti.. Tietääkö kukaan muuten, että tuleeko Tuplanolla jatko-osa seuraavassa taskarissa? Kun taisin nyt lukea eräästä taskukirjan sivulta / aloitusteksistä, niin siinä luki että Tuplanolla on ja pysyy, mutta tuleeko niitä sarjoja kovin usein? Nyt vasta Lokakuussa tuli taas jatkoa pitkästä aikaa Tuplanolla seikkailusta, joten toivoisin että niitä tulisi vaikka joka toinen kuu yksi sarja aina taskareihin. -F.G
Kääk13
Tuplanolla saa taas jatkosa italiassa: http://coa.inducks.org/issue.php?c=it/TL+2815
Ja kuten täälläkin ollaan jo sanottu, huomenna saamme suomeen uuden osan Tuplanollaa kun Aku Ankan taskukirjan 359:s numero ilmestyy.
Vince Ankka
On se ihan hyvä juttu että Tuplanolla tuli, tuli taskareihin vähän vaihtelua. Mielestäni ne ovat kuitenkin tylsempiä kuin ATP ja PAM, koska kummassakin seikkailevat Aku ja Touho ja ne ovat paljon hauskempia ja jännempiä. ATP:n tarinoissa on lisäksi pomona itse Roope, joka vaikuttaa aika paljonkin siihen, miksi tykkään siitä. Ja Pellen läsnä olo on myös aika iso syy tykätä ATP:stä enemmän. Mutta ei Tuplanolla silti mikään huonoimmasta päästä ole.
Aku Vankka
Tylsempiä kuin PAM ja ATP? >:-O Nykyisin useimmat PAM-tarinat ovat täyttä roskaa, eivätkä ATP -tarinatkaan kaikki mitään kovin hyviä ole. Tuplanollat ovat (minun mielestäni) nykytaskarien selkeästi parhaimpia tarinoita.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTylsempiä kuin PAM ja ATP? >:-O Nykyisin useimmat PAM-tarinat ovat täyttä roskaa, eivätkä ATP -tarinatkaan kaikki mitään kovin hyviä ole. Tuplanollat ovat (minun mielestäni) nykytaskarien selkeästi parhaimpia tarinoita.
No joo, makunsa kullakin. Viimeksi kuin luin Tuplanollaa, niin en oikein jaksanut innostua kun oli uusi tuttavuus ja idea oli saatu suoraan James Bondista. Mutta kai ne ajan myötä totutellessa paranevat. ATP:ta suosin myös siitäkin syystä, että ne ovat todella viihdyttäviä, Akun ja Touhon juttuja on hirmu hauska lukea. No joo, yritin parhaani mukaan selittää kantaani, mutta ehkei se ihan parhaasta päästä ollut.
Vaari
Kyllä Tuplanolla PAMin voittaa köykäisesti, ja ATP:llekin pärjää erilaisen otteensa vuoksi. LäPä 7:n ja ToTa 13:n koheltaminen on keskeisessä roolissa ATP-tarinoissa, kun taas Tuplanollat ovat vakavampia ja ainakin itselle mukavaa vaihtelua. Tunnelma oli onnistunut ensimmäisessä neliosaisessa, ja Souvenir De Paris ylsi samaan. Seuraavaa jatkista odotellessa, ja toivottavasti 00 tuli jäädäkseen, Taikaviitta-sarjojen taso kun on viime vuosina ollut melko mitäänsanomatonta.
Mörkkis
Lainaus käyttäjältä: VaariTaikaviitta-sarjojen taso kun on viime vuosina ollut melko mitäänsanomatonta.
Varsin samoilla linjoilla Vaarin kanssa. Taikis-sarjojen taso on ollut tasaisessa laskussa viime aikoina, tämä sinänsä varsin masentavaa, koska Taikaviitta on hahmona hyvä, hänelle vain luodaan "huonot seikkailun puitteet", sanon minä. :-/

Tuplanollasta voisin mainita ainakin uskolliset luonteenpiirteet Akun hahmolle, tosin Tuplanollana rakas ankkamme on saanut lisää "agenttimaisia" piirteitä, joka on toisaalta hyvä asia.
Toke
Luin (vasta) eilen lokakuun taskukirjaa, jossa oli Tuplanolla-tarina Salaistakin salaisempi. Oli mielestäni erittäin hyvä tarina ja selvästi taskarin paras. Meinasin revetä monessa kohdassa, oli sen verran hauskoja repliikkejä. "avaruuskalmarit, päläti päläti, liipati laapati". Akun selitykset myöhästymisistään yms... 8-) Ja noiden Tuplanollien värityskin on kyllä poikkeuksellisen hienoa. Täksi illaksi on sitten vuorossa marraskuun taskukirja, joka myös sisältää Tuplanollaa. Matkamuisto Pariisista piirtäjänään Vitale Mangiatordi, joka teki minuun erinomaisen vaikutuksen edellisessä 00-sarjassaan.

Kyllä Tuplanolla vie ATP:t ja erityisesti PAMit ihan satanolla.
Vaari
Token viestiin on helppo yhtyä, Tuplanolla on yksi merkittävimpiä uusia hahmoja ankkamaailmaan. Mitään uuttahan se ei sinällään mukanaan tuo, mutta harvemmin nykysarjoissa on ollut samanlaista imua kuin näissä. Salaistakin salaisempi ei juuri säväyttänyt, vaikka hyvä olikin, mutta Matkamuisto Pariisista oli jälleen parasta ankkaa taskarissa aikoihin. Näissä on sopivan elokuvamainen sekä jopa synkkä fiilis, ja silti mukana on selkeästi Akun oma persoona. Taikaviitalta usein unohdetaan Akun "tavallisuus", ja vaikka Tuplanollakin pääasiassa onnistuu, on tapahtumat luontevammin sekä kekseliäämmin toteutettu. Luin muuten ensimmäiset Tuplanollat intissä päävartiossa palellessani, kummasti nostivat fiilistä siinäkin tilassa. ;D Seuraavaa moniosaista odotellessa...
Eltharion
Juurikin näin. Tuplanolla oli ja on melkoinen piristysruiske hieman jämähtäneelle Taskarigenrelle ja koko Ankkalinnan hahmokaartille. Tuplanollalla on tosiaan hieman vakavampi ote kuin esim. ATP'llä ja se on vain plussaa. Taikiksen kohtalo harmittaa minuakin, sen verran mahtava hahmo hän kumminkin on.
Dents
Tuplanolla oli hauska. Toi juuri sopivasti muutosta hiukan tönkköihin taskaritarinoihin. Juuri kivaa agenttiseikkailua, ei liikaa toilailua kuten ATP.
Mattiii
Kyllähän tämä Tuplanolla on näistä Akun agenttihommista parhain ja mielenkiintoisin luettava, Taikaviitta-sarjat kun eivät viime aikoina ole oikein säväyttäneet. Mielestäni nyky-Taikaviitta on liian arkinen, eikä ole sellaisia alkuaikojen rikostarinoita, joissa Viitta ottaa kiinni roistoja. Luin tässä vähän aikaa sitten tarinat Salaistakin salaisempi ja Matkamuisto Pariisista ja ne kyllä vakuuttivat kaikella hienoudellaan. Varsinkin tarinoiden erilainen väritys tuo lisämakua ja sitten itse juonet ovat jännittäviä. Oikeastaan pitkästä aikaa taskarin tarinat ovat mukavaa luettavaa Tuplanollan takia ja tarinan luettuaan ei jää sellainen "Tässäkö se nyt oli?" -fiilis. Varsinkin Matkamuisto Pariisista osoitti sen, lisänä tietenkin Italialaiset Mangiatordi ja Bosco, ai että.
Kääk13
Ensi kuun taskarissa jälleen Tuplanollan edesottamuksia mikäli oheista linkkiä on uskominen.
http://coa.inducks.org/issue.php?c=nl/PO3+172

Tällä kertaa piirtäjävuorossakin olisi monelta kehuja saanut Francesco D'Ippolito. :)
Vaari
Vaikka olenkin tämän jokin aika sitten italiaksi selaillut, on hyvä saada suomiversiokin viimein luettavaksi. D'Ippolito on Frecceron ohella eräs kaikkien aikojen suosikkipiirtäjistäni, Fecchi ja Rosa seuraavat vasta perässä. Tässä uusimman taskarin Rakettiryöstöä ahmiessani huomasin että olen tainnut tietämättäni napata suurisilmäisyyden ankkoihini häneltä. :D No eipä siinä, ainakin vaikutteet ovat peräisin yhdeltä aikamme parhaalta piirtäjältä.
Karhula
Tämä uusimmassa taskarissa nähty tarina Muistintyhjennys oli kyllä kiva lisä taskariin. Ensinnäkin palastukset Toimistosta ennen Tuplanollaa oli mukava yllätys. Loppu jäi jälleen kerran hyvin jännittävään tilanteeseen. Saa nähdä miten käykään sitten ensikuun tuplataskarissa.
Sivuja: 1 2 3 4