Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: 00 Tuplanolla

(46 viestiä)
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: KarhulaSaa nähdä miten käykään sitten ensikuun tuplataskarissa...
kun uusi neliosainen saaga alkaa taas. Tästä eteenpäin saammekin nauttisa Tuplanollasta ainakin seuraavat neljä kuukautta.
Piirtäjinä Corrado Mastantuono, Marco Mazzarello, Francesco D'Ippolito ja Andrea Freccero.
Toke
Minä en ole vielä päässyt huhtikuun taskukirjaan käsiksi, joten kysyisin, että onko "Merkkimiehessä" oleva Tuplanolla-tarina sellainen yksittäinen tarina? Ja ensi kuussa alkaa sitten se neliosainen, jonka jälkeen tämän vuoden Tuplanolla-kiintiö on täynnä?
Kääk13
Kyllä!
"Merkkimies"-taskarissa nähtävä Tuplanolla-sarja "Muistinpoistaja" on tosiaan yksittäinen kertapaukku.
Ensi kuun tuplataskarissassa alkava Tuplanolla jatkis kestää taas koko kesän aina elokuuhun saakka(varsin todennäköisesti ainakin...). :)
Aku Vankka
Ah, tiedossa on siis Tuplanolla-kesä :) En ole vielä (ihme kyllä) nähnyt koko huhtikuun taskaria kaupoissa (tai sitten olen vain sokea) joten en ole tätä yksittäistä alkumaistiaista vielä päässyt lukemaan, mutta odotan kovasti sitä ja tätä jatkista.
Vince Ankka
Mä olen just äsken alkanut tykkäämään Tuplanollasta, ne ovat jänniä, yllätyksellisiä, laadukkaita ja hakkaavat uusimmat ATP:n tarinat.
Piirtäjän (unohdin nimen taas) tyyli loistava, ja siinä taas yksi syy, miksi pidän enemmän Taskareista kuin Akkareista. No joo, eipä mulla enempää asiaa olekaan.
Karhula
Huhhuh, kun oli jännittävä alku tälle uudelle tarinalle. :-O

En voi uskoa, että Toimiston Jori J onkin Järjestön leivissä. Oli kyllä aikamoinen juonenkäänne. Jäi kyllä hieman mietityttämään se, mitä Jori aikoi tuossa lopussa sanoa Akulle, kun tämä sulki "liittymän"... Tapahtumiltaan juttu alkoi selvästi paremmin kuin ensimmäinen Tuplanolla sarja, joka on tietenkin ymmärrettävää. Tuolloin Aku vasta totutteli. Malttamattomin mielen odotellen seuraavan kuun taskukirjaa... :)
akkaridekkari
Corrado Mastantuono on mielestäni italialaisten piirtäjien kärkikaartia, herran tyyli on todella puoleensavetävää. Uusin Tuplanolla-tarina oli houkutteleva jo pelkästään tämän takia! Myös juonellisesti alkuasetelma on erittäin mielenkiintoinen! Itsekin pidän enemmän tällaisista pitkistä, numerosta toiseen kestävistä Tuplanollista. Hm, saa nähdä mitä tästä tarinasta vielä kehkeytyyykään.
Kyllähän nämä Tuplanollat ovat tällä hetkellä parhaita taskaritarinoita, ei epäilystäkään! =^)
Joel152
Tuplanolla-Sarjat ovat todella hyviä!

//Perusteluja kaivataan! -July
SuperÄijä
En oikeastaan juuri pidä Tuplanollasta. Olihan se hyvä piristysruiske Taskareille, muttei siltikään tehnyt uusista Taskareista ostamisen arvoisia. Vanhat Taikaviitat ja ATP:t ovat paljon mielenkiintoisempia, niitä luen mieluummin. Olisivat vaikka uudistaneet Taikaviittaa nykyisiin Taskareihin sopivammaksi tai jotain.
E.H.
Syvyyksien saalistajien toinen osa oli mielestäni "liian hauska ollakseen jännä". Varsinkin nuo haisumustekalan suojelijat sabotoivat juonta. Loppuratkaisu oli kuitenkin miellyttävä ja odotan kyllä seuraavaa osaa.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: SuperÄijäOlisivat vaikka uudistaneet Taikaviittaa nykyisiin Taskareihin sopivammaksi tai jotain.
Taikaviittaa uudistettiin musta kyllä ihan tarpeeksi ultraheroes-sarjaan. Eihän Tuplanolla ensimmäisille Taikaviitta-tarinoille ihan pärjää, mutta kyllä Tuplanolla nyt ATP:t peittoaa keposesti. ATP-tarinat ovat kaikki aina niin samanlaisia, eikä niissä edes ole paljon hauskaa. Aina jotain säädetään ja kaikki menee pilalle ja sitten BUM ja sitten pakoon jne.

Kohtahan tää Syvyyksien saalistajien kolmas osa. Tuskin maltan odottaa. Oli kyllä aika tylsä juttu oikeastaan, että Jori J pomppas Järjestön leipiin eläkkeen vuoksi :D No mutta ihan sama. Jatkoa odotellen.
Ankkarock
Tuplanolla on mainio, mutta kuka voisi väittää Tuplanollaa paremmaksi kuin Taikaviitta, valehtelematta?
Sellaiset tarinat kuin Akun hahmonvaihdos, ja Taikaviitta iskee taas, ovat kyllä paljon parempia kuin esim. Syvyyden saalistajat.
Vertasin siis Taikaviitan debyytti-tarinoita Tuplanollaan.

Uskon, että taitavilla piirtäjillä ei ole kovinkaan suurta vaikutusta Tuplanollan suosioon. Vaikka piirtäjä olisi bernado (useimpien mielestä ei-hyvä, itse olen tällaista mielipidettä vastaan) uskoisin, että Tuplanolla olisi lähes yhtä suosittu kuin nytkin. Toki se laskisi hieman, mutta saisin kumminkin lukea suht. koht. samanlaisia mielipiteitä tästä topasta..

// Vince piirtäjiä ovat mm. Andrea Freccero, ja sellainenkin nimi kuin Giorgio Cavazzano, jne.
AkutykkääIineksestä
Mielestäni Tuplanolla on loistava hahmo! Tuplanolla tarinat toivat taskariin ns. dramaattisempaa piirrostyyliä, se on hieman tummempaa ja mielestäni monta sataa kertaa parempaa kuin normaali taskarien piirrostyyli. Taikaviitta kuitenkin vie voiton, sillä on tutumpi hahmo ja julkaistaan enemmän näitä tarinoita (kai).
Kaikki Tuplanolla-sarjan piirtäjät ovat loistavia. Ei niitä voi haukkua.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Ankkarock// Vince piirtäjiä ovat mm. Andrea Freccero, ja sellainenkin nimi kuin Giorgio Cavazzano, jne.
Vau! Kiitos kun sivistät lyhytmuistista ankkahullua. :) Oho, taitavia kykyjä siis nimistä ja piirrosjäljistä päätellen. Gavazzanosta olenkin tykännyt jo aika pitkään. Hän kuulu jopa suosikkeihini. frecceroonkin olen äskettäin alkanut tykkäämään, hänen tyylinsä on aika modernia ja todella selvää, ankat ainakin näyttävät tyylikkäiltä.

Sori kun vastaus tuli myöhässä, Ankkarock, mutta kun oli pitkä tauko.
ankkaetsivä
Tuplanolla on ihan ok. sarja. Eniten harmittaa ettei tuplanolla-sarjoja ole ainakaan vielä ilmestynyt akkareissa vaan vain taskareissa. Akkarissa sillä olisi luultavasti enemmän lukijoita. Mielestäni Giorgio Gavazzano on juuri sopiva piirtäjä piirtämään tuplanollaa, sillä piirrosjälki ja tarinoiden varjostus tuovat tarinaan tietynlaista seikkailuhenkisyyttä. Tuplanollahan on siinä mielessä merkittävä hahmo taskarissa, että kovin moni hahmo ei olekaan päässyt seikkailuun, joka jatkuu kuin jatkosarja, taskarissa joka on erittäin harvinaista. Kuitenkaan en ollut oikein tyytyväinen siihen, että tarinan seuraavaa osaa joutui odottamaan kuukauden, sillä siinä ajassa unohti jo tarinan juonenkin. Mielestäni parempia tuplanolla-tarinoita ovatkin ne, jotka alkavat ja loppuvat samassa taskarissa.

Tuplanolla on yleensäkin hieno hahmo, mutta muistuttaa mielestäni hieman liikaa Taikaviittaa. Se, että Tuplanolla haluaa pitää todellisen henkilöllisyytensä salassa, on kuin identtistä sen kanssa, ettei Taikaviitta halua paljastaa henkilöllisyyttään. Lisäksi näiden kahden hahmon tehtävät ovat aina hyvinkin samankaltaisia. Jos Taikaviitta joutuu nappaamaan roiston, joka ryöstää pankkia, niin Tuplanolla pidättää roistot jotka suunnittelevat maailmanvalloitusta. Siis Tuplanollan ja Taikaviitan tehtävät eroavat toisistaan vain niin, että Tuplanollan tehtävät ovat suurempia. Toisaalta kukaan muu kuin Aku itse ja Toimiston muut agentit eivät tiedä, että Tuplanolla yleensäkään on olemassa. Siinä mielessä Akulla ei ole kovin suurta pelkoa salaisen henkilöllisyytensä kanssa.

Toivoisin siis, että Tuplanollaa ilmestyisi myös muissa Ankkajulkaisuissa kuin taskareissa.
Sivuja: 1 2 3 4