Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pellen paras keksintö

(88 viestiä)
Aapo
ehdottomasti pikku-apulainen

//ne perustelut! -submin
Anonymous
Pikku-Apulainen, ja hauskaa tästä tekee sen, että se on Akun vanha lamppu; ainakin Rosan tarinassa. En sitten ole varma ovatko muut piirtäjät keksineet omia versioitaan Pikku-Apulaisen "synnystä". Rosahan on hyvä tekemään liikuttavia kohtia tarinoihinsa, esim. "Ensimmäinen keksintö"-tarinassa Pelle on tippumaisillaan Rahasäiliön katolta saadakseen Pikku-Apulaisen kiinni ja Apulaisella on sellainen ilme, että "Hyvästi maailma!" :D

Toisena tulee ehkäpä Kertalaaki(TM), hauska ja hyvin tuhoisa keksintö.

Toki Pelle on keksinyt monia hyödyllisiä keksintöjä, myös Taikaviitan/hänen autonsa varusteet ovat hyvin onnistuneita.
Kurmeloinen
No kai se on pakko sanoa, että Pikku-apulainen. Se on vakiinnuttanut paikkansa joka Pelle-sarjassa. Hyvin rakennettu ja mielenkiintoinen hahmo.
Anonymous
Pellen mietintä myssy on ihan mielenkiintoinen, mutta ilman pikku apulaista oli tylsää!
Leo
Aapeliz, suosittelen sinuakin lukemaan foorumin säännöt.

Joku (Juusofin?) voisi muuten muuttaa nuo linkit näkymään niin, että niistä tajuaa niiden olevan linkkejä. Nykyään sanoja pitää itse paksuntaa tai alleviivata, kun foorumi voisi auttomaattisesti muuttaa linkkien väriä.
squid
Juuh, hoidanpas asian saman tien :)
Anonymous
Pikku-Apulainen on myös mun mielestä paras, sillä se osaa tehdä paljon asioita esim. rakentaa keksintöjä kuten taskari 310:ssä.
Anonymous
Totta , Pikku apulainen vie voiton omaperäisyydellään . Varasennustaja Roopelle ,oli sekin ihan hyvä keksintö, syystä että se palautti Roopen itse luottamuksen . :)
Anonymous
Hupsua ! Tota mä saan nauraakin vähän aikaa ! :)
Hanhivaara
Musta oli se laite hauska, joka totesi aina Pellen tivatessa, miksei kone ollut kertonut koko totuutta tulevaisuudesta :D : "Kun et kysynyt", taisi olla vastaus joka kerta.
Anonymous
Paras Pellen keksinnöistä on kyllä Pikku-Apulainen, kuten monet muutkin ovat jo todenneet. Viisas lamppu on keksinyt yhtä sun toista, ja hänet on joissain tarinoissa tavattu käyttävän elämää suurempia voimia, nimittäin jossain tarinassa hän kommunikoi linnun kanssa!

Ei kuitenkaan sovi unohtaa tämän keksijän muita neronleimauksia, kuten juuri tovi sitten tulleen akkarin tarinassa Pelle oli keksinyt oven, jolla voi avata seinän kuin seinän. Mutta taas huomattiin mitä hyville asioille tapahtuu, kun ne eksyvät vääriin käsiin. Onneksi Roopella oli vielä wanha järkensä.
TKal
Vähän yksipuolisia ovat olleet vastaukset, ja olen samaa mieltä useimpien kanssa. Paras keksintö on siis Pikku Apulainen.
Anonymous
Aikakoneet on olleet aika hyviä.
TKal
...mutta joissakin sarjoissa ne eivät toimi.
KoDo
Paras on tietenkin Pikku Apulainen :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6