Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pellen paras keksintö

(88 viestiä)
akuankka1313
Pikku apulainen on paras! Usein kaikki Pellen keksinnöt päättyvät katastrofiin tai romukoppaan mutta Pikku apulainen on niitä harvinaisia keksintöjä, joka säilyy ehjänä.
( Ehkä joskus ilmestyy semmoinen surullinen tarina jossa pikku apulainen menee rikki :'().
Unkka T. Kumiankka
Pellen paras keksintö on tietysti se ensimmäinen, eli rakettipyörä. Kyseessä oli siis aparaatti, jossa oli pieni etupyörä, iso takapyörä ja keskellä istuin matkustajille. Takapyörään oli kiinnitetty raketteja, jotka saivat vehkeen liikkumaan eteenpäin hurjalla nopeudella.

Kuten Pelle itse totesi, "Kulkee korttelin matkan neljänneskilolla ruutia!". Samassa tarinassa muuten esiteltiin toinen keksintö, persoonallisuuden vaihtavat ajatuslaatikot, jotka melkein veivät Akun pataan..
Unkka T. Kumiankka
Pakko lisätä vielä toinen loistava, juuri mieleen tullut Pellen keksintö: Maahistentorjuja. Eräässä tarinassa Pellen mukaan näkymättömät maahiset aiheuttivat kaikki maailman ikävyydet, joten hän väsäsi pojille vehkeen, joka ennakoi maahisten kaikki temput ja keksi niihin osuvan vastavedon.

Laite muistutti umpinaista hevosenkenkää ja sen alaosassa oli kohta, josta saattoi lukea toimintaohjeen (esim. "Kiivetkää puuhun!" tai "Pötkikää pakoon!"). Valitettavasti tehokkaasta keksinnöstä huolimatta maahiset lopulta vetivät pitemmän korren.
Anonymous
Ihan helmi keksintö oli esimerkiksi mielikuvituskone, jolla Aku ja pojat pääsivät näkemään Akun kuvitelmat.

Myös esimerkiksi näkymättömäksi tekevä suihke oli todella hauska, sille olisi käyttöä ihan tosielämässäkin! 8)
akuankka1313
Oikeastaan kaikki Pellen keksinnöt ovat kivoja, kun niille kaikille on käyttöä. Minä se lisäksi pidän Pelle-tarinoista :)
Anonymous
Pikku apulainen on keksintö erikseen, joten ilmoitan toisen.

En muista tarinan tai keksinnön nimeä, mutta se oli jokin teleportaatiolaite (ks. kuva) http://www.cbarks.dk/Digital/opf196209.JPG[/img]
Crosby
No Pikku Apulainen on tietenkin paras mutta myös sellainen oli aika hyvä mielestäni kun Pelle teki sellaisia kristalleja jotka imivät itseensä kesällä valoa ja lämpöä ja sitten talvella ne vapauttivat valon ja lämmön niin että talvellakin oli 40 astetta lämmintä. Tietenkin hän teki keksinnön Roopen pyynnöstä koska Roope halusi säästää lämmityskuluissa ja Roope halusi kaksi satoa vuodessa. Katastrofihan tästäkin syntyi lopulta kun luonto ei kestänyt ainaista paahdetta. Pellen täytyikin lopussa kääntää kristallien toiminta päinvastoin niin että oli vuoden verran taas vain syksyä ja talvea.
Kreach
Enpähän nyt tiedä, Kertalaakista sai pari loistavaa tarinaa aikaan, mutta Pikku-Apulainen seikkailee edelleen...
Aapo
apulainen :)
Hupu
Mielestäni pikkuapulainen, koska yleensä muut Pellen keksinnöt ei toimi aivan niinkuin hän oli ajatellut.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: ZeickPikku apulainen on keksintö erikseen, joten ilmoitan toisen.

En muista tarinan tai keksinnön nimeä, mutta se oli jokin teleportaatiolaite (ks. kuva) http://www.cbarks.dk/Digital/opf196209.JPG[/img]

Muistaakseni Velmu Viurusilmä keksi samanlaisen

PIKKU-APULAINEN ON PARAS!!!
Anonymous
mustaa valoa, ihmeesanssi
hjhh
Pikku-apulainen: mikään muu ei yleensä toimi, tai se sisältää jonkin haittapuolen.
Tiala
Se saa ilmeisesti hirttotuomio, joka ei sano että Pikku-Apulainen. ;)
Onhan se tietenkin paras ja toimivin, mutta sitä on edes vaikea ajatella pellen keksinnöksi, se on ankkalinnan asukas eikä mikään keksintö!

Kertalaaki™, mietintämyssy, aikakoneet, lentävä auto (http://ankkalinnake.org/kuvaankka.php)... Kaikki legendaarisia. Jokainen keksintö on hyvä, josta voi kirjoittaa tarinan!
Karhula
Tietysti Pikku apulainen, koska se onnistui niin hyvin, että se on Pellen paras ystävä vielä tänäkin päivänä. ;D Niin ja hyvä keksintö on myös Mietintämyssy. En tiedä miksi?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6