Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pellen paras keksintö

(88 viestiä)
squid
Kertokaapas välillä myös keksintöjä Pikku-Apulaisen jälkeen... onhan noita kuitenkin aika paljon kertynyt... aikakone, avaruusalukset, leivänpaahdin(ampui paahtoleivän kuuhun, jota sinne samana hetkenä päätyneet astronautit ihmettelivät) jne.
Anonymous
Muistattekos sen tarinan kun Pelle nikkaroi apulaiselle leikkikaverin, joka ilmeisesti oli vähän "tuhma". He siinä sitten kiertelivät kaupunkia ympäri tehden kolttosaia sun muita temppuja. Se oli mielestäni hyvä tarina. Pikku-Apulainen on mielestäni paras pellen keksintö. Myös se ihme laatikko, joka sai eläimet ajattelemaan kuin ihmiset..?
Tive
Tämä ei välttämättä Pellen paras keksintö, mutta hauska se ainakin on:
Eräässä Vicarin piirtämässä tarinassa (En muista tarinan nimeä, mahtaako joku muistaa?) Pelle oli keksinyt koneen, joka pystyi keksimään kaiken. Pelle siinä harmitteli, että on nyt työtön, kun kone pystyy keksimään kaiken hänen puolestaan. Hauskaa siinä oli kuitenkin se, että kone ei pystynyt avaamaan Akun ketsuppipulloa, jossa oli uudenlainen avausmekanismi. Kone sitten tuhosi itse itsensä yrittäessään avata ketsuppipulloa.
ArpinLusene
Pikku-Apulainen, totta kai. Taitaa olla Pellen ainut keksintö jota ei ole rikottu.... Onhan Pellellä myös ollut aikakoneita(hyviä keksintöjä), mutta niistä on aina ollut jotain harmia ja Pelle on tuhonnut ne. Eli kannatan Pikku-Apulaista :D
HN Erkka
Pikku-Apulainen tietysti! On niitä monia muitakin
hyviä ollut, mutta Pikku-Apulainen on silti paras. :)
Barksi
Kun listaatte tänne uusia keksintöjä, olisi pieni pyyntö:

Lisätkää mukaan myös tarinakoodi! Kiitos
Aikakone
Kyllähän se pikku apulainen :) Mutta rahapuukin oli aika hauska. Pelle: Se teki 500 kiitos. Roope: Ole hyvä poimi tästä"
Fauntleroy
Kyllä se on pikku-apulainen.
Kertalaaki™ on myös hyvä.
Läpäisee jopa Disney-sopimuksen!
Turtana
Kyllä pikku apulainen on paras. Se on niin hyödykäs ja muutenkin mainio hahmo. Se aina touhuaa ja säätää jotain. Kyllä Pellellä on ollut muitakin mainioita keksintöjä, mutta mikään ei vedä vertoja apulaiselle :)
The Aku Man
Pikku apulainen on ehdottomasti paras!Yleesä ku Pellen keksinnöt ei toimi niinkuin pitäisi.
Ja hyviä keksintöjä Pelle väsää Taikaviitalle. ;)
Anonymous
No tiedän että kaikki jankkaa tätä samaa,mutta paras keksintö on PIKKU APULAINEN!
Ja toisiks paras on ehkä kertalaaki ::)
Pullasorsa
Krooh... yllätys, yllätys, Pikku Apulainen vie voiton. Onhan se ensimmäinen Pellen toimiva keksintö. Kertalaaki oli myös hauska keksintö, läpäisee (ihme kyllä) jopa Disney-sopimuksen kuten tässä jo todettiin. :D
souffleur m
Siis tietysti Pikku Apulainen on hyvä keksintö sarjakuvan kannalta, sillä se tuo tietynlaista huumoria tarinaan esim. puuhatessaan jotain taustalla, mutta ehkä minun kannaltani paras keksintö olisi toivomuskone. ;D Saisi toivoa mitä tahansa, vaikkapa tuhansia Pikku Apulaisia.

Laitoin tuohon nyt juuri tuon tarinan, sillä se tuli ensimmäisenä mieleen. Varmasti muiltakin tekijöiltä löytyy samantyylisiä tarinoita.
Ronaldo
Kyllä se on Pikku-apulainen, koska se auttaa aina Pelleä niissä sen keksinnöissä. :D
Aku98
Kyllä Pikku-Apulainen on Pellen paras keksintö, koska se auttaa Pelleä ja on joskus jopa keksinyt jostakin Pellen piirrustuksista Siivo-Siivous robotin ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6